نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: موضوع تکراری شناسه سخت افزاری

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    Question موضوع تکراری شناسه سخت افزاری

    سلام دوستان

    میدونم در این باره خیلی بحث شده اما کدهایی که من داخل این سایت بدست اوردم بیشترشون با wmi هستش و خیلیا میگن که تو هرسیستمی این جواب نمیده چون ممکنه این سرویس داخل ویندوز مربوطه غیرفعال باشه.

    برای مثال شماره سریال cpu
     Dim cpuInfo As String = String.Empty        Dim mgmt As New ManagementClass("Win32_Processor")
    Dim objCol As ManagementObjectCollection = mgmt.GetInstances()
    For Each obj As ManagementObject In objCol
    If cpuInfo = String.Empty Then
    TextBox3.Text = obj.Properties("ProcessorId").Value.ToString()
    End If
    Next
    Return cpuInfo


    شماره سریال هارد دیسک

      Dim searcher As ManagementObjectSearcher        Dim query1 As String = "SELECT * FROM Win32_DiskDrive"
    Dim query2 As String = "SELECT * FROM Win32_PhysicalMedia"


    searcher = New ManagementObjectSearcher(query1)
    For Each wmi_HD As ManagementObject In searcher.Get()
    If wmi_HD("Model") IsNot Nothing Then




    TextBox1.Text = wmi_HD("Model").ToString()


    End If
    Next wmi_HD


    searcher = New ManagementObjectSearcher(query2)
    For Each wmi_HD As ManagementObject In searcher.Get()
    If wmi_HD("SerialNumber") IsNot Nothing Then

    TextBox2.Text = wmi_HD("SerialNumber").ToString()
    End If
    Next wmi_HD


    با شماره سریال هارد در این کد من بارها به مشکل برخوردم و در ویندوز xp موقعی که فلش مموری به usb وصل باشه دیگر شماره سریال هارد رو نمایش نمیده.

    با استفاده از توابع دیگری تونستید شماره سریال cpu یا هارد بدست آورید ؟ ممنون میشوم کدهاشو به اشتراک بزارین.

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار mahdi.m.sh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    personal computer
    پست
    43

    نقل قول: موضوع تکراری شناسه سخت افزاری

    سلام
    از تابع زیر می تونی شماره سریال CPU رو به دست بیاری

    Private Function CpuId() As String
    Dim computer As String = "."
    Dim wmi As Object = GetObject("winmgmts:" & _
    "{impersonationLevel=impersonate}!\\" & _
    computer & "\root\cimv2")
    Dim processors As Object = wmi.ExecQuery("Select * from Win32_Processor")

    Dim cpu_ids As String = ""
    For Each cpu As Object In processors
    cpu_ids = cpu_ids & ", " & cpu.ProcessorId
    Next cpu
    If cpu_ids.Length > 0 Then cpu_ids = cpu_ids.Substring(2)

    Return cpu_ids
    End Function


    و میتونید مقدار تابع رو داخل هر چی خواستید دریافت کنید

    مثلاً


    TextBox1.Text = CpuId()

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: موضوع تکراری شناسه سخت افزاری

    من هم این مشکل رو داشتم تا بالاخره یافتم

    این رو تست کن

    روی ویندوز 10 و 8 و 7 درست کارمیکنه

    به احتمال زیاد روی xp هم جواب میده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: موضوع تکراری شناسه سخت افزاری

    نقل قول نوشته شده توسط 336699 مشاهده تاپیک
    من هم این مشکل رو داشتم تا بالاخره یافتم

    این رو تست کن

    روی ویندوز 10 و 8 و 7 درست کارمیکنه

    به احتمال زیاد روی xp هم جواب میده
    سورسشو قرار میدید بررسی کنم؟

    در ویندوز xp جواب نداد !
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : دوشنبه 18 اردیبهشت 1396 در 13:06 عصر

  5. #5

    نقل قول: موضوع تکراری شناسه سخت افزاری

    نقل قول نوشته شده توسط 336699 مشاهده تاپیک
    من هم این مشکل رو داشتم تا بالاخره یافتم

    این رو تست کن

    روی ویندوز 10 و 8 و 7 درست کارمیکنه

    به احتمال زیاد روی xp هم جواب میده


    سلام
    چه کدی؟ میشه لطف کنید و سورس رو قرار بدین؟ ممنون میشم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: موضوع تکراری شناسه سخت افزاری

    نقل قول نوشته شده توسط omid1783 مشاهده تاپیک
    سلام
    چه کدی؟ میشه لطف کنید و سورس رو قرار بدین؟ ممنون میشم
    در این پست قرار دادم تست شده در کلیه ویندوزها

    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2377685

تاپیک های مشابه

  1. سوال: شناسه سخت افزاری
    نوشته شده توسط ravand در بخش PHP
    پاسخ: 29
    آخرین پست: یک شنبه 14 مهر 1392, 12:22 عصر
  2. سوال: یکتاترین شناسه سخت افزاری چیست؟
    نوشته شده توسط sadafmahjoobi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 41
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1392, 22:33 عصر
  3. شناسه نرم افزاری یا سخت افزاری ...
    نوشته شده توسط ehsan-68 در بخش VB.NET
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 28 آبان 1391, 22:20 عصر
  4. شکستن قفل سخت افزاری
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 61
    آخرین پست: سه شنبه 30 خرداد 1391, 13:05 عصر
  5. گرفتن شناسه منحصر بفرد سخت افزاری
    نوشته شده توسط ali.jyan در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 مهر 1386, 22:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •