نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه دسترسی به میزان volume در دلفی

  1. #1

    Question نحوه دسترسی به میزان volume در دلفی

    سلام خدمت اساتید محترم
    من یک برنامه مدیا پلیر یاختم که میخوام با کمک یک task bar میزان صدا رو هم کم و زیاد کنم اما خیلی گشتم برای پیدا کردن یه کد بدرد بخور ...لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه ممنون
    در ضمن یه نمونه کد هس تو همین سایت که اصلا کار نکرد انگار یه چیزی کم داشت

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار loo30fer
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    347

    نقل قول: نحوه دسترسی به میزان volume در دلفی

    اون موزیک یا فیلم رو توسط چه کامپوننتی پلی میکنید و قصد دارید ولوم صدا رو از همون کامپوننت کم کنید یا ولوم ویندوز ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار persia_hrn
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    145

    نقل قول: نحوه دسترسی به میزان volume در دلفی

    اگر منظورتون Master volume Windows باشه ، اینجوری میتونید :
    Uses activex, MMDevAPI;

    public endpointVolume: IAudioEndpointVolume;

    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    var
    deviceEnumerator: IMMDeviceEnumerator;
    defaultDevice: IMMDevice;
    begin
    EndpointVolume:=nil;
    CoCreateInstance(CLASS_IMMDeviceEnumerator, nil, CLSCTX_INPROC_SERVER, IID_IMMDeviceEnumerator, deviceEnumerator);
    deviceEnumerator.GetDefaultAudioEndpoint(eRender, eConsole, defaultDevice);
    defaultDevice.Activate(IID_IAudioEndpointVolume, CLSCTX_INPROC_SERVER, nil, endpointVolume);
    end;

    procedure TForm1.TrackBar1Change(Sender: TObject);
    var
    VolumeLevel: Single;
    begin
    if endpointVolume = nil then Exit;
    with Trackbar1 do volumeLevel:= Position/max;
    endpointVolume.SetMasterVolumeLevelScalar(VolumeLe vel, nil);
    end;


    یه Trackbar بذارید روی فرم و خاصیت Max رو 100 قرار بدید .
    آخرین ویرایش به وسیله persia_hrn : یک شنبه 20 فروردین 1396 در 12:14 عصر

  4. #4

    نقل قول: نحوه دسترسی به میزان volume در دلفی

    ممنون بابت پاسخت خیلی وقت بود ذهنم درگیر بود الان اوکی کردم با کمکتون اما خیلی دوس دارم بدونم اسکلت درونی دلفی رو

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار persia_hrn
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    145

    نقل قول: نحوه دسترسی به میزان volume در دلفی

    اسکلت درونی دلفی منظورتون چی هست ؟

    یکم شفاف تر بگید تا اگه بتونم کمک کنم .

    اگر منظورتون تغییر ولوم کامپوننت داخل دلفی هست که باید بگید از چه کامپوننتی استفاده می کنید .

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 18 خرداد 1390, 12:45 عصر
  2. نحوه اتصال به sql 2008 در دلفي 2010
    نوشته شده توسط majid2 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 28 خرداد 1389, 11:33 صبح
  3. سوال: نحوه دسترسی به کد html در یک textedit
    نوشته شده توسط alendelon در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 21 مهر 1387, 10:10 صبح
  4. نحوه دسترسی به شاخه ویندوز در سرور؟
    نوشته شده توسط SYNDROME در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 14 مهر 1386, 20:00 عصر
  5. نحوه دسترسی به بانک sql در سرور
    نوشته شده توسط programmermp در بخش SQL Server
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1385, 09:42 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •