نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: امنیت در خواندن فایل (بدون آپلود)

  1. #1

    امنیت در خواندن فایل (بدون آپلود)

    با سلام
    دستورات زیر فقط برای خواندن محتویات فایل xml و ذخیره محتویات آن در دیتابیس می باشد (نه آپلود آن). آیا دستورات امن هستند یا در موقع خواندن هم باید مسائل امنیتی رعایت بشود؟

    $xml = file_get_contents($_FILES["fn"]["tmp_name"]);
    $xml = simplexml_load_string($xml, "SimpleXMLElement", LIBXML_NOCDATA);
    $json = json_encode($xml);
    $array = json_decode($json,TRUE);

  2. #2

    نقل قول: امنیت در خواندن فایل (بدون آپلود)

    نقل قول نوشته شده توسط mafila مشاهده تاپیک
    با سلام
    دستورات زیر فقط برای خواندن محتویات فایل xml و ذخیره محتویات آن در دیتابیس می باشد (نه آپلود آن). آیا دستورات امن هستند یا در موقع خواندن هم باید مسائل امنیتی رعایت بشود؟

    $xml = file_get_contents($_FILES["fn"]["tmp_name"]);
    $xml = simplexml_load_string($xml, "SimpleXMLElement", LIBXML_NOCDATA);
    $json = json_encode($xml);
    $array = json_decode($json,TRUE);
    سلام،وقتبخیر
    ببینید ، مساله امنیت نه تنها در زمان آپلود فایل مطرحه ، بلکه زمانی که شما میخاید اطلاعاتی را در دیتابیس ذخیره کنید هم اهمیت خاصی داره ،
    در این مورد شما ، عمل خاصی روی اطلاعات خوانده شده از فایل که انجام نمیدید ، به نظر من ، اینکه شما دوتا فانکش پس و پیش بگذارید ضرر نداره ، هرچند از prepare اسفتاده که بکنید ، خودش فیلتر هم میکنه ورودی هارو ...
    اما اگر آرایه رو به صورت سزیالایز شده در دیتابیس بریزید و بعدها وقتی خواستید استفاده کنید انسریالایز کنید ، بهتره .


    با احترام؛
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در خواندن فایل تصادفی
    نوشته شده توسط kh1387 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آبان 1387, 17:15 عصر
  2. مشکل در خواندن فایل باینری در پایتون
    نوشته شده توسط !!Unix!! در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 03 آبان 1386, 23:41 عصر
  3. مشکل در خواندن فایل
    نوشته شده توسط killer-star در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 03 آبان 1386, 22:59 عصر
  4. امنیت در upload فایل
    نوشته شده توسط setak در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 18 تیر 1385, 12:58 عصر
  5. مشکل در خواندن فایل متنی
    نوشته شده توسط علی ارجمندی در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 09 اسفند 1384, 08:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •