نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تغییر فونت richtextbox در هنگام AppendText

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار windowsyar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1395
    محل زندگی
    مشهد الرضا
    پست
    208

    تغییر فونت richtextbox در هنگام AppendText

    سلام
    عیدتون مبارک
    من در این برنامه هر سطر از دیتابیس ام را به عنوان یک خط در richtextbox نمایش داده ام
    و آی دی آن سطر دیتابیس را جلوی آن نوشته ام
    چطور می توانم این رنگ و فونت این شماره هایی که در عکس می بینید را تغییر دهم
    این کد هایم هست :

    Rich_matn1.Clear();
    SQLiteConnection con = new SQLiteConnection("Data Source=yaMAHDY.sqlite;version=3;");
    SQLiteDataAdapter da = new SQLiteDataAdapter("Select id, book, matn1 from ahadith WHERE book ='" + ListBox1.SelectedItem + "' LIMIT 1,100", con);
    DataSet dt = new DataSet();
    da.Fill(dt);
    for (int n = 0; n < dt.Tables[0].Rows.Count; n++)
    {
    Rich_matn1.AppendText(Convert.ToString(dt.Tables[0].Rows[n]["matn1"]) + " (" + Convert.ToString(dt.Tables[0].Rows[n]["id"]) + ")" + Environment.NewLine);
    }
    con.Close();
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار windowsyar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1395
    محل زندگی
    مشهد الرضا
    پست
    208

    نقل قول: تغییر فونت richtextbox در هنگام AppendText

    این کد را پیدا کردم
    ولی از زبان فارسی پشتیبانی نمی کنه

    richTextBox1.Rtf = @"{\rtf1\ansi This is in \b bold\b0.}";

  3. #3
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: تغییر فونت richtextbox در هنگام AppendText

    سلام به لینک زیر مراجعه نمایید
    http://stackoverflow.com/a/1926822/7325558
    اگر رنگ بندی و فرمت خاصی مد نظر نیست از لینک بالا استفاده کن ولی من بجای شما بودم از یه RichTextBox ی استفاده میکردم که از کدهای Html رو ساپورت کنه که کار فرمت بندی و رنگ دادن به بخشی از متن رو راحت تر میکنه
    First,solve the problem then write the code

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار windowsyar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1395
    محل زندگی
    مشهد الرضا
    پست
    208

    نقل قول: تغییر فونت richtextbox در هنگام AppendText

    نقل قول نوشته شده توسط ژیار رحیمی مشاهده تاپیک
    سلام به لینک زیر مراجعه نمایید
    http://stackoverflow.com/a/1926822/7325558
    اگر رنگ بندی و فرمت خاصی مد نظر نیست از لینک بالا استفاده کن ولی من بجای شما بودم از یه RichTextBox ی استفاده میکردم که از کدهای Html رو ساپورت کنه که کار فرمت بندی و رنگ دادن به بخشی از متن رو راحت تر میکنه
    خیلی ممنون سایت مفیدی بود.
    درست شد
    منظورتون از
    نقل قول نوشته شده توسط ژیار رحیمی مشاهده تاپیک
    یه RichTextBox ی استفاده میکردم که از کدهای Html رو ساپورت کنه که کار فرمت بندی و رنگ دادن به بخشی از متن رو راحت تر میکنه
    یعنی چی ؟ یعنی یک کامپوننت ؟ می شود معرفی کنید
    در ضمن این ریچ تکس باکس توانایی نمایش متن زیاد (مثل یک کتاب را ندارد) یعنی نمایش میدهد ولی خیلی کند هست
    دیتا گرید ویو چند خطی هم که هنگ می کند
    از چه چیزی استفاده کنم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله windowsyar : چهارشنبه 23 فروردین 1396 در 17:18 عصر

  5. #5
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: تغییر فونت richtextbox در هنگام AppendText

    RadRichTextBox شرکت Telerik تا اونجایی که من کار کردم و یادمه از تگ های Html برای فرمت دهی را پشتیبانی میکند.
    First,solve the problem then write the code

تاپیک های مشابه

  1. تغییر وضعیت ScrollBar در هنگام پیمایش
    نوشته شده توسط yaserzare در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 18 آذر 1386, 20:04 عصر
  2. تغییر اندازه عکس در هنگام آپلود توسط خود کاربر
    نوشته شده توسط abadanboy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 14 شهریور 1386, 10:57 صبح
  3. تغییر فرم access2003 در هنگام بالا آمدن برنامه
    نوشته شده توسط sabaie در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 28 بهمن 1384, 22:38 عصر
  4. تغییر مجوزهای دسترسی در هنگام آپلود
    نوشته شده توسط اعظم در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 15 آذر 1383, 09:05 صبح
  5. تغییر فونت فرم در زمان اجرا؟
    نوشته شده توسط nooshin_2004 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 آبان 1383, 18:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •