نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کد نویسی در استیمول سافت

  1. #1

    کد نویسی در استیمول سافت

    سلام
    برنامه ای دارم که یه بازه زمانی رو قراره بفرسته به استیمول
    مثلا 8 ساعت کاری رو
    این بازه رو SQL حساب میکنه
    میخام اگر بازه بیشتر از 8 ساعت شد
    توی استیمل فیلد توضیحات مثلا بزنه "از دوربین چک شود"
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: کد نویسی در استیمول سافت

    این فیلد توضیحات یکی برای کل گزارش هست یا یکی به ازای هر سطر جدول گزارش؟
    نمونه کوئری sql بزارید.

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: کد نویسی در استیمول سافت

    نقل قول نوشته شده توسط vB.N3T مشاهده تاپیک
    سلام
    برنامه ای دارم که یه بازه زمانی رو قراره بفرسته به استیمول
    مثلا 8 ساعت کاری رو
    این بازه رو SQL حساب میکنه
    میخام اگر بازه بیشتر از 8 ساعت شد
    توی استیمل فیلد توضیحات مثلا بزنه "از دوربین چک شود"
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    اطلاعات رو از کجا به استیمول میفرسته؟
    یکی از راهاش اینه که می تونید هنگام ارسال تعداد رو بدست بیارید و با استفاده از Variable به استیمول ارسال کنید و متن دلخواه رو براش نمایش بدید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  4. #4

    نقل قول: کد نویسی در استیمول سافت

    برای هر ردیف یک فیلد توضیحات
    کویری

     public StiReport reporrt = new StiReport();
    public void regdata(StiReport report)
    {
    try
    {
    var db = new DataClasses1DataContext();
    using (DataClasses1DataContext nn = new DataClasses1DataContext())
    {
    var Qselect = from s in nn.Tbl_Times
    where
    s.Name == comboBox1.Text
    &&
    string.Compare(s.Date, dateTimeSelector1.Text) >= 0
    &&
    string.Compare(s.Date, dateTimeSelector2.Text) <= 0

    select new { s.Name, s.User_TimeEnter, s.User_TimeOut, s.Baze_Date ,s.Date};
    report.RegData("Qselect", Qselect);
    }

    }
    catch (SqlException)
    {
    MessageBox.Show("عملیات گزارش گیری با مشکل روبه رو شده است ", "پیغام", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    }

  5. #5

    نقل قول: کد نویسی در استیمول سافت

    نوع ستونها چیه.
    Baze_Date اختلاف زمان ورود و خروج هست؟

    با فرض اینکه زمان ورود و خروج از نوع DateTime هستند به راحتی میتونید محاسبه کنید و نیازی به ذخیره بازه در دیتابیس نیست.
    جدولی شامل نام(بهتره آیدی شخص ذخیره شود)، زمان ورود و خروج. به ضورت زیر میتونید عمل کنید
                // Convert 8Hours to seconds
    int durationSeconds = 8 * 60 * 60;

    var q =
    from t in db.TblTimes
    let baze =
    System.Data.Linq
    .SqlClient.SqlMethods.
    DateDiffSecond(t.DateTimeEnter, t.DateTimeOut) // in entityframework use System.Data.Entity.DbFunctions.DiffSeconds()
    select new
    {
    t.Name,
    t.DateTimeEnter,
    t.DateTimeOut,
    Baze = baze,
    Tozihat = baze > durationSeconds ? "از دوربین چک شود." : "---------------"
    };
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 03 اردیبهشت 1396 در 14:21 عصر

  6. #6

    نقل قول: کد نویسی در استیمول سافت

    مانوع ستون ها رو nvarchar(30) در نظر گرفتیم
    در اینجا
    int durationSeconds = 8*60*60;

    8 ساعت در نظر گرفتید..امکان داره کارمندی بیشتر بمونه مثلا 10 ساعت .باید کد رو چظور تغیر داد !
    این خطا دارم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله vB.N3T : یک شنبه 27 فروردین 1396 در 14:00 عصر

  7. #7

    نقل قول: کد نویسی در استیمول سافت

    دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  8. #8

    نقل قول: کد نویسی در استیمول سافت

    اسم متد DateDiffSecond هست. این متد برای زمانی هست که زمانها میلادی باشند.

تاپیک های مشابه

  1. کد نویسی در استیمول
    نوشته شده توسط Delphi7_love در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 21 تیر 1394, 09:03 صبح
  2. سوال: کد نویسی در استیمول سافت
    نوشته شده توسط madrid-poorya در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 29 مرداد 1392, 09:35 صبح
  3. مشکل کد نویسی در اکسس
    نوشته شده توسط kmotavali در بخش Access
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 21 دی 1384, 02:22 صبح
  4. کد نویسی در Fastreport
    نوشته شده توسط احمد هکر در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 01 دی 1384, 09:26 صبح
  5. كد نويسي در FastReport
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1384, 12:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •