نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: محاسبه فروش امروز

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    محاسبه فروش امروز

    میخوام یک کوئری بگیرم که:

    جمع فروش امروزم رو نشون بده

    جمع فروش دیروزم رو نشون بده


    اینم عکس فیلد هامه

    مثلا این سه تا سفارش برای امروزه که تاریخ روزشون یکی هست
    بیاد هر چی تاریخ 16/01/96 هست رو فیلد total_price شن رو جمع کنه بگه امروز 33000 تومان فروش داشتید. به چه صورت میتونم؟


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: محاسبه فروش امروز

    برای جمع قیمت باید SUM استفاده کنی
    برای در نظر گرفتن تاریخ خالی بدون ساعت در فیلد تایم استمپ باید DATE استفاده کنی
    در نهایی چون میخای بر اساس تاریخ روز گروه بندی بشن هم ....
    select SUM(price) , DATE(created) as date from tbl group by date

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    نقل قول: محاسبه فروش امروز

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    برای جمع قیمت باید SUM استفاده کنی
    برای در نظر گرفتن تاریخ خالی بدون ساعت در فیلد تایم استمپ باید DATE استفاده کنی
    در نهایی چون میخای بر اساس تاریخ روز گروه بندی بشن هم ....
    select SUM(price) , DATE(created) as date from tbl group by date

    این لیست سفارشات من




    وقتی این کوئری زیر رو توی phpmyadmin اجرا میکنم:

    select SUM(total_price) , DATE(created) as date from orders group by date

    خروجیش اینه:





    من میخوام مثلا مجموع ستون total_price رو select کنه جایی که تاریخ مثلا 03-04-2017 باشه

    فقط تاریخ مثلا 03-04-2017 رو بیاره و تمامی فیلد های ستون total_price که تاریخشون 03-04-2017 هست رو با هم جمع کنه



    این کوئری:

    select SUM(total_price) , DATE(created) as date from orders

    هم خروجیش اینه:
    تاریخ 05 رو میاره ولی چرا جمه 75500 تومان؟!!!! در اولین عکس فقط 3 ردیف در تاریخ 05 داریم که جمع total_price شون میشه 35500 تومن!


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: محاسبه فروش امروز

    این لینک رو مشاهده کنید :
    http://stackoverflow.com/questions/1...e-in-php-mysql

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: محاسبه فروش امروز

    وقتی شرطی نزاری و گروپ هم نزنی همه ردیف ها رو با هم جمع میکنه تاریخی هم که اونجا میبینی چون ماله آخرین ردیف بوده نشون میده

    شما الان توی کوئریت کجا تاریخ رو قید کردی که انتظار تاریخ مشخصی رو داری تو خروجی ؟
    باید where آستفاده کنی اگه تاریخ خاصی رو میخای

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    نقل قول: محاسبه فروش امروز

    نقل قول نوشته شده توسط thacker مشاهده تاپیک
    این لینک رو مشاهده کنید :
    http://stackoverflow.com/questions/1...e-in-php-mysql
    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    وقتی شرطی نزاری و گروپ هم نزنی همه ردیف ها رو با هم جمع میکنه تاریخی هم که اونجا میبینی چون ماله آخرین ردیف بوده نشون میده

    شما الان توی کوئریت کجا تاریخ رو قید کردی که انتظار تاریخ مشخصی رو داری تو خروجی ؟
    باید where آستفاده کنی اگه تاریخ خاصی رو میخای

    اینو مینویسم NULL میده

    select SUM(total_price) , DATE(created) as date from orders WHERE DATE(created) = 2017-04-05

    این الان جدول orders منه
    حالا توی phpmyadmin قسمت sql میخوام کوئری رو بگیرم ببینم جوال میده یا نه.چجوری باید بنویسم؟





  7. #7

    نقل قول: محاسبه فروش امروز

    کافیه تاریخ امروز رو بدی بگی جاهایی که مقدار تاریخ از این تاریخ بزرگترو رو جمع کن.

    این کار می کنه. لازمم نیست این همه بپیچونی تو DATE و این حرفا.

    SELECT SUM(`total_price`) FROM `payment` WHERE date > '2017-05-06'
    آخرین ویرایش به وسیله MRmoon : پنج شنبه 17 فروردین 1396 در 13:42 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: محاسبه فروش امروز

    اینو مینویسم NULL میده

    select SUM(total_price) , DATE(created) as date from orders WHERE DATE(created) = 2017-04-05
    تاریخ رو توی کوتیشن بزار
    نکته دیه وقتی DATE(created) as xxنوشته دیگه میتونی از xx استفاده کنی در جاهای دیگه کوئری بجای DATE(created)

    کافیه تاریخ دیروز رو بدی بگی جاهایی که مقدار تاریخ از این تاریخ بزرگترو رو جمع کن.

    این کار می کنه. لازمم نیست این همه بپیچونی تو DATE و این حرفا.

    این فروش دیروز و امروز رو با هم جمع میکنه
    ایشون میخان امروز رو با دیروز مقایسه کنن

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1395
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    36

    نقل قول: محاسبه فروش امروز

    از اونجایی که شما توتال های فروش رو دارید صرفا لازم است که یک دراپ داون برای روزهای ماه بسازید و مقدار هر روز رو به کوئری پاس بدید و داخل شرط کوئری مقدار روز توتال رو با دراپ داون برابر کنید !

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    نقل قول: محاسبه فروش امروز

    نقل قول نوشته شده توسط bugless.ir مشاهده تاپیک
    از اونجایی که شما توتال های فروش رو دارید صرفا لازم است که یک دراپ داون برای روزهای ماه بسازید و مقدار هر روز رو به کوئری پاس بدید و داخل شرط کوئری مقدار روز توتال رو با دراپ داون برابر کنید !



    این کوئری زیر در phpmyadmin وارد میکنم جواب میده


    SELECT SUM(total_price) FROM orders WHERE DATE(created) = '2017-04-07'




    توی کدها الان باید به صورت زیر بنویسم؟


    $query_select_sum_of_today = "SELECT SUM(total_price) FROM orders WHERE DATE(created) = '".date('Y-m-d')."'";



    date('Y-m-d رو نوشتم که تاریخ امروز رو بده به کوئری



    اینو زدم:



    <?php $query_select_sum_of_today = "SELECT SUM(total_price) FROM orders WHERE DATE(created) = '".date('Y-m-d')."'";
    $do_sum_of_today = mysql_query($query_select_sum_of_today);
    var_dump($do_sum_of_today);
    echo $do_sum_of_today;?>




    خروجیش اینه:

    resource(9) of type (mysql result)
    Resource id #9

    یعنی چی؟

    چجوری باید echo اش کنم؟

تاپیک های مشابه

  1. محاسبه سود فاکتور در برنامه خرید و فروش
    نوشته شده توسط sajjad_kochekian در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 18
    آخرین پست: پنج شنبه 31 فروردین 1396, 17:41 عصر
  2. سوال: محاسبه سود و میزان فروش از جدول های دیتابیس
    نوشته شده توسط reza69 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 10 اسفند 1391, 13:02 عصر
  3. گفتگو: محاسبه سود فاکتور در برنامه خرید و فروش
    نوشته شده توسط sajjad_kochekian در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 08 مهر 1391, 16:47 عصر
  4. حرفه ای: چگونگي محاسبه درآمد حاصل از فاكتورهاي خريد و فروش ؟
    نوشته شده توسط dab_hrd در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1391, 18:16 عصر
  5. سوال: چطوری بازدید دیروز و بازدید امروز رو محاسبه کنم؟
    نوشته شده توسط behzad1367 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 26 شهریور 1390, 00:40 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •