نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: شبیه سازی ورود Login به یک سایت

  1. #1

    شبیه سازی ورود Login به یک سایت

    سلام
    ما تعداد زیادی سامانه داریم که به صورت جداگانه کار می کنند (یوزر و پسورد همهشون مشترکه). می خواستم یک سایت یک صفحه ای درست کنم که توی اون طرف نام کاربری و رمز عبورش رو بزنه و بعدش سامانه مورد نظرش رو انتخاب کنه و وارد سامانه بشه (در یک tab دیگه توی مرورگر سامانه به صورت لاگین شده نمایش داده بشه)، فرض کنید بخواد وارد یک سامانه دیگه بشه دوباره به لازم نباشد رمز وارد کنه و از همون صفحه اول، سامانه جدیدش رو انتخاب کنه و به صورت لاگین شده وارد سایت بشه.

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: شبیه سازی ورود Login به یک سایت

    سلام
    اگر سامانه اتون روی سرور داخلی هستن (به صورت لوکال استفاده میشن)
    میتونید از اکتیو دایرکتوری(ویندوز) برای لاگین استفاده کنید

  3. #3

    نقل قول: شبیه سازی ورود Login به یک سایت

    نقل قول نوشته شده توسط Mag-Mag مشاهده تاپیک
    سلام
    اگر سامانه اتون روی سرور داخلی هستن (به صورت لوکال استفاده میشن)
    میتونید از اکتیو دایرکتوری(ویندوز) برای لاگین استفاده کنید
    سلام
    برای لاگین از اکتیو داریرکتوری استفاده کردم
    سوالم چیز دیگه ای هستش، من نمی خوام طرف وارد هر سامانه بشه و یوزر پسش رو جداگانه بزنه
    =-=-=-=-
    می خوام طرف توی یک صفحه فقط یک بار یوزر و پسورش رو بزنه و روی هر سامانه که کلیک کرد، لاگین شده به اون سامانه وارد بشه

  4. #4

    نقل قول: شبیه سازی ورود Login به یک سایت

    میتونی یوزر جاری ویندوز رو با دستور

    Environment.GetEnvironmentVariable("UserName");
    یا
    UserPrincipal.Current.SamAccountName;

    بخونی و بر همین اساس سشن ها تو مقدار دهی کنی و اتومات لاگینش کنی
    البته برای این کار باید در وب کانفیگ

    <authentication mode="Windows" />

    رو ست کنی

    یک راه دیگش هم اینه که
    یکبار که لاگین کرد
    توی یک کوکی یوزرش رو کد کنی و قرار بدید (حتما کوکی رو به صورت کد شده ذخیره کن ، که کسی نتونه خودش یک کوکی ست کنه و لاگین کنه)
    و توی سامانه های بعد
    ابتدا مقدار اون کوکی رو بخونی
    اگر مقدار داشت
    session یوزرت رو برای اون سامانه از مقدار اون کوکی پر کنی

  5. #5

    نقل قول: شبیه سازی ورود Login به یک سایت

    نقل قول نوشته شده توسط Mag-Mag مشاهده تاپیک
    میتونی یوزر جاری ویندوز رو با دستور

    Environment.GetEnvironmentVariable("UserName");
    یا
    UserPrincipal.Current.SamAccountName;

    بخونی و بر همین اساس سشن ها تو مقدار دهی کنی و اتومات لاگینش کنی
    البته برای این کار باید در وب کانفیگ

    <authentication mode="Windows" />

    رو ست کنی

    یک راه دیگش هم اینه که
    یکبار که لاگین کرد
    توی یک کوکی یوزرش رو کد کنی و قرار بدید (حتما کوکی رو به صورت کد شده ذخیره کن ، که کسی نتونه خودش یک کوکی ست کنه و لاگین کنه)
    و توی سامانه های بعد
    ابتدا مقدار اون کوکی رو بخونی
    اگر مقدار داشت
    session یوزرت رو برای اون سامانه از مقدار اون کوکی پر کنی
    سلام
    من کد اون سامانه ها رو ندارم (هر کدوم رو یک پیمانکار انجام داده).
    من می خوام بدونم باداشتن یوزر و پسورد میشه اون سامانه ها رو به صورت لاگین شده توی یک تب (tab) جدید توی مرورگر باز کرد?

  6. #6

    نقل قول: شبیه سازی ورود Login به یک سایت

    یا باید همه سامانه ها از اکتیو دایرکتوری استفاده کنن
    یا ذیتابیس مشترک داشته باش

تاپیک های مشابه

  1. ورود به یک سایت
    نوشته شده توسط M-NINJA در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 28
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اسفند 1392, 12:14 عصر
  2. سوال: ورود (login) در یک سایت دیگر با asp.net - ربات robot
    نوشته شده توسط goldax در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 27 دی 1391, 12:58 عصر
  3. نحوه تعیین IP هنگام ورود به یک سایت
    نوشته شده توسط elena3001 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 28 اسفند 1389, 23:52 عصر
  4. سوال: آموزش کامل curl یا شبیه سازی لوگین کردن به یک سایت ؟؟؟
    نوشته شده توسط $ M 3 H R D A D $ در بخش PHP
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 28 اسفند 1389, 07:43 صبح
  5. سوال در مورد نحوه تعیینIP هنگام ورود به یک سایت
    نوشته شده توسط elena3001 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 21 اسفند 1389, 23:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •