نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش اطلاعات بانک اطلاعات در کمبو باکس و تکست باکس بصورت جداگانه ولی مرتبط

  1. #1

    نمایش اطلاعات بانک اطلاعات در کمبو باکس و تکست باکس بصورت جداگانه ولی مرتبط

    سلام دوستان گرامی
    تو یه پروژه کتابخانه یه فرم کاربر موضوعات کتاب رو به دلخواه با کد مخصوص وارد می کنه بعد در فرم دیگه ای من موضوعات کتاب رو تو یه کمبو باکس نشون میدم (این کار رو انجام دادم) و در تکست باکس بعدی می خوام شماره ثبت بهش بدم به این صورت که اول شماره اختصاصی موضوع انتخاب شده در کمبو باکس رو بهم بده بعد هم بر اساس موضوع به ترتیب شماره گذاری کنم (این قسمت رو بلد نیستم)
    مثلا کتابهای برنامه نویسی با کد اختصاصی 300
    بعد شماره بندی کنم به این صورت که 300/1001

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: نمایش اطلاعات بانک اطلاعات در کمبو باکس و تکست باکس بصورت جداگانه ولی مرتبط

    سلام. اگر منظورت اینه که مقدار کلید مربوط به ردیف انتخاب شده در ComboBox رو نمیتونی بدست بیاری که میشه این کارو کنی:


    Me.ComboBox.SelectedValue.ToString

    اگر هم قرار بود که به عنوان یک متغیر عددی استفاده بشه میتونی این کارو کنی:


    (Cint(Me.ComboBox.SelectedValue


  3. #3

    نقل قول: نمایش اطلاعات بانک اطلاعات در کمبو باکس و تکست باکس بصورت جداگانه ولی مرتبط

    سلام ممنون که وقت گذاشتین و جواب دادین
    منظورم اینکه که یک فرم اطلاعات رو میگیره در جدول ذخیره می کنه و من تو فرم بعدی میخوام او اطلاعات رو از جدول قبلی بگیرم به این شکل که اسم کتاب در یک کمبوباکس و شماره در تکست باکس بیاد .
    امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: نمایش اطلاعات بانک اطلاعات در کمبو باکس و تکست باکس بصورت جداگانه ولی مرتبط

    آیا هر دو فرم در یک زمان باز هستند؟ اگر که فرم ها به ترتیب مورد استفده قرار میگیرند به راحتی میتونید این کار رو انجام بدید. خب فرم دوم که قراره اسامی کتاب هارو نمایش بده فرمودید که در ComboBox باید این کار انجام بشه. گویا بارگذاری اطلاعات در ComboBox رو انجام دادید. خب هر گزینه در ComboBox یک Item هستش که برای دستیابی به مقادیر هر فیلد از جدولی که در ComboBox باگذاری شده میتونید اینکارو انجم بدید:

    اگر مقدار را برحسب String نیاز داشتید (در صورت امکان):
    Ctype(Me.ComboBox.SelectedItem,DataRowView).Row.it em(FieldIndex).ToString
    اگر بر حسب نوع عددی مثل Integer خواستید (در صورت امکان):
    (Cint(Ctype(Me.ComboBox.SelectedItem,DataRowView). Row.item(FieldIndex
    بجای FieldIndex باید ایندکس فیلد مورد نظر را قرار بدید. شماره اولین فیلد 0 می باشد.

    حالا فرض کنیم که ردیف جدیدی که ثبت کردید شامل اطلاعات زیر باشد:
    Other Author BookName ID
    2017 Microsoft VB.Net 300
    حالا میخوام یک سریال تولید کنم:ِ
    Dim strBookSerial As String = String.Empty
    Dim strBookID As String = String.Empty
    "Dim strBookGroup As String = "1001

    strBookID = Ctype(Me.ComboBox.SelectedItem,DataRowView).Row.it em(0).ToString
    strBookSerial = strBookID & "/" & strBookGroup
    نتیجه:
    300/1001
    نمیدونم منظورتون این بوده یا خیر. البته کدها برای تفهیم مسئله بود. مثلا اینکه عدد 1001 باید خودکار تولید بشه یا نه و اصلا معیارش چه چیزیه با خود شماست...
    آخرین ویرایش به وسیله mmbguide : پنج شنبه 24 فروردین 1396 در 01:08 صبح

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 22 فروردین 1395, 09:44 صبح
  2. فوری: نمایش اطلاعات در لیست باکس
    نوشته شده توسط .fatemeh در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 07 اسفند 1389, 11:14 صبح
  3. نمایش اطلاعات در لیست باکس
    نوشته شده توسط .fatemeh در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 21 دی 1389, 19:56 عصر
  4. آموزش: فراخواني اطلاعات و ثبت اطلاعات در كمبو باكس ها
    نوشته شده توسط Informatic_imani در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 10 تیر 1389, 18:06 عصر
  5. سوال: جابه جا كردن اطلاعات در كمبو باكس
    نوشته شده توسط mahdif123 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 12 خرداد 1387, 06:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •