نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چطور میشه با Drag & Drop کردن اشیاء روی UserControl، شیء رو اضافه و یا از آن خارج کرد؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,146

    چطور میشه با Drag & Drop کردن اشیاء روی UserControl، شیء رو اضافه و یا از آن خارج کرد؟

    سلام

    میخوام یک کنترل سفارشی بسازم که در زمان طراحی فرم بتونم با کشیدن و رها کردن مثلا Button روی اون، دکمه به اون اضافه بشه؟ در طراحی UserControl باید چه کاری انجام بدم؟

    تشکر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: چطور میشه با Drag & Drop کردن اشیاء روی UserControl، شیء رو اضافه و یا از آن خارج کرد؟

    با سلام
    کافیه یک خط کد در بالای یوزر کنترلتون بنویسید

    namespace test
    {
    [Designer ("System.Windows.Forms.Design.ParentControlDesigne r,System.Design",typeof(IDesigner ))]

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,146

    نقل قول: چطور میشه با Drag & Drop کردن اشیاء روی UserControl، شیء رو اضافه و یا از آن خارج کرد؟

    در زمان Build کردن دو پیغام نمایش داده میشه:
    Type' Expected'
    Is' Expected'

    البته در C#‎ مشکلی نداره فقط در محیط VB.NET این پیغام ظاهر میشه نمیدونم باید چکار کنم. ممنون اگر راهنمایی کنید
    آخرین ویرایش به وسیله mmbguide : پنج شنبه 24 فروردین 1396 در 10:45 صبح

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: چطور میشه با Drag & Drop کردن اشیاء روی UserControl، شیء رو اضافه و یا از آن خارج کرد؟

    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    در زمان Build کردن دو پیغام نمایش داده میشه:
    Type' Expected'
    Is' Expected'

    البته در C#‎‎‎‎ مشکلی نداره فقط در محیط VB.NET این پیغام ظاهر میشه نمیدونم باید چکار کنم. ممنون اگر راهنمایی کنید
    بهتره در تاپیک VB مطرح کنید
    تبدیل کد به vb توسط convertor :

    <Designer ("System.Windows.Forms.Design.ParentControlDesi gne r,System.Design",Type.GetType(IDesigner))>
    آخرین ویرایش به وسیله danialafshari : پنج شنبه 24 فروردین 1396 در 19:23 عصر
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. چطور میشه با دکمه های چپ و راست روی ایتم های صفحه حرکت کرد؟
    نوشته شده توسط combo_ci در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 مهر 1394, 23:38 عصر
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 08 تیر 1390, 23:59 عصر
  3. سوال: چطور میشه با کلیک کردن بر روی سطری از datagridview در form2
    نوشته شده توسط validukeprince در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 31 شهریور 1388, 18:34 عصر
  4. Drag and Drop کردن Button روی پیکچر باکس
    نوشته شده توسط hhiliahh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 آبان 1386, 20:22 عصر
  5. چطور میشه با کلیک کردن برروی هرجای فرم اونو اینوراونور کشید؟
    نوشته شده توسط alidll در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 04 اسفند 1383, 02:25 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •