نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: پشتیبان گیری از دیتابیس sqlite

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار windowsyar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1395
    محل زندگی
    مشهد الرضا
    پست
    208

    پشتیبان گیری از دیتابیس sqlite

    سلام
    چطور از دیتابیس SQLite پشتیبان گیری کنیم و بعد هم بازگردانی پشتیبان ؟

  2. #2

    نقل قول: پشتیبان گیری از دیتابیس sqlite

    سلام دوستان
    با اجازه استارتر تاپیک من هم همین سوال را دارم
    ممنون میشم راهنمایی کنید

    آیا صرفا کپی تک فایل دیتابیس به جای دیگه ای کار درستی هست ؟؟؟ یه جا خوندم اینکار اشتباه هست دلایلی رو هم ذکر کرده بود که الان فراموش کردم

  3. #3

    نقل قول: پشتیبان گیری از دیتابیس sqlite

    با سلام . من از این کد استفاده کردم و جواب داده
    saveFileDialog1.Filter = @"*.BKSa |*.BKSa";
    System.Globalization.PersianCalendar shamsi = new PersianCalendar();
    string alan = shamsi.GetYear(DateTime.Now).ToString() + shamsi.GetMonth(DateTime.Now).ToString() +
    shamsi.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString() + "_" + DateTime.Now.ToString("HHmmss");
    saveFileDialog1.FileName = alan;
    if (saveFileDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    if (saveFileDialog1.FileName != "")
    {
    try
    {
    if (File.Exists(saveFileDialog1.FileName) == true)
    File.Delete(saveFileDialog1.FileName);
    File.Copy(Application.StartupPath + "\\OmranDb.db", saveFileDialog1.FileName);
    RadMessageBox.Show(@"از بانک برنامه با موفقیت کپی پشتیبان گرفته شد", "OK", MessageBoxButtons.OK, RadMessageIcon.Info);

    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message, @"Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    }
    }
    }

  4. #4

    نقل قول: پشتیبان گیری از دیتابیس sqlite

    و برای بازخوانی(Restore)
                openFileDialog1.FileName="";
    openFileDialog1.Filter = @"*.BKSa |*.BKSa";
    if (openFileDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    if (openFileDialog1.FileName != "")
    {
    try
    {
    if (RadMessageBox.Show(@"آیا میخواهید فایل پشتیبان، جایگزین بانک فعلی برنامه شود؟؟؟\n(!!! توجه: بانک فعلی کامل از بین میرود !!!)؟؟؟", "سوال خیلی مهم؟", MessageBoxButtons.YesNo, RadMessageIcon.Question) == DialogResult.Yes)
    {
    File.Delete(Application.StartupPath + "\\OmranDb.db");
    File.Copy(openFileDialog1.FileName, Application.StartupPath + "\\OmranDb.db");
    RadMessageBox.Show(@"بانک برنامه با موفقیت بازیابی شد", "OK", MessageBoxButtons.OK, RadMessageIcon.Info);

    frmMain fm = (frmMain)Application.OpenForms["frmAsli"];
    }

    }
    catch (Exception ex)
    {
    RadMessageBox.Show(ex.Message, @" Error ", MessageBoxButtons.OK, RadMessageIcon.Error);
    }
    }

    }


تاپیک های مشابه

  1. سوال: پشتیبان گیری از دیتابیس
    نوشته شده توسط arta.nasiri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 12 دی 1389, 17:39 عصر
  2. پشتیبان گیری از دیتابیس
    نوشته شده توسط pedram_ns در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 25 آذر 1389, 16:24 عصر
  3. پشتیبان گیری از دیتابیس SQL Server
    نوشته شده توسط love20 در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 10 خرداد 1389, 10:57 صبح
  4. خطا درهنگام پشتیبان گیری از دیتابیس
    نوشته شده توسط m-alizadeh در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 15 اردیبهشت 1388, 09:18 صبح
  5. خطا درهنگام پشتیبان گیری از دیتابیس
    نوشته شده توسط m-alizadeh در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 06 اردیبهشت 1388, 22:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •