نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کریستال خارجی

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1394
    پست
    54
    تشکر کردن
    37
    4 بار تشکر شده در 4 پست

    کریستال خارجی

    سلام ..
    بیت AS2 از رجیستر ASSR تایمر 2 برای تنطیم تایمر 2 روی کریستال خارجی هست...حالا سوال من اینه که مگه وقتی کریستال رو به میکرو وصل میکنیم کل سیستم با فرکانس کریستال کار نمیکنه؟ پس چرا این بایدوجود داشته باشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Hadi-Hashemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مالاتیا
    سن
    34
    پست
    144
    تشکر کردن
    84
    36 بار تشکر شده در 31 پست

    نقل قول: کریستال خارجی

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_nikoei مشاهده تاپیک
    سلام ..
    بیت AS2 از رجیستر ASSR تایمر 2 برای تنطیم تایمر 2 روی کریستال خارجی هست...حالا سوال من اینه که مگه وقتی کریستال رو به میکرو وصل میکنیم کل سیستم با فرکانس کریستال کار نمیکنه؟ پس چرا این بایدوجود داشته باشه
    خب شاید شما بخوای تایمر 2 با یه فرکانس دیگه کار کنه.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1394
    پست
    54
    تشکر کردن
    37
    4 بار تشکر شده در 4 پست

    نقل قول: کریستال خارجی

    نقل قول نوشته شده توسط Hadi-Hashemi مشاهده تاپیک
    خب شاید شما بخوای تایمر 2 با یه فرکانس دیگه کار کنه.
    یعنی میشه تایمر 2 با فرکانس خارجی کار کنه و بقیه قسمت ها با فرکانس داخلی؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Hadi-Hashemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مالاتیا
    سن
    34
    پست
    144
    تشکر کردن
    84
    36 بار تشکر شده در 31 پست

    نقل قول: کریستال خارجی

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_nikoei مشاهده تاپیک
    یعنی میشه تایمر 2 با فرکانس خارجی کار کنه و بقیه قسمت ها با فرکانس داخلی؟
    اونطوری که توی دیتاشیت نوشته و من متوجه شدم موقعی که AS2 روی 0 نتظیم بشه کلاک رو از یه پایه ی I/O میگیره و وقتی که روی 1 تنظیم باشه از کریستال خارجی.

    این احتمال رو میدم که شما بتونی بدون استفاده از کریستال خارجی سیستم رو پیاده سازی کنی و تایمر 2 رو با نتظیم AS2 روی 0 بتونی از یه کلاکی که به پایه (I/O)clk وصله براش فرکانس نتظیم کنی.

تاپیک های مشابه

  1. کریستال ریپورت کجاست
    نوشته شده توسط nazeri در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 02 خرداد 1387, 22:07 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 05 دی 1382, 19:19 عصر
  3. مشکل با کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 14 تیر 1382, 12:09 عصر
  4. کریستال رپورت و دیتارپورت
    نوشته شده توسط reza_akrami در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 24 خرداد 1382, 13:56 عصر
  5. راهنمایی در مورد کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 23 اردیبهشت 1382, 21:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •