نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مخفی کردن Textیا Picturebox در کریستال ریپورت

  1. #1

    مخفی کردن Textیا Picturebox در کریستال ریپورت

    سلام خدمت دوستان.
    من در بحث کریستال ریپورت مبتدی هستم. سوالی از شما سروران دارم.
    یک Textیا Picturebox داخل کریستال ریپورت دارم که با دستورات vb.net از داخل فرم می خواهم مخفی کنم.
    خیلی ممنون از راهنمایی تون

  2. #2

    نقل قول: مخفی کردن Textیا Picturebox در کریستال ریپورت

    یعنی کسی اطلاعی نداره؟

  3. #3

    نقل قول: مخفی کردن Textیا Picturebox در کریستال ریپورت

    کسی نیست جواب بده؟

  4. #4

    نقل قول: مخفی کردن Textیا Picturebox در کریستال ریپورت

    یکم غیر منطقی هستش دوست عزیز.شمادو فرم طراحی کن یکی با عکس و تکست و یکی بدون عکس.حالا بنا به شرایط صداشون بزن.یا عکس بدون بردر بزار و بکگراندش رو بگراند فرم گزارشت بزار و یه عکس هم رنگ بکگراندت قرار بده اگر نیازی نبود به جای تصویر این عکس بیاد که با توجه به رنگش محو میشه.شرمنده من فقط راهکار خدمتت اراهه دادم

  5. #5

    نقل قول: مخفی کردن Textیا Picturebox در کریستال ریپورت

    ممنونم از پاسختون.
    بله این راه هست اما منطقی اینه که بتونیم مخفی کنیم.
    بازم ممنون از وقتی که گذاشتی

  6. #6

    نقل قول: مخفی کردن Textیا Picturebox در کریستال ریپورت

    کد HTML:
     Dim img As New Stimulsoft.Report.Components.StiImage        img = Me.StiReport1.GetComponentByName(" نام پیکچرباکس که در استاملی وجود داره")        img.ImageURL.Value = Application.StartupPath + "مسیر عکستون"        If Me.CheckBox1.Checked = True Then            img.Enabled = True        Else            img.Enabled = False        End If
    با کد بالا میتونین به پیکچر باکس با استفاده از چک باکس فعال و یا غید فعال کنید.موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: غیر فعال کردن parameter prompt در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط rapmanesh_boys در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 24 فروردین 1390, 01:51 صبح
  2. سوال: سوال درباره فیلتر کردن داده ها در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط neda_dela در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 19 فروردین 1390, 02:27 صبح
  3. مرتب کردن فیلد ردیف در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط هوشمند در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 03 مهر 1388, 23:49 عصر
  4. مشکل در چند ستونی کردن اطلاعات جدول در کریستال ریپورت!!!
    نوشته شده توسط kablayi در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 12 بهمن 1387, 18:14 عصر
  5. وارد کردن فایل متنی در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط nazila_f در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 26 آذر 1385, 09:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •