نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از store procedure در mvc

  1. #1

    استفاده از store procedure در mvc

    سلام دوستان

    دوستان من چطور میتونم از store procedure در mvc استفاده کنم. من در sql جداولم رو ساختم و همچنین sp.
    در ویژوال استادیو هم جدوال و sp رو اضافه کردم. اما از این به بعدش نمیتونم کاری انجام بدم. در ضمن خیلی سرچ کردم به نتیجه نرسیدم ممنون

  2. #2

    نقل قول: استفاده از store procedure در mvc

    https://www.udemy.com/entity-framewo...onCode=blog15d
    اگر این آموزش کمکتون نکرد ، میتونید از این آموزش ویدیویی استفاده کنید که بطور کامل نحوه استفاده از SP هم توش گفته شده : https://www.udemy.com/entity-framewo...onCode=blog15d

  3. #3

    نقل قول: استفاده از store procedure در mvc

    ممنون

    ببنید من یه sp ساده نوشتم که میخام یه سرچ بزنم:
    Alter PROCEDURE [dbo].[GetFoods]( @FoodType nvarchar(50))

    AS
    BEGIN

    SELECT [Id]
    ,[Title]
    ,[HeadTitle]
    ,[Text]
    ,[FullText]
    ,[Image]
    ,[IdUser]
    ,[Visit]
    ,[Likes]
    ,[Dislike]
    ,[Dates]
    ,[Type]
    FROM [dbo].[Foods]
    where [Type] like N'%'+ @FoodType +'%'

    END
    Go


    تازمانیکه بجای @foodtype مثلا مینویسم غذا جواب میده ولی همینکه کد رو بصورت بالا بنویسم هیچ جوابی برنمیگردونه.

    اینم از کنترلر من:
      public ActionResult Foods()
    {
    var list = db.GetFoods("غذا");

    return View(list);
    }

  4. #4

    نقل قول: استفاده از store procedure در mvc

    برای اینکار چرا شما از Contains در Linq to SQL استفاده نمیکنید ؟
    Like معادلش Contains هست در EF و نیازی به استفاده از SP هم نیست .

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از Store procedure در MVC و پیام خطا
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 19 اردیبهشت 1394, 09:33 صبح
  2. گفتگو: استفاده از Stored Procedure در MVC
    نوشته شده توسط alireza_s_84 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 21 تیر 1392, 17:23 عصر
  3. استفاده از stored procedure در formula fields
    نوشته شده توسط SARA86 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 17 مرداد 1388, 11:04 صبح
  4. استفاده از Stored procedures در select
    نوشته شده توسط mojde_171261 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 31 مرداد 1387, 03:16 صبح
  5. استفاده از stored procedure در query analizeer
    نوشته شده توسط delphi5 در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 15 فروردین 1387, 10:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •