نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: استفاده همزمان از دو کلاس اکتیویتی

  1. #1

    Question استفاده همزمان از دو کلاس اکتیویتی

    سلام
    بنده در کدنویسی اندروید تازه کار هستم . میخواستم بدونم چطوری میشه از دو کلاس اکتیویتی در یک اکتیویتی استفاده کرد .؟


    }public class Item1Fragment extends Fragment, ListActivity
    @Nullable
    @Override
    } ( public View onCreateView (LayoutInflater inflater, @Nullable ViewGroup container, @Nullable Bundle savedInstanceState
    View v = inflater.inflate(R.layout.item1, container, false);
    return v;
    {
    {

    یعنی همزمان از Fragment و ListActivityاستفاده شود در یک اکتیویتی .







  2. #2

    نقل قول: استفاده همزمان از دو کلاس اکتیویتی

    Fragment به تنهایی نمیتونه اجرا بشه و چیزی رو نشون بده، ولی Activtiy برعکس، در چهارچوب Activity امکان نمایش یه Fragment هست،
    همونطور که برای راحتی کار با ListView کلاسی مثل ListActivity داریم، کلاسی هم به نام ListFragment برای کار با ListView در چهارچوب Fragment داریم.
    همچنین در جاوا یک کلاس تنها از یک کلاس دیگه میتونه مشتق (extend) بشه.

  3. #3

    نقل قول: استفاده همزمان از دو کلاس اکتیویتی

    ممنون. پس من در هر Activity فقط از يك به قول شما چهارچوب ميتونم استفاده كنم. ؟؟

  4. #4

    نقل قول: استفاده همزمان از دو کلاس اکتیویتی

    همونطور که قبلا نوشتم Activity خودش یه چهارچوب هست، داخلش میتونید از Fragment ها استفاده کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mojtabadj
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    251

    نقل قول: استفاده همزمان از دو کلاس اکتیویتی

    شما میتونی از n تا fragment در اکتیویتیت استفاده کنی حتی fragment چند لایه بنویسی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: استفاده همزمان از دو گت وی در یک سیستم
    نوشته شده توسط h.moshfeghi در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 20 اسفند 1388, 12:25 عصر
  2. استفاده همزمان از دو کارت شبکه
    نوشته شده توسط Marjan_pr در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 04 تیر 1388, 23:30 عصر
  3. استفاده همزمان از دو دیتابیس
    نوشته شده توسط talabaki در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 28 اردیبهشت 1388, 13:14 عصر
  4. استفاده همزمان از دو پروژه در يك برنامه
    نوشته شده توسط علی جباری در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 03 بهمن 1387, 17:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •