نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: آیا با استفاده از Reflection می توانیم کلاسهایی که از یک کلاس ارث‌بری دارند را پیدا کنیم؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار ..Johnny
    تاریخ عضویت
    آذر 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی، ی جایی از این کره خاکی
    پست
    41

    آیا با استفاده از Reflection می توانیم کلاسهایی که از یک کلاس ارث‌بری دارند را پیدا کنیم؟

    با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
    درمورد Reflection اینقدری میدونم که اگر در پروژه نام کلاسی رو ندونیم و بخوایم یه متدی از اون رو پیاده سازی کنیم با استفاده از Reflection میتونیم اینکار را انجام بدهیم.
    میخاستم بدونم که آیا با استفاده از Reflection می توانیم کلاسهایی که از یک کلاس ارث‌بری دارند را پیدا کنیم؟ اگه میشه چطوری؟
    اگه میشه توضیح بدین ممنون

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار ..Johnny
    تاریخ عضویت
    آذر 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی، ی جایی از این کره خاکی
    پست
    41

    نقل قول: آیا با استفاده از Reflection می توانیم کلاسهایی که از یک کلاس ارث‌بری دارند را پیدا کنیم؟

    کسی نیست بتونه پاسخ بده؟؟

  3. #3

    نقل قول: آیا با استفاده از Reflection می توانیم کلاسهایی که از یک کلاس ارث‌بری دارند را پیدا کنیم؟

    سلام
    با جاوا Reflection میشه تمام سوپر کلاس های یک کلاس رو پیدا کرد، ولی نمیشه تمام کلاسهایی که از یک کلاس ارث‌بری دارند را پیدا کرد.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار ..Johnny
    تاریخ عضویت
    آذر 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی، ی جایی از این کره خاکی
    پست
    41

    نقل قول: آیا با استفاده از Reflection می توانیم کلاسهایی که از یک کلاس ارث‌بری دارند را پیدا کنیم؟

    نقل قول نوشته شده توسط spiderman200700 مشاهده تاپیک
    سلام
    با جاوا Reflection میشه تمام سوپر کلاس های یک کلاس رو پیدا کرد، ولی نمیشه تمام کلاسهایی که از یک کلاس ارث‌بری دارند را پیدا کرد.
    ممنون عزیز
    میشه با یه مثال بگی چطوری میشه تمام سوپرکلاس های یک کلاس رو مشخص کرد؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: آیا با استفاده از Reflection می توانیم کلاسهایی که از یک کلاس ارث‌بری دارند را پیدا کنیم؟

    این رو ببین: http://stackoverflow.com/a/22653849/1686304

    با خود Reflection API جاوا کار کرده (تو این کد روش پیدا کردن Superclass یک کلاس خاص رو هم میتونی ببینی)

    نمونه کدش:
    for(Class innerClass: AbsSavedState.class.getDeclaredClasses())
    {
    if(innerClass.getSuperclass().equals(AbsSavedState .class))
    {
    System.out.println("Sub inner class: " + innerClass.getName());
    }
    }
    }


    این یکی رو هم ببین، با استفاده از یک کتابخانه، به روش ساده تری همین کار رو می کنه: http://stackoverflow.com/a/9240969/1686304

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اعتبار سنجی فرم آپلود عکس با استفاده از یک کلاس
    نوشته شده توسط crafcrab در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 12 آبان 1394, 20:23 عصر
  2. پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 23 اسفند 1392, 18:43 عصر
  3. پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 05 تیر 1392, 15:01 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 مهر 1390, 14:29 عصر
  5. آموزش: نمایش چندین جدول در چندین فرم با استفاده از یک کلاس
    نوشته شده توسط mmd2009 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 30 تیر 1389, 20:18 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •