نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مشکل در برنامه نویسی تحت سرور اندروید

  1. #1

    مشکل در برنامه نویسی تحت سرور اندروید

    سلام من چندین نوع برنامه تحت سرور نوشتم هم با genasync , و هم با volley نوشتم و دقیق مثل فیلم های آموزشی نوشتم ولی نتونستم اطلاعات رو از سرور بخونم به نظرم به اینترنت دسترسی نداره نمی دونم چرا؟ حتی دسترسی به اینترنت هم در منیفست نوشتم ولی نمی دونم چرا نمی تونه اطلاعات را از سرور بخونه؟ خواهشا اگر کسی برنامه نویسی اندروید سرور کار کرده کمک کنه؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل در برنامه نویسی تحت سرور اندروید

    سلام کد رو بزار تا بررسی بشه

  3. #3

    نقل قول: مشکل در برنامه نویسی تحت سرور اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط JYasProgramer مشاهده تاپیک
    سلام کد رو بزار تا بررسی بشه
    سلام من چند نوع برنامه تحت سرور ولی هیچ کدوم نتونست با سرور ارتباط برقرار کنه حتی سورس کد از اینترنت گرفتم ولی باز هم مثل کدهای خودم جواب میداد جوابی که به من میده

    در آدرس اینترنتی زیر قرار دادم مشکل از چیه ؟ در پیام بعدی کد را می فرستم

    http://uupload.ir/files/rg2r_photo_2...8_04-38-49.jpg

  4. #4

    نقل قول: مشکل در برنامه نویسی تحت سرور اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط JYasProgramer مشاهده تاپیک
    سلام کد رو بزار تا بررسی بشه
    این کد برای نمایش اطلاعات دیتابیس تو اندروید استودیو

    کد HTML:
    package com.example.kamal.myapplication8;
    
    import android.support.v7.app.AppCompatActivity;
    import android.os.Bundle;
    import android.view.View;
    import android.widget.Button;
    import android.widget.EditText;
    import android.widget.TextView;
    import android.widget.Toast;
    
    import com.android.volley.AuthFailureError;
    import com.android.volley.Request;
    import com.android.volley.RequestQueue;
    import com.android.volley.Response;
    import com.android.volley.VolleyError;
    import com.android.volley.toolbox.JsonObjectRequest;
    import com.android.volley.toolbox.StringRequest;
    import com.android.volley.toolbox.Volley;
    
    import org.json.JSONArray;
    import org.json.JSONException;
    import org.json.JSONObject;
    
    import java.util.HashMap;
    import java.util.Map;
    
    public class MainActivity extends AppCompatActivity {
    
    
        private Button btn1, btn2;
        private TextView txt;
        private EditText insertname;
        private RequestQueue myrequest;
    
    
        @Override
        protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
            super.onCreate(savedInstanceState);
            setContentView(R.layout.activity_main);
            txt = (TextView) findViewById(R.id.txt);
            btn1 = (Button) findViewById(R.id.btnget);
            btn2 = (Button) findViewById(R.id.btninsert);
            insertname = (EditText) findViewById(R.id.insertname);
            //  btn1.setOnClickListener(this);
            //  btn2.setOnClickListener(this);
            myrequest = com.android.volley.toolbox.Volley.newRequestQueue(this);
    
        }
    
    
        public void onClick(View v) {
    
            JsonObjectRequest joj = new JsonObjectRequest(Request.Method.GET, "http://sayarezamin89.gigfa.com/login1.php", new Response.Listener<JSONObject>() {
    
    
                @Override
                public void onResponse(JSONObject response) {
    
    
                    try {
    
    
                        JSONArray array = response.getJSONArray("cat");
                        for (int i = 0; i < array.length(); i++) {
    
                            JSONObject temp = array.getJSONObject(i);
    
                            String s = temp.getString("id") + "=>" + temp.getString("name");
                            txt.append(s + "\n");
    
    
                        }
    
    
                    } catch (JSONException e) {
                        e.printStackTrace();
                    }
    
                }
            }, new Response.ErrorListener() {
                @Override
                public void onErrorResponse(VolleyError error) {
    
                    txt.setText("دوباره امتحان کنید.");
    
                }
            });
    
            myrequest.add(joj);
    
    
        }
    }

  5. #5

    نقل قول: مشکل در برنامه نویسی تحت سرور اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط JYasProgramer مشاهده تاپیک
    سلام کد رو بزار تا بررسی بشه
    این کد فایل پی اچ پی تو مرورگر درست اجرا می کنه ولی تو اندروید استودیو جواب نمیده
    <?php

    include 'connect.php';



    mysqli_query($conn,"SET CHARACTER SET utf8;");



    $query = "SELECT * FROM login";
    $result = mysqli_query($conn, $query);



    if ($result){
    $response['cat']= array();
    $response['success']=1;

    while ($row = mysqli_fetch_array($result)) {
    $cat=array();

    $cat['id']= $row['id'];
    $cat['name']=$row['name'];

    array_push($response['cat'],$cat);
    }

    }
    else {
    $response['success']=0;
    $response['message']="nothing";
    }

    echo (json_encode($response));


    mysqli_close($conn);
    ?>






  6. #6

    نقل قول: مشکل در برنامه نویسی تحت سرور اندروید

    مرورگر گزینه مناسبی برای تست کردن وب سرویس و API نیست، میتونید از برنامه هایی مثل Insomnia استفاده کنید.
    خروجی لینکی که تو کدها قرار دادید اینه:

    <html><body><script type="text/javascript" src="/aes.js" ></script><script>function toNumbers(d){var e=[];d.replace(/(..)/g,function(d){e.push(parseInt(d,16))});return e}function toHex(){for(var d=[],d=1==arguments.length&&arguments[0].constructor==Array?arguments[0]:arguments,e="",f=0;f<d.length;f++)e+=(16>d[f]?"0":"")+d[f].toString(16);return e.toLowerCase()}var a=toNumbers("f655ba9d09a112d4968c63579db590b4"),b= toNumbers("98344c2eee86c3994890592585b49f80"),c=to Numbers("d05a067934a688b13d00d53297e7f441");docume nt.cookie="__test="+toHex(slowAES.decrypt(c,2,a,b) )+"; expires=Thu, 31-Dec-37 23:55:55 GMT; path=/"; location.href="http://sayarezamin89.gigfa.com/login1.php?i=1";</script><noscript>This site requires Javascript to work, please enable Javascript in your browser or use a browser with Javascript support</noscript></body></html>


    این مشکل قبلا هم مطرح شده بود که جناب Nevercom پاسخش رو دادن که علتش چی هست، میتونید توی پست های اخیر ایشون بگردید.

    پیشنهاد میکنم از این سایت برای تست و تمرین استفاده کنید:
    https://www.openshift.com/

  7. #7

    نقل قول: مشکل در برنامه نویسی تحت سرور اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط #root# مشاهده تاپیک
    مرورگر گزینه مناسبی برای تست کردن وب سرویس و API نیست، میتونید از برنامه هایی مثل Insomnia استفاده کنید.
    خروجی لینکی که تو کدها قرار دادید اینه:

    <html><body><script type="text/javascript" src="/aes.js" ></script><script>function toNumbers(d){var e=[];d.replace(/(..)/g,function(d){e.push(parseInt(d,16))});return e}function toHex(){for(var d=[],d=1==arguments.length&&arguments[0].constructor==Array?arguments[0]:arguments,e="",f=0;f<d.length;f++)e+=(16>d[f]?"0":"")+d[f].toString(16);return e.toLowerCase()}var a=toNumbers("f655ba9d09a112d4968c63579db590b4"),b= toNumbers("98344c2eee86c3994890592585b49f80"),c=to Numbers("d05a067934a688b13d00d53297e7f441");docume nt.cookie="__test="+toHex(slowAES.decrypt(c,2,a,b) )+"; expires=Thu, 31-Dec-37 23:55:55 GMT; path=/"; location.href="http://sayarezamin89.gigfa.com/login1.php?i=1";</script><noscript>This site requires Javascript to work, please enable Javascript in your browser or use a browser with Javascript support</noscript></body></html>


    این مشکل قبلا هم مطرح شده بود که جناب Nevercom پاسخش رو دادن که علتش چی هست، میتونید توی پست های اخیر ایشون بگردید.

    پیشنهاد میکنم از این سایت برای تست و تمرین استفاده کنید:
    https://www.openshift.com/
    ببخشید می تونید اون پستی را که میگین واسم بفرستین من پیدا نکردم

  8. #8

    نقل قول: مشکل در برنامه نویسی تحت سرور اندروید

    توی مرورگرم درست اجرا می کنه تو اندروید بد اجرا می کنه بازم یعنی مشکل از هاسته؟

  9. #9

    نقل قول: مشکل در برنامه نویسی تحت سرور اندروید

    با کدای php خودم تست کردم و کدای شما رو درست پاسخ میداد
    به نظرم مشکل از سمت سروره یا کدای php یه مشکلی داره

  10. #10

    نقل قول: مشکل در برنامه نویسی تحت سرور اندروید

    https://barnamenevis.org/showthread.php?532377-%D8%AE%D8%B7%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%88-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-php-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF&p=23490  28&viewfull=1#post2349028

  11. #11

    نقل قول: مشکل در برنامه نویسی تحت سرور اندروید

    می تونید کدهاتونو واسم بفرستین؟

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: انتخاب نحوه ی اتصال به سرور در برنامه نویسی تحت شبکه
    نوشته شده توسط aghayex در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 13 مهر 1393, 10:54 صبح
  2. مشکل در برنامه نویسی برای آندروید
    نوشته شده توسط sourna در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 02 اردیبهشت 1392, 17:50 عصر
  3. مشکل در برنامه نویسی اندروید
    نوشته شده توسط poorianasiripour در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 26 آذر 1391, 15:40 عصر
  4. مشکل در برنامه نویسی اندروید(لطفا کمک کنید)
    نوشته شده توسط abdoullah.aberi در بخش Android Studio
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 06 آذر 1391, 23:40 عصر
  5. سوال: مشکل در برنامه نویسی سوکت و بر قراری اتصال اولیه مشتری با سرور
    نوشته شده توسط ali208 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 10 شهریور 1390, 18:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •