نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پیدا کردن متنی که بین دو علامت هست

  1. #1

    پیدا کردن متنی که بین دو علامت هست

    سلام
    من میخوام توی یه کد html عبارت بین دو tag رو بگیرم
    مثلا
    در کد html زیر
    کد HTML:
    ...
    <head><!-- 7MaYIe5o-pqTR7zf3Gdh0x61ur4 --><meta name="google-site-verification" content="Vhtl0J3Skn7scI3hYriCiHNGL8N1dyvVAxx8WMh_6ik" />	
        <title>	برنامه نویسی شی گرا یا OOP در php - مبتدی    </title>		<meta charset="UTF-8" />	    <link rel="icon" type="image/vnd.microsoft.icon" href="wp-content/uploads/2013/11/fav1.png" />	    <!-- This site is optimized with the Yoast SEO plugin v3.2.5 - https://yoast.com/wordpress/plugins/seo/ --><meta name="description" content="Object Oriented Programming به معتای برنامه نویسی شی گرا که در بسیاری از مواقع از مخفف آن OOP استفاده میشود. این روش برنامه نویسی"/><meta name="robots" content="noindex,follow,noodp"/><link rel="canonical" href="_25d8_25a8_25d8_25b1_25d9_2586_25d8_25a7_25d9_2585_25~1" /><!-- / Yoast SEO plugin. -->
    ...
    عبارت 'برنامه نویسی شی گرا یا OOP در php - مبتدی' که بین تگ <title> هست رو میخوام داشته باشم
    لطفا اگه نظری در اینباره دارید بفرمایید

  2. #2

    نقل قول: پیدا کردن متنی که بین دو علامت هست

    سلام.
    با استفاده از توابع Copy و Pos و PosEx می تونید به راحتی به چیزی که لازم دارید برسید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3

    نقل قول: پیدا کردن متنی که بین دو علامت هست

    نقل قول نوشته شده توسط یوسف زالی مشاهده تاپیک
    سلام.
    با استفاده از توابع Copy و Pos و PosEx می تونید به راحتی به چیزی که لازم دارید برسید.
    میشه لطف کنید و یه مثال کوچیک بزنید
    پیشاپیش ممنونم

  4. #4

    نقل قول: پیدا کردن متنی که بین دو علامت هست

    مثالی از این کار:
    var
    s, t: string;
    f, r, l: integer;
    begin
    s := '<html><title>this is title</title><Body>..';
    f := Pos('<title>', s);
    r := Pos('</title>', s);
    l := Length('<title>');
    t := Copy(s, f +l, r -f -l);
    ShowMessage(t);
    end;
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار Majid.Ebru
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    74

    نقل قول: پیدا کردن متنی که بین دو علامت هست

    سلام...............دو تا memo و یه کلید بزار توی فورم ...........داخل ممو اولی متن بالا رو بنویس......................رویداد کلید:
    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);var  str:String;begin  str:=Memo1.Text;  Delete(str,1,Pos('',str));  Delete(str,Pos('',str),Length(str));  Memo2.Text:= str;end;  
    من تست کردم و جوا اینجوری شد :................. "title> برنامه نویسی شی گرا یا OOP در php - مبتدی " ........................ بقیش با خودت..................
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. پیدا کردن یک متن بین دو کلمه مشخص؟
    نوشته شده توسط siamakb در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 22 خرداد 1392, 22:07 عصر
  2. حرفه ای: پیدا کردن آیتمی که در حال edit هست
    نوشته شده توسط milad.biroonvand در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 اسفند 1391, 22:54 عصر
  3. مبتدی: پیدا کردن عدد در بین دو تاریخ
    نوشته شده توسط amir691 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 01 اسفند 1389, 17:09 عصر
  4. پیدا کردن تاریخ های بین دو تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش SQL Server
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 23 تیر 1386, 07:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •