نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: اضافه کردن عنصر خالی در comboBox

  1. #1

    Unhappy اضافه کردن عنصر خالی در comboBox

    سلام
    من در پروژه ام در هر فرم چندین comboBox دارم که با کد اونها رو از دیتابیس بایند کردم
    الان میخوام یه گزینه ای مثل "انتخاب کنید" بهشون اضافه کنم
    1- بهترین راه برای این کار چیه؟
    2- اگر کاربر comboBox رو روی گزینه پیش فرض یعنی "انتخاب کنید" بزاره و دکمه ثبت بزنه راهی جز اینکه زمان ثبت تک تک comboboxها رو چک کنم و اگر "انتخاب کنید" بود اون فیلد رو خالی ثبت کنم راه بهتری هست؟

  2. #2

    نقل قول: اضافه کردن عنصر خالی در comboBox

    در کوئری دریافت اطلاعات میتونید گزینه "انتخاب کنید" را اضافه کنید. کد قرار بدید.
    کد ثبت رو هم قرار بدید.

  3. #3

    نقل قول: اضافه کردن عنصر خالی در comboBox

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    در کوئری دریافت اطلاعات میتونید گزینه "انتخاب کنید" را اضافه کنید. کد قرار بدید.
    کد ثبت رو هم قرار بدید.
    SqlDataAdapter daa = new SqlDataAdapter("select Model from Models where Brand='"+comboBox3.Text+"' and [Name]=N'antenna'", cn.getcn());
    DataTable dss = new DataTable();
    daa.Fill(dss);
    comboBox4.DataSource = dss;
    comboBox4.DisplayMember = "Model";


    کد ثبت:
    SqlCommand cm3 = new SqlCommand("insert into antena values (@N,@D,@a,@cn,@b,@c,@o,@e)", cn.getcn());
    cm3.Parameters.Add("@N", SqlDbType.VarChar).Value = textBox2.Text;
    cm3.Parameters.Add("@D", SqlDbType.NVarChar).Value = maskedTextBox2.Text;
    cm3.Parameters.Add("@a", SqlDbType.NVarChar).Value = comboBox3.Text;
    cm3.Parameters.Add("@cn", SqlDbType.VarChar).Value = comboBox4.Text;
    cm3.Parameters.Add("@b", SqlDbType.VarChar).Value = persianDateTimePicker1.Value.ToString();
    cm3.Parameters.Add("@c", SqlDbType.VarChar).Value = comboBox1.SelectedValue.ToString();
    cm3.Parameters.Add("@o", SqlDbType.VarChar).Value = comboBox2.SelectedValue.ToString();
    cm3.Parameters.Add("@e", SqlDbType.SmallInt).Value = 1;
    cm3.Connection.Open();
    cm3.ExecuteNonQuery();
    cn.getcn().Close();
    MessageBox.Show("رکورد اضافه شد");
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 19 فروردین 1396 در 20:23 عصر

  4. #4

    نقل قول: اضافه کردن عنصر خالی در comboBox

    اگر با استفاده از Use data Bind item به جدولی متصل کرده باشیم برای این مشکل باید چکار کرد؟

  5. #5

    نقل قول: اضافه کردن عنصر خالی در comboBox

    بعد از fill کردن دیتاتیبل میتونید یک سطر به ابتدای اون اضافه کنید
                daa.Fill(dss);
    DataRow firstRow = dss.NewRow();
    firstRow["Model"] = "انتخاب کنید...";
    dss.Rows.InsertAt(firstRow, 0);



    یک نکته ای هم که در کدهاتون دیدم این هست که دیتابیستون نرمال نیست. شما وقتی جدولی برای مدلها دارید، نباید نام مدل رو در جدولهای دیگر (antena) ذخیره کنید بلکه باید کد مدل رو ذخیره کنید. برای این کار نیاز دارید علاوه بر نام مدل، کلیداصلی جدول مدل رو هم سلکت کنید و در هنگام ذخیره SelectedValue کمبو4 رو ذخیره کنید.

  6. #6

    نقل قول: اضافه کردن عنصر خالی در comboBox

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    بعد از fill کردن دیتاتیبل میتونید یک سطر به ابتدای اون اضافه کنید
                daa.Fill(dss);
    DataRow firstRow = dss.NewRow();
    firstRow["Model"] = "انتخاب کنید...";
    dss.Rows.InsertAt(firstRow, 0);



    یک نکته ای هم که در کدهاتون دیدم این هست که دیتابیستون نرمال نیست. شما وقتی جدولی برای مدلها دارید، نباید نام مدل رو در جدولهای دیگر (antena) ذخیره کنید بلکه باید کد مدل رو ذخیره کنید. برای این کار نیاز دارید علاوه بر نام مدل، کلیداصلی جدول مدل رو هم سلکت کنید و در هنگام ذخیره SelectedValue کمبو4 رو ذخیره کنید.
    اگر با استفاده از Use data Bind item کمبوباکس رو به جدولی متصل کرده باشیم برای این مشکل باید چکار کرد؟
    آخرین ویرایش به وسیله kiani2012 : یک شنبه 20 فروردین 1396 در 17:20 عصر

  7. #7

    نقل قول: اضافه کردن عنصر خالی در comboBox

    کد databind رو بزارید.

  8. #8

    نقل قول: اضافه کردن عنصر خالی در comboBox

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    کد databind رو بزارید.
    منظورم اینه که بر روی فلش کوچک کنار کمبو کلیک کردم و به صورت ویزارد به جدول متصل کردم

  9. #9

    نقل قول: اضافه کردن عنصر خالی در comboBox

    در اینصورت یک تکه کد به رویداد فرم لود اضافه میشه که یک دیتاتیبل یا دیتاست رو پر میکنه که میتونید یک سطر بهش اضافه کنید.

  10. #10

    نقل قول: اضافه کردن عنصر خالی در comboBox

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    در اینصورت یک تکه کد به رویداد فرم لود اضافه میشه که یک دیتاتیبل یا دیتاست رو پر میکنه که میتونید یک سطر بهش اضافه کنید.

    سلام توی Form_load فقط این رو براش نوشته
    چطور میشه سطری بهش اضافه کرد؟

    this.countyTableAdapter.Fill(this.hwInfoDBDataSet. county);

  11. #11

    نقل قول: اضافه کردن عنصر خالی در comboBox

    این یک مثال. براساس دیتاست خودتون کد را اصلاح کنید
            private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    // TODO: This line of code loads data into the 'dataSet1.Person' table. You can move, or remove it, as needed.
    this.personTableAdapter.Fill(this.dataSet1.Person) ;
    DataSet1.PersonRow row = dataSet1.Person.NewPersonRow();
    row.FirstName = "انتخاب کنید";
    dataSet1.Person.Rows.InsertAt(row , 0);
    }

  12. #12

    نقل قول: اضافه کردن عنصر خالی در comboBox

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    این یک مثال. براساس دیتاست خودتون کد را اصلاح کنید
            private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    // TODO: This line of code loads data into the 'dataSet1.Person' table. You can move, or remove it, as needed.
    this.personTableAdapter.Fill(this.dataSet1.Person) ;
    DataSet1.PersonRow row = dataSet1.Person.NewPersonRow();
    row.FirstName = "انتخاب کنید";
    dataSet1.Person.Rows.InsertAt(row , 0);
    }

    ممنون درست شد.

  13. #13

    نقل قول: اضافه کردن عنصر خالی در comboBox

    اگر کاربر comboBox رو روی گزینه پیش فرض یعنی "انتخاب کنید" بزاره و دکمه ثبت بزنه راهی جز اینکه زمان ثبت تک تک comboboxها رو چک کنم و اگر "انتخاب کنید" بود اون فیلد رو خالی ثبت کنم راه بهتری هست؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: حذف و يا اضافه كردن فضاهاي خالي در گزارش كريستال ريپورت
    نوشته شده توسط Programmer 1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 05 مهر 1389, 08:52 صبح
  2. اضافه کردن ستون ردیف در Data Report
    نوشته شده توسط sad13 در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 16 آذر 1387, 10:41 صبح
  3. مشکل درج کردن رکوردی خالی در یک جدول توسط Recordset
    نوشته شده توسط Erfanian در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 23 خرداد 1383, 08:46 صبح
  4. چگونگی اضافه کردن یک رکورد در dataenvironment
    نوشته شده توسط ahmad_rabie2002 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 07 مهر 1382, 16:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •