نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: Return Array From Function

  1. #1

    Return Array From Function

    با سلام
    - فکر میکنم توی VB یک تابع Split داشتیم که یک رشته (جمله) دریافت میکرد و نتیجه را یک آرایه برمیگرداند که هر ایندکس آرایه یک کلمه بود، آیا توی دلفی یه همچین چیزی داریم؟
    - چجوری میتونم یک تابع بصورت عمومی بنویسم که یک ورودی بصورت رشته دریافت و این ورودی را بر اساس Space خورد کرده و هر کلمه را در یک Index آرایه قرار داده و نتیجه را در یک ارایه برگرداند؟
    (در حقیقت من میخوام که یه جمله را بر اساس کلمه های موجود در آن خورد کرده و بر روی هر کلمه کاری انجام دهم)
    با تشکر

  2. #2
    اینو تست کن.


    type

    ArrOfStr = array of string;

    implementation

    function explode(sPart, sInput: string): ArrOfStr;
    begin
    while Pos(sPart, sInput) <> 0 do
    begin
    SetLength(Result, Length(Result) + 1);
    Result[Length(Result) - 1] := Copy(sInput, 0,Pos(sPart, sInput) - 1);
    Delete(sInput, 1,Pos(sPart, sInput));
    end;
    SetLength(Result, Length(Result) + 1);
    Result[Length(Result) - 1] := sInput;
    end;

    function implode(sPart: string; arrInp: ArrOfStr): string;
    var
    i: Integer;
    begin
    if Length(arrInp) <= 1 then Result := arrInp[0]
    else
    begin
    for i := 0 to Length(arrInp) - 2 do Result := Result + arrInp[i] + sPart;
    Result := Result + arrInp[Length(arrInp) - 1];
    end;
    end;

    procedure sort(arrInp: ArrOfStr);
    var
    slTmp: TStringList;
    i: Integer;
    begin
    slTmp := TStringList.Create;
    for i := 0 to Length(arrInp) - 1 do slTmp.Add(arrInp[i]);
    slTmp.Sort;
    for i := 0 to slTmp.Count - 1 do arrInp[i] := slTmp[i];
    slTmp.Free;
    end;

    procedure rsort(arrInp: ArrOfStr);
    var
    slTmp: TStringList;
    i: Integer;
    begin
    slTmp := TStringList.Create;
    for i := 0 to Length(arrInp) - 1 do slTmp.Add(arrInp[i]);
    slTmp.Sort;
    for i := 0 to slTmp.Count - 1 do arrInp[slTmp.Count - 1 - i] := slTmp[i];
    slTmp.Free;
    end;


تاپیک های مشابه

  1. return 0 or return 1
    نوشته شده توسط amir_civil در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 04 مرداد 1386, 15:30 عصر
  2. com return
    نوشته شده توسط benyamin_pc در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 14 دی 1385, 07:21 صبح
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 08 دی 1385, 11:05 صبح
  4. Return Array Type
    نوشته شده توسط pouyaa در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 خرداد 1385, 07:38 صبح
  5. مشکل در return کردن
    نوشته شده توسط mr_esmaily در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 03 مهر 1383, 13:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •