نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: معتبر سازی یک فیلد عددی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Restlesa
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    659

    معتبر سازی یک فیلد عددی

    سلام بر همگی دوستان
    فرمی دارم که یکی از فیلد های اون قراره چند تا عدد در بازه 1 تا 254 رو دریافت کنه که این اعداد با علامت (,) از هم جدا میشن مثل نمونه زیر
    100,254,1,50

    حالا می خوام این فیلد رو معتبر سازی کنم که اولا کاربر فقط اعداد 1 تا 254 رو وارد کرده باشه و برای جداسازی اعداد هم فقط از علامت (,) استفاده کرده باشه
    کسی از دوستان کد RegEx این الگوریتم رو بلد هست ؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Restlesa
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    659

    نقل قول: معتبر سازی یک فیلد عددی

    62 بازدید اما بدون پاسخ !!!
    خواهس می کنم اگر کسی از دوستان بلده راهنماییم کنه

  3. #3

    نقل قول: معتبر سازی یک فیلد عددی

    سلام
    من با جاوا اسکریپت تا یه جایی نوشتم

    کد HTML:
    <input type="text" id="FromEmployeeId" name="FromEmployeeId" onkeypress="return isNumber(event)"/>

    <script>
    function isNumber(evt) {
    evt = (evt) ? evt : window.event;
    var charCode = (evt.which) ? evt.which : evt.keyCode;
    if (charCode == 44)
    return true;
    if (charCode > 31 && (charCode < 48 || charCode > 57)) {
    return false;
    }
    return true;
    }
    </script>


    این الان فقط مشکلش اینه که
    کاربر میتونه دوتا ,, هم بزنه
    ولی فقط اعداد و , رو قبول میکنه

    میتونه سمت سرور موقع ذخیره
    چک کنی هر جا دوتا , داشتی و بینش خالی بود اونا رو ذخیره نکنی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Restlesa
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    659

    نقل قول: معتبر سازی یک فیلد عددی

    ممنونم بابت سورسی که گذاشتی اما من کد RegEx رو لازم دارم
    کد RegEx ش رو می تونی برام بزاری ؟؟؟!!!

  5. #5

    نقل قول: معتبر سازی یک فیلد عددی

    فک کنم همچین چیزی بشه

    (\d+)(,\s*\d+)*

    این لینک ها رو دیدی؟
    لینک 1
    لینک 2

  6. #6

    نقل قول: معتبر سازی یک فیلد عددی

    در مورد تشخیص بازه عددی جستجو میکردید میفهمیدید چطور بین 1 تا 254 رو تشخیص بدید. بقیه اش قرار دادن چهار بار پشت سر هم از اون الگو هست
    ^([01]?[0-9]?[0-9]|1[0-9][0-9]|2[0-4][0-9]|25[0-4]),([01]?[0-9]?[0-9]|1[0-9][0-9]|2[0-4][0-9]|25[0-4]),([01]?[0-9]?[0-9]|1[0-9][0-9]|2[0-4][0-9]|25[0-4]),([01]?[0-9]?[0-9]|1[0-9][0-9]|2[0-4][0-9]|25[0-4])$

  7. #7

    نقل قول: معتبر سازی یک فیلد عددی

    این عبارت رو من تست کردم
    جواب میده

    <form id="form2" runat="server">
    <asp:TextBox ID="txtNumbers" runat="server" />
    <asp:Button ID="btnSubmit" runat="server" Text="Submit" />
    <asp:RegularExpressionValidator ID="regexpName" runat="server"
    ErrorMessage="This expression does not validate."
    ControlToValidate="txtNumbers"
    ValidationExpression="(\d+)(,\s*\d+)*" />
    </form>


    فقط بین 1 تا 254 رو چک نمیکنه ، یعنی مثلا 300 رو هم میگیره

    یه جوری باید اینو با این
    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    در مورد تشخیص بازه عددی جستجو میکردید میفهمیدید چطور بین 1 تا 254 رو تشخیص بدید. بقیه اش قرار دادن چهار بار پشت سر هم از اون الگو هست
    ^([01]?[0-9]?[0-9]|1[0-9][0-9]|2[0-4][0-9]|25[0-4]),([01]?[0-9]?[0-9]|1[0-9][0-9]|2[0-4][0-9]|25[0-4]),([01]?[0-9]?[0-9]|1[0-9][0-9]|2[0-4][0-9]|25[0-4]),([01]?[0-9]?[0-9]|1[0-9][0-9]|2[0-4][0-9]|25[0-4])$
    باهم در بیاری
    آخرین ویرایش به وسیله Mag-Mag : یک شنبه 20 فروردین 1396 در 09:53 صبح

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Restlesa
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    659

    نقل قول: معتبر سازی یک فیلد عددی

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    در مورد تشخیص بازه عددی جستجو میکردید میفهمیدید چطور بین 1 تا 254 رو تشخیص بدید. بقیه اش قرار دادن چهار بار پشت سر هم از اون الگو هست
    ^([01]?[0-9]?[0-9]|1[0-9][0-9]|2[0-4][0-9]|25[0-4]),([01]?[0-9]?[0-9]|1[0-9][0-9]|2[0-4][0-9]|25[0-4]),([01]?[0-9]?[0-9]|1[0-9][0-9]|2[0-4][0-9]|25[0-4]),([01]?[0-9]?[0-9]|1[0-9][0-9]|2[0-4][0-9]|25[0-4])$
    این کد اصلا کار نمی کنه


    (\d+)(,\s*\d+)*

    این کد هم اشتباهه چون حروف رو هم قبول می کنه

  9. #9

    نقل قول: معتبر سازی یک فیلد عددی

    نقل قول نوشته شده توسط Restlesa مشاهده تاپیک
    این کد اصلا کار نمی کنه



    این کد هم اشتباهه چون حروف رو هم قبول می کنه
    در زمان تایپ کردن که قبول میکنه
    اگر میخواید در اون زمان هم قبول نکنه
    باید با رویداد onkeypress کار کنید

    شما سمپل منو دقیقا توی یک صفحه ساده بزارید و تست کنید
    توی سمپل من زمانی که روی دکمه submit بزنید ، RegularExpression چک میشه

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در نمایش درصدی از یک فیلد عددی در QrExpr
    نوشته شده توسط kheyri در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 07 اردیبهشت 1386, 20:37 عصر
  2. مرتب سازی یک فیلد اینتربیس
    نوشته شده توسط Mahdi-563 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 29 مرداد 1385, 18:40 عصر
  3. چگونه می توان مجموع یک فیلد عددی را در QuickReport بدست آورد .
    نوشته شده توسط دنی کوئیل در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 23 دی 1384, 07:25 صبح
  4. چگونه میتوان جمع یک فیلد عددی در پایین هر صفحه گزارش داشت
    نوشته شده توسط ahmad reza pakraei در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 24 آبان 1384, 10:11 صبح
  5. نحوه مرتب سازی یک فیلد LookUp
    نوشته شده توسط MOHSEN731 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 خرداد 1384, 09:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •