نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نحوه نوشتن سلکت تو در تو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نحوه نوشتن سلکت تو در تو

    سلام دوستان

    فرض کنید ما 3 تا ستون داخل جدولمون داریم که من میخواستم ردیف های تکراری موجود در ستون اول از بین برود و بعد از حذف این مقادیر تکراری کل ستون ها به نمایش درآید.
    در واقع چنین دستوری را میخواستم بنویسم که نمیدونم این صحیح هست یا نه :


    SELECT s1,s2,s3 from table1 where s1 in (SELECT Distinct s1 FROM table1)


    در واقع جدولی که بصورت زیر هست :


    چگونه میتوان بصورت یکی از صورت های زیر درآورد ؟

    یا
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : یک شنبه 13 فروردین 1396 در 17:52 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Salah Sanjabian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مملکتی.......................
    پست
    284

    نقل قول: نحوه نوشتن سلکت تو در تو

    https://barnamenevis.org/showthread.p...8C%DA%AF%D8%B1

    سلام تو لینک بالا همین نوع سوال پرسیده شده .

تاپیک های مشابه

  1. سوال در نحوه نوشتن کویری تو در تو
    نوشته شده توسط r. salehi در بخش T-SQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 15 شهریور 1391, 21:15 عصر
  2. نحوه نوشتن یک dll در delphi
    نوشته شده توسط nima_jafari در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 11 آبان 1388, 21:05 عصر
  3. نحوه نوشتن دستور Go در Commandtext
    نوشته شده توسط mehrnoosh_al62 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 21 مرداد 1387, 10:19 صبح
  4. نحوه نوشتن header فارسی در gridview
    نوشته شده توسط hasti.lm در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 14 مهر 1386, 16:26 عصر
  5. نحوه نوشتن مستقیم مقادیر در تگ های HTML
    نوشته شده توسط JikSearch در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 29 آذر 1384, 12:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •