نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: اررو در htmlagility

  1. #1

    اررو در htmlagility

    چرا میرسه به مقدار رشته متغیر body خالی بر میگردو.نه؟!
    در صورتی که این xpath وجود داره در سایت

     HtmlWeb hweb = new HtmlWeb();
    var h= hweb.Load("http://stackoverflow.com/questions/14530280/html-agility-pack-parsing");

    string body = h.DocumentNode.SelectSingleNode("//*[@id='question']/table/tbody").InnerHtml;



    Untitled.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله piter11 : پنج شنبه 24 فروردین 1396 در 17:32 عصر

  2. #2

    نقل قول: اررو در htmlagility

    منتظرم ممنون میشم جواب بده کسی

  3. #3

    نقل قول: اررو در htmlagility

    چک کنید احتمالا دستور Select اون المنت رو بدرستی وارد نکردید هرچند هم که اون Element در سایت وجود داره .
    http://www.codefall.io/15-jun-2014/h...g-started.html

  4. #4

    نقل قول: اررو در htmlagility

    نقل قول نوشته شده توسط Moien Tajik مشاهده تاپیک
    چک کنید احتمالا دستور Select اون المنت رو بدرستی وارد نکردید هرچند هم که اون Element در سایت وجود داره .
    http://www.codefall.io/15-jun-2014/h...g-started.html


    HtmlWeb hweb = new HtmlWeb();
    var h= hweb.Load("https://www.instagram.com/hossein_mnt/");


    string body = h.DocumentNode.SelectSingleNode("//*[@id='react-root']/section/main/article/header/div[1]/div/img").InnerHtml

    الان این آدرس پیج اینستای من هستش copy xpath گرفتم همین شد چه مشکلی داره؟ ممنون میشم تست کنی مهندس

  5. #5

    نقل قول: اررو در htmlagility

    من براتون تست کردم .
    اینستاگرام چون با React JS نوشته شده ، کدهای داخل react-root وقتی که از HttpRequest استفاده میکنید نمایش داده نمیشن و null برگردونده میشه و بخاطر همین نمیتونید از XPath و HtmlAgilityPack استفاده کنید.
    روش دیگه ای پیدا کردم و یک Sample براتون ساختم که میتونید استفاده کنید ازش :


    static void Main()
    {
    WebClient client = new WebClient();

    client.Headers.Add("user-agent", "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.2; .NET CLR 1.0.3705;)");

    Stream data = client.OpenRead("https://www.instagram.com/hossein_mnt/");
    if (data != null)
    {
    using (StreamReader reader = new StreamReader(data))
    {
    Regex regex1 = new Regex(@"(.*)\.jpg");
    Regex regex2 = new Regex(@"(?<=https)(.*)(?=)");

    string s = reader.ReadToEnd();

    MatchCollection findImage = regex1.Matches(s);
    string profileImageElement = findImage
    .OfType<Match>()
    .Select(m => m.Value)
    .Distinct()
    .FirstOrDefault();

    if (profileImageElement != null)
    {
    MatchCollection profileImageUrl = regex2.Matches(profileImageElement);
    string finalResult = profileImageUrl
    .OfType<Match>()
    .Select(m => m.Value)
    .Distinct()
    .FirstOrDefault();

    Console.WriteLine("https" + finalResult);
    }
    Console.ReadKey();
    }
    }
    }

    آخرین ویرایش به وسیله Moien Tajik : دوشنبه 04 اردیبهشت 1396 در 23:07 عصر

  6. #6

    نقل قول: اررو در htmlagility

    مهندس عالی یه سوال دیگه بخوای اطلاعات دیگه از صفحش شامل مثلا تعداد فالورزشا رو بگیری چطوریه؟
    کدوم قسمت شو تغییر بدم با تشکر

  7. #7

    نقل قول: اررو در htmlagility

    میتونید داخل متغییر s که source صفحه داخلش ذخیره میشه جستجو کنید با همون HtmlAgilityPack و یا Regex و یا از Instagram Api استفاده کنید .

  8. #8

    نقل قول: اررو در htmlagility

    نقل قول نوشته شده توسط Moien Tajik مشاهده تاپیک
    میتونید داخل متغییر s که source صفحه داخلش ذخیره میشه جستجو کنید با همون HtmlAgilityPack و یا Regex و یا از Instagram Api استفاده کنید .
    من به این صورت نوشتم ولی مقدار null بر میگردونه ! حتی اون عدد 150 هم نمیگیره

    کد html صفحه:
    <span class="_bkw5z" title="150">150</span>



       Regex rg3 = new Regex(@"(?:\<span\ class\=\'_bkw5z\'\>150\<\/span\>)");

  9. #9

    نقل قول: اررو در htmlagility

    مقدار s رو داخل Notepad کپی کنید ، ببینید کجا follower و following نشون داده شده ، متناسب با اون regex باید بزنید و یا از HtmlAgilityPack استفاده کنید .
    "followed_by\": {\"count\": 151}, \"followed_by_viewer\": false, \"follows\": {\"count\": 512}

تاپیک های مشابه

  1. کمک در مورد این اررو RunTime
    نوشته شده توسط javid_debugger در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 09 تیر 1393, 17:28 عصر
  2. اررو هنگام ساخت پروژه در ویژوال استادیو
    نوشته شده توسط kingtak در بخش پروژه Mono
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 05 مرداد 1392, 04:06 صبح
  3. اررو در هنگام کامپایل
    نوشته شده توسط younes221 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1391, 21:35 عصر
  4. مبتدی: اررو در پایگاه داده
    نوشته شده توسط rasoulrahimi در بخش MySQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 18 تیر 1391, 10:11 صبح
  5. فارسی نوشتن در دلفی
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 18 بهمن 1385, 07:56 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •