نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در برقراری ارتباط با استیمول سافت هنگام نصب بر روی سیستم های دیگر

  1. #1

    مشکل در برقراری ارتباط با استیمول سافت هنگام نصب بر روی سیستم های دیگر

    سلام
    دوستان آیا میتوان هنگام ساخت کانکشن استرینگ در استیمول، دیتا بیس طوری آدرس دهی کرد که وقتی برنامه روی سیستم دیگه اجرا میکنیم مشکلی نداشته باشه؟

    در عکس فوق هنگام استفاده در سیستم دیگر آدرس رو پیدا نمیکنه
    از داخل س شارپ تنها با کد
    stireport.show()
    استفاده میکنم.1.jpg
    لطفا اگر ذوستان مثال کاربردی دارن برام بفرستن
    سپاس

  2. #2

    نقل قول: مشکل در برقراری ارتباط با استیمول سافت هنگام نصب بر روی سیستم های دیگر

    سلام دوستان گرامی
    این مشکل من هم هست نمیتونم حلش کنم لطفا هر چه زودتر جواب بدین خیلی ممنون میشم

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    37

    نقل قول: مشکل در برقراری ارتباط با استیمول سافت هنگام نصب بر روی سیستم های دیگر

    سلام
    منم این مشکل رو دارم لطفا جواب بدین بدجوری گیر افتادم

  4. #4

    نقل قول: مشکل در برقراری ارتباط با استیمول سافت هنگام نصب بر روی سیستم های دیگر

    سلام
    از طریق کد می تونید کانکشن استرینگ خودتون رو موقع اجرا به گزارش بفرستید

                var report = new StiReport();

    report.Load(@"D:\TestReport.mrt");


    report.Dictionary.Databases.Clear();
    report.Dictionary.Databases.Add(new StiSqlDatabase("ConnectionName", @"Your Connection String"));


    report.Show();


    دقت کنید ، نام کانکشن استرینگی که داخل Report Designer انتخاب می کنید با نامی که از داخل کد میفرستید یکی باشه (منظورم ConnectionName هست طبق مثال)
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در برقراری ارتباط با سخت افزار کالر آی دی
    نوشته شده توسط tefos666 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 24 تیر 1387, 09:58 صبح
  2. مشکل در برقراری ارتباط با Sql express 2005 در #C
    نوشته شده توسط larim2007 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 16 خرداد 1386, 17:49 عصر
  3. مشکل در برقراری ارتباط با وب سرویس
    نوشته شده توسط OlympicTelecom در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 27 آبان 1385, 08:09 صبح
  4. مشکل در برقراری ارتباط با SQL Server
    نوشته شده توسط sm در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 20 مرداد 1385, 13:17 عصر
  5. مشکل در برقراری ارتباط با SQL SERVER
    نوشته شده توسط ALIREZA121 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 28 بهمن 1384, 15:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •