نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اجرا کردن یک پروژه به زبان جاوا

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    پست
    5
    تشکر کردن
    10
    یک بار تشکر شده در یک پست

    Unhappy اجرا کردن یک پروژه به زبان جاوا

    سلام دوستان
    من یک پروژه به زبان جاوا دانلود کردم میخواستم اونو اجرا کنم ، دقیقا نمیدونم باید چیکار کنم
    Java.SE.Development.Kit.v8.Update.121
    Java.SE.Runtime.Environment.v8.Update.121
    eclipse-inst-win64
    اینارو هم دانلود کردم و نصب کردم
    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    805
    تشکر کردن
    215
    469 بار تشکر شده در 387 پست

    نقل قول: اجرا کردن یک پروژه به زبان جاوا

    خب منظور از نصب کردن یعنی Eclipse اجرا میشه؟
    اگر موفق نمیشه تنظیمات رو انجام بدی با یک User Guide پیش برو که با عکس نشون میده:
    http://www3.ntu.edu.sg/home/ehchua/p...ava_howto.html

    البته نصب خاصی نداره، اگر JDK رو نصب کردید و تنظیمات JAVA_HOME اینا رو انجام دادی، Eclipse نصب نداره و مستقیم میشه اجرا کرد.
    آموزش نصب و تنظیمات جاوا (فارسی): http://www.zoomit.ir/2016/1/24/26083...install-jdk-4/
    آموزش نصب جاوا (انگلیسی): http://www3.ntu.edu.sg/home/ehchua/p...ml#jdk-install
    فقط به 32 یا 64 بیتی بودن سیستمت توجه کن و نسخه مناسب رو هم برای JDK و هم Eclipse دانلود کن

  3. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید vahid-p از وی تشکر کرده‌اند:


  4. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    پست
    5
    تشکر کردن
    10
    یک بار تشکر شده در یک پست

    نقل قول: اجرا کردن یک پروژه به زبان جاوا

    دوست من ممنونم از پاسخی ک دادین
    شاید سوالم را درست مطرح نکردم ، تنظیماتیو ک فرمودین انجام دادم تمام برنامه هارو هم نصب کردم eclipse هم اجرا میشه
    مشکل من اینه ک ی پروژه ای دارم نمیدونم چجوری با eclipse اجراش کنم
    https://github.com/himank/K-Means این لینک پروژه ای هست که خدمتتون عرض کردم

  5. #4
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    805
    تشکر کردن
    215
    469 بار تشکر شده در 387 پست

    نقل قول: اجرا کردن یک پروژه به زبان جاوا

    آره، اصلا سوال اولت واضح نبود

    خب چیزی که میخواید از طریق Eclipse بعد از اینکه پوشه Workspace رو مشخص کردید، کافیه یک پروژه جاوا درست کنید. سپس در پوشه src یک پکیج ایجاد کنید و اسمش رو هر چی دوست داشتید مثلا main بذارید. بعد کافیه فایل KMeans.java رو به اون پکیج منتقل کنید. یا هم کلاس KMeans رو ایجاد کنید و کدهاش رو کپی کنید. ترجیحا با Drag&Drop کلاسی که دانلود کردید رو بندازید تو package مورد نظر و فقط کلاس رو باز کنید و بالای کدها (بالاتر از import) بنویسید package main;

    این سایت آموزشهاش خوبه:
    https://www.tutorialspoint.com/eclip...va_project.htm
    از ستون سمت چپ میتونید Create new project, new package, new class رو ببینید.

  6. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید vahid-p از وی تشکر کرده‌اند:


  7. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    پست
    5
    تشکر کردن
    10
    یک بار تشکر شده در یک پست

    نقل قول: اجرا کردن یک پروژه به زبان جاوا

    ممنون بابت وقتی که در اختیار بنده قرار دادید .
    برنامه برا شما اجرا شد ؟ مشکلی نداشت؟

    کارهایی رو ک گفتید انجام دادم ولی 69 تا ارور داد !!!
    اگه امکانش هست ممنون میشم عکسو ببینید و اشکالاتمو بگید .
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله starparham : جمعه 18 فروردین 1396 در 17:54 بعد از ظهر

  8. #6
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    805
    تشکر کردن
    215
    469 بار تشکر شده در 387 پست

    نقل قول: اجرا کردن یک پروژه به زبان جاوا

    خب کاری که انجام دادید درسته و از نظر ساخت پروژه و پکیج و... مشکلی نداره.

    مشکل رو اگر توجه کنید مربوط به کتابخونه هاست. کتابخونه hadoop کتابخونه استاندارد جاوا نیست (منظور از استاندارد یعنی جز jdk نیست و باید دانلود کنید)
    بالا اونایی که لایبرریشون وجود نداره زیرشون خط قرمز کشیده شده. قسمت import ها.
    هر کدوم از اینها یک لایبرری نیستن، بلکه کلاس و پکیج های یک لایبرری به اسم org.apache.hadoop است.
    اگر دانلود کنی و طبق اون لینکی که دادم ببینی library رو چطور اضافه میکنن، مشکل کامپایلت حل میشه ولی احتمال داره در اجرا خطا بهت بده. چون hadoop برای برنامه نویسی توزیع شده است و کار باهاش خیلی ساده نیست و نیازمندی های دیگه ای میخواد.

    اگر شما kmeans میخواید، بهتره چون ابتدای کار هستید، از پیاده سازی های ساده ترش استفاده کنید. مثلا:
    http://www.cs.princeton.edu/courses/...ns/KMeans.java
    اگر باز نشد از *** استفاده کنید

  9. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید vahid-p از وی تشکر کرده‌اند:


  10. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    پست
    5
    تشکر کردن
    10
    یک بار تشکر شده در یک پست

    نقل قول: اجرا کردن یک پروژه به زبان جاوا

    خیلی خیلی ممنون
    من ی پروژه ای دارم باید الگوریتم k-means را با مدل mapreduce بهینه کنم ، کلا هرچی کد هم هست با زبان جاواست منم جاوا کار نکردم
    این کارهای رو ک گفتین انجام میدم امیدوارم مشکل حل بشه

  11. #8
    کاربر دائمی آواتار -سیّد-
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    230
    تشکر کردن
    90
    302 بار تشکر شده در 174 پست

    نقل قول: اجرا کردن یک پروژه به زبان جاوا

    سلام
    یه سؤال: شما با خود map-reduce آشنایی دارید؟ با مفاهیمش، و با فریم‌ورک apache اش؟ اگه با مفاهیمش آشنایی ندارید که باید آشنا بشید.

    سؤال بعدی: گفتید که قرار هست الگوریتم رو با مدل mapreduce بهینه کنید. منظورتون رو نفمیدم. یعنی باید کد مورد نظر رو بگیرید و بهترش کنید؟ بعد اجراش کنید؟ یا فقط کد رو باید تغییر بدید و نیازی به اجرا نداره؟

    یه نکتهٔ دیگه هم بگم: توی جاوا یه موجودی به نام maven وجود داره که مدیریت وابستگی به کتابخونه‌ها رو انجام می‌ده. شما اگه الان بری و فقط کتابخونهٔ hadoop رو فایل jar اش رو برداری بیاری بذاری کنار پروژه‌ات، این ۶۷ تا خطا که بود می‌شه ۶۷۰۰ تا! :) چون خود hadoop به کلی کتابخونهٔ دیگه وابسته هست که اونا هم به کلی کتابخونهٔ دیگه وابسته هستن. بنابراین بهترین راه اینه که شما از طریق maven بگی که پروژه‌ات به hadoop وابسته هست، تا اون خودش همهٔ وابستگی‌ها رو برات بیاره. البته آموزش کار با maven در این مقال نمی‌گنجد!

  12. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید -سیّد- از وی تشکر کرده‌اند:


تاپیک های مشابه

  1. مشکل در اضافه کردن یک لیست به زبان فارسی در combobox
    نوشته شده توسط malihehshajari در بخش برنامه نویسی Android
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 18 شهریور 1391, 11:44 قبل از ظهر
  2. بعد از نصب ويژوال استوديو2005براي ايجاد يك پروژه به زبان سي پلاس چكار بايد كرد ؟
    نوشته شده توسط kiarash88 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 26 اردیبهشت 1391, 17:37 بعد از ظهر
  3. حرفه ای: اجرا کردن یک پروژه برای intercept systemcall
    نوشته شده توسط arashmidos2020 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 28 فروردین 1389, 23:13 بعد از ظهر
  4. سوال: مرتب کردن یک آرایه به زبان اسمبلی ( با روش Indexing و Indirect)
    نوشته شده توسط aroosak_kooki در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنجشنبه 21 آذر 1387, 22:58 بعد از ظهر
  5. اجرا کردن یک پروژه VB6 از داخل یک فرم VB.Net
    نوشته شده توسط nasrin_ashtarian در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 19 خرداد 1385, 07:30 قبل از ظهر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •