نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: بدست آوردن جمع مقادیر فروش یک ماه (ماه جاری)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    بدست آوردن جمع مقادیر فروش یک ماه (ماه جاری)

    سلام.
    با کوئری زیر



    $get_last_1month_sells = mysql_query("SELECT sum(order_total_price) as lastmonth FROM orders WHERE `order_created` >= DATE_ADD( NOW( ) , INTERVAL -1 MONTH )");



    مجموع sum(order_total_price) رو در یک ماه گذشته از امروز رو میاره
    من میخوام ماهی که توش هستیم رو فقط select کنه
    کد بالا 30 روز به عقب رو میاره حالا چه در بین دو ماه باشه


    فقط ماه جاری (یعنی سفارش هایی که مثلا در ماه 03 بودن یا سفارش هایی که در ماه 09 بودن
    کوئریش چجوری میشه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    نقل قول: بدست آوردن جمع مقادیر فروش یک ماه (ماه جاری)

    با این کوئری زیر همه ماه ها رو گروه بندی کرد و جمع فروش هر ماه رو آورد
    ولی من میخوام فقط آخرین ماه (ماهی که توش هستیم) رو برام بیاره
    چیکار کنم؟


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: بدست آوردن جمع مقادیر فروش یک ماه (ماه جاری)

    WHERE MONTH(date) = '9' AND YEAR(date) = '2017'

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    نقل قول: بدست آوردن جمع مقادیر فروش یک ماه (ماه جاری)

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    WHERE MONTH(date) = '9' AND YEAR(date) = '2017'
    سلام یه مشکلی دارم

    من در صفحه ثبت سفارش جدید تاریخ سفارش رو انتخاب میکنم مثل عکس زیر:

    تاریخ در Input Text به شمسی وارد میشه







    و بعد از وارد کردن تاریخ به صورت شمسی بعد از POST شدن صفحه با کد php زیر اونو به میلادی تبدیل و در جدول دیتابیسم ذخیره میکنم:








    حالا تاریخ در جدولم به این صورت زیر هست:





    با کد زیر فروش این ماه رو بدست میارم:
    نکته: فروش این ماه یعنی اینکه الان در تاریخ شمسی ما در برج 1 یعنی فروردین ماه هستیم یعنی هر سفارشی که در فروردین ماه ثبت شده رو میخوایم.


    $day = date('d');

    $month = date('m');

    $year = date('Y');

    $query_this_month_sells = mysql_query("SELECT SUM(order_total_price) as this_month_sells FROM `orders` WHERE MONTH(order_created) = '$month' AND YEAR(order_created) = '$year'");

    if($query_this_month_sells)

    {

    $month_sells_fetch = mysql_fetch_assoc($query_this_month_sells);

    $month_sells = $month_sells_fetch['this_month_sells'];

    echo $month_sells;

    }


    حالا مشکل اینجاست که این کوئری بر حساب تاریخ میلادی فروش یک ماه رو میاره.
    با توجه به تقویم زیر، اگر در تاریخ شمسی من تاریخ 12 فروردین 96 رو انتخاب و سفارشم رو ثبت کنم سفارش در جدول دیتابیسم به تاریخ 2017/04/01 ذخیره میشه، حالا من بیام تاریخ 11 فروردین 96 رو انتخاب کنم برای سفارشم در جدول دیتابیسم تاریخ میلادی 2017/03/30 ذخیره میشه. و در کوئری نمایش فروش ماه اشتباه نشون میده و قبل تاریخ 12 فروردین رو نشون نمیده فقط میاد برج 4 میلادی رو نشون میده


    اگر متوجه نشدین یه ویدئو کوچیک با حجم کم گرفتم مشکلمو توش توضیح دادم براتون بفرستم


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: بدست آوردن جمع مقادیر فروش یک ماه (ماه جاری)

    اگه منظورت اینه که سفارشات یک ماه شمسی رو میخای
    باید خودت یه کد بنویسی تا حدود اون ماه شمسی رو به میلادی به دست بیاری یعنی ماه شمسی مات از چه تاریخ میلادی شروع میشه و در چه تاریخ میلادی تمام میشه


    مثلا کاربر
    25/1/1396
    رو انتخاب کرده
    من تبدیلش میکنم به میلادی مثلا میشه
    15/4/2107

    حالا شروع میکنم به کم کردن روز
    14/4/2107 ->معادل شمسیش میشه -> 24/1/1396 -> ماه این تاریخ 1 هستش که برابر هستش با ماه تاریخ اولیه
    13/4/2107 ->معادل شمسیش میشه -> 23/1/1396 -> ماه این تاریخ 1 هستش که برابر هستش با ماه تاریخ اولیه
    12/4/2107 ->معادل شمسیش میشه -> 22/1/1396 -> ماه این تاریخ 1 هستش که برابر هستش با ماه تاریخ اولیه
    .
    .
    .
    18/3/2107 ->معادل شمسیش میشه -> 30/12/1395 -> ماه این تاریخ 12 هستش که با ماه اولیه انتخاب شده برابر نیست در نتیجه این تاریخ میلادی حد اولیه ماه شمسی فروردین هستش به عبارت دیگه روز اول ماه فروردین ماه از این تاریخ میلادی شروع میشه


    بعد برای بدست اوردن حد بالایی هم از همین روش استفاده میکنم ولی دیگه اون یکی یکی اضافش میکنم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    نقل قول: بدست آوردن جمع مقادیر فروش یک ماه (ماه جاری)

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    اگه منظورت اینه که سفارشات یک ماه شمسی رو میخای
    باید خودت یه کد بنویسی تا حدود اون ماه شمسی رو به میلادی به دست بیاری یعنی ماه شمسی مات از چه تاریخ میلادی شروع میشه و در چه تاریخ میلادی تمام میشه


    مثلا کاربر
    25/1/1396
    رو انتخاب کرده
    من تبدیلش میکنم به میلادی مثلا میشه
    15/4/2107

    حالا شروع میکنم به کم کردن روز
    14/4/2107 ->معادل شمسیش میشه -> 24/1/1396 -> ماه این تاریخ 1 هستش که برابر هستش با ماه تاریخ اولیه
    13/4/2107 ->معادل شمسیش میشه -> 23/1/1396 -> ماه این تاریخ 1 هستش که برابر هستش با ماه تاریخ اولیه
    12/4/2107 ->معادل شمسیش میشه -> 22/1/1396 -> ماه این تاریخ 1 هستش که برابر هستش با ماه تاریخ اولیه
    .
    .
    .
    18/3/2107 ->معادل شمسیش میشه -> 30/12/1395 -> ماه این تاریخ 12 هستش که با ماه اولیه انتخاب شده برابر نیست در نتیجه این تاریخ میلادی حد اولیه ماه شمسی فروردین هستش به عبارت دیگه روز اول ماه فروردین ماه از این تاریخ میلادی شروع میشه


    بعد برای بدست اوردن حد بالایی هم از همین روش استفاده میکنم ولی دیگه اون یکی یکی اضافش میکنم
    منظورم همینه ولی متوجه نشدم!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    نقل قول: بدست آوردن جمع مقادیر فروش یک ماه (ماه جاری)


تاپیک های مشابه

  1. سوال: بدست آوردن تاریخ روز های ی ماه یا یک سال
    نوشته شده توسط mortaza_ngz در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 08 دی 1395, 17:35 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 14 اردیبهشت 1393, 18:09 عصر
  3. سوال: بدست اوردن جمع مقادیر یک ستون
    نوشته شده توسط sasanrstm در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 14 فروردین 1392, 21:35 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 06 مرداد 1391, 17:38 عصر
  5. 1- بدست آوردن جمع یک ستون 2-گروه بندی عدد، سه رقم سه رقم
    نوشته شده توسط Rejnev در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 16 اردیبهشت 1389, 23:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •