نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: نمایش تاریخ datetime با تابع jdf

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    نمایش تاریخ datetime با تابع jdf

    در جدولم فیلد تاریخم datetime هست
    موقع نمایش در کد ها چجوری با تابع jdf به شمسی نشونش بدم؟

    تاریخ رو جدا
    و ساعت رو جدا

    جدا جدا نشون بدم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    نقل قول: نمایش تاریخ datetime با تابع jdf

    اینو نوشتم:


    <td>'.jdate('Y/m/d', $res[$i]['created']).'</td>




    ولی خروجیش اینه:


    ۱۳۴۸/۱۰/۱۱


    توی لوکال هاست کار میکنم

    اینم کدم. به چه صورت باید کدم رو تغییر بدم؟


    آخرین ویرایش به وسیله abbas3zaar : چهارشنبه 16 فروردین 1396 در 02:04 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: نمایش تاریخ datetime با تابع jdf

    فکر میکنم جای آرگومان ها رو اشتباه زدی اولی تاریخ رو باد بزاری بعد فرمت رو
    کتابخونه jdate رو باز کن ببین کدوم اول باید بیاد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    نقل قول: نمایش تاریخ datetime با تابع jdf

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    فکر میکنم جای آرگومان ها رو اشتباه زدی اولی تاریخ رو باد بزاری بعد فرمت رو
    کتابخونه jdate رو باز کن ببین کدوم اول باید بیاد
    اینجوری میزارم

    <td>'.jdate($res[$i]['created'],'Y/m/d').'</td>


    خروجی اینه:





    اینجوری هم:

    <td>'.jdate('Y/m/d', $res[$i]['created']).'</td>


    خروجی اینه:




    کد اصلی هم اینه:

    <td>'.$res[$i]['created'].'</td>


    که خروجیش اینه:


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: نمایش تاریخ datetime با تابع jdf

    تاریخ رو روی دیتابیس به چه شکلی ثبت کرده اید ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: نمایش تاریخ datetime با تابع jdf

    احتمالا مشکلتون به این ترتیب برطرف بشه :

    $time = $res[$i]['created'];
    $strTime = strtotime($time);

    echo jdate('Y/m/d', $strTime).'<br>'.jdate('H:i', $strTime);

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: نمایش تاریخ datetime با تابع jdf

    به نظر میاد همونجوری که گفتم باید تاریخ رو اول بزاری
    اما ظاهرا کلا کلاست کار نمیکنه و تبدیل نمیکنه
    حال یا انتظار epoch داره یا کلاسش مشکل داره !
    بهتره یه بار دیگه از یه سورس دیگه دانلود کنی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    نقل قول: نمایش تاریخ datetime با تابع jdf

    نقل قول نوشته شده توسط thacker مشاهده تاپیک
    تاریخ رو روی دیتابیس به چه شکلی ثبت کرده اید ؟
    نوعش datetime است

    اینجوری ذخیره شده
    2017-04-05 00:01:49



    نقل قول نوشته شده توسط thacker مشاهده تاپیک
    احتمالا مشکلتون به این ترتیب برطرف بشه :

    $time = $res[$i]['created'];
    $strTime = strtotime($time);

    echo jdate('Y/m/d', $strTime).'<br>'.jdate('H:i', $strTime);
    اینجوری نوشتم:

    <td>'.jdate("Y/m/d",strtotime($res[$i]['created'])).'</td>


    خروجیش این شد : !!!!



    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    به نظر میاد همونجوری که گفتم باید تاریخ رو اول بزاری
    اما ظاهرا کلا کلاست کار نمیکنه و تبدیل نمیکنه
    حال یا انتظار epoch داره یا کلاسش مشکل داره !
    بهتره یه بار دیگه از یه سورس دیگه دانلود کنی

    خودفایلjdf.php یعنی مشکل داره؟ از خود سایتش گرفتم!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: نمایش تاریخ datetime با تابع jdf

    نقل قول نوشته شده توسط abbas3zaar مشاهده تاپیک
    خروجیش این شد : !!!!


    خب الان خروجی مشکلی داره ؟! به نظر داره تاریخ درست رو نمایش میده. برای نمایش ساعت و تاریخ کنار هم به این شکل عمل کنید :

    <td>'.jdate("Y/m/d - H:i",strtotime($res[$i]['created'])).'</td>

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    نقل قول: نمایش تاریخ datetime با تابع jdf

    نقل قول نوشته شده توسط thacker مشاهده تاپیک
    خب الان خروجی مشکلی داره ؟! به نظر داره تاریخ درست رو نمایش میده. برای نمایش ساعت و تاریخ کنار هم به این شکل عمل کنید :

    <td>'.jdate("Y/m/d - H:i",strtotime($res[$i]['created'])).'</td>


    خب وقتی مقادیر تاریخ در جدولم اینه:

    8 تا رکورد






    چرا باید همه رکوردا رو ۱۳۹۵/۰۵/۲۷ نشون بده؟


    8 تا رکورد تاریخ ۱۳۹۵/۰۵/۲۷ !!!!






    این کدهام:







    اینم خروجی:






    همین الان یه سفارش درج کردم

    ساعت سیستمم الان :




    چرا ساعت ش در دیتابیس چیز دیگه ایه؟




    اینم کد درجم




    $query = "INSERT INTO orders (customer_id,total_price,created,modified,status) VALUES ('".$_SESSION['sessCustomerID']."', '".$cart->total()."', '".date("Y-m-d H:i:s")."', '".date("Y-m-d H:i:s")."'";


    آخرین ویرایش به وسیله abbas3zaar : چهارشنبه 16 فروردین 1396 در 16:41 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    نقل قول: نمایش تاریخ datetime با تابع jdf

    خارج از حلقه for این کد کار میکنه ولی داخل حلقه کار نمیکنه:


    $mydate = "2017-04-05 16:53:28";
    $strTime = strtotime($mydate);
    echo jdate('Y/m/d', $strTime).''.jdate('H:i', $strTime);


    این کدام مشکلی داره؟


  12. #12
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    نقل قول: نمایش تاریخ datetime با تابع jdf

    tفهمیدم مشکل از کجاست ولی راه حل درست کردنش رو نمیدونم!

    در کد زیر وقتی INNER JOIN customers ON orders.customer_id = customers.id رو به خط اول اضافه میکنم تاریخ رو در خروجی اشتباه نشون میده ولی وقتی INNER JOIN customers ON orders.customer_id = customers.id رو پاک میکنم و فقط SELECT * FROM orders میمونه همه چی درسته. چرا inner join این کارو میکنه؟ مشکل از چیه؟




    $query = "SELECT * FROM orders INNER JOIN customers ON orders.customer_id = customers.id";$do = mysql_query($query);$i = 0;$res=null;$numrow = 1;while ($row = mysql_fetch_array($do)){$res[$i]["id"] = $row["id"];$res[$i]["customer_id"] = $row["customer_id"];$res[$i]["total_price"] = $row["total_price"];$res[$i]["status"] = $row["status"];$res[$i]["created"] = $row["created"];$res[$i]["name"] = $row["name"];
    $mydate = $res[$i]['created'];$strTime = strtotime($mydate);
    echo '<tr><td>'.$numrow.'</td><td>'.$res[$i]['name'].'</td><td>'.number_format($res[$i]['total_price']).'</td><td>'.jdate('Y/m/d', $strTime).'</td><td>'.jdate('H:i', $strTime).'</td><td>'.$res[$i]['status'].'</td></tr>';
    $numrow++;$i++;}




  13. #13
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: نمایش تاریخ datetime با تابع jdf

    $mydate = $res[$i]['created'];


    رو به این شکل تغییر بدید ببینید درست میشه یا خیر

    $mydate = $res[$i]['orders.created'];

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 03 خرداد 1398, 14:47 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 03 آذر 1395, 10:02 صبح
  3. مشکل در نمایش تاریخ شمسی با کلیک روی texbox
    نوشته شده توسط neda555 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اردیبهشت 1393, 10:01 صبح
  4. سوال: نمایش تاریخ شمسی با یک شرط در یک بازه
    نوشته شده توسط masoud_mvc در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 03 اسفند 1391, 11:07 صبح
  5. نمایش تاریخ شمسی با استفاده از نام ماه
    نوشته شده توسط saldin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 30 مرداد 1389, 12:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •