نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: روتینگ همانند وردپرس

  1. #1

    روتینگ همانند وردپرس

    سلام مدل کلاس Category به این شکل است


    public int Id { get; set; }
    public string CategoryName { get; set; }:
    public int? ParentId { get; set; }


    به طور مثال دسته بندی microsoft زیر دسته companies میباشد و چنین آدرسی تولید شده است:
    site.com/topic/companies/microsoft

    روتینگ باید به چه شکلی باشه که یه چنین آدرسی تولید بشه؟
    site.com/CategoryName/Sub1CategoryName/Sub2Category

    از اونجایی که سایت تحت وردپرس هست و میخوام از mvc استفاده کنم نباید آدرس دهیا بهم بریزه

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار moslem.hady
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    پشت میز کامپیوتر
    سن
    34
    پست
    661

    نقل قول: روتینگ همانند وردپرس

    من توب وبفرم همین مورد رو میخواستم، اما موفق نشدم که بر اساس CategoryName والدها آدرس رو بسازم.
    پس به این صورت استفاده کردم:
    آدرس نهایی دسته رو توی یه فیلد مثلا slug ذخیره کردم. یعنی:
    CategoryName/Sub1CategoryName/Sub2Category
    و بعد این آدرس رو به عنوان پارامتر میدم به اکشن و اون گروه رو میاره. برای اینکه بشه / استفاده کرد در آدرس هم باید * بذار جلوی پارامتر
    یعنی پارامتر در url روت میشه:
    {*slug}

    (این لینک)

    توی MVC هم دقیقا همین رو استفاده کردم و جواب داد. اما نمیدوم روش درست هست یا نه.
    کسی اگه اطلاع داره، راهنمایی کنه

تاپیک های مشابه

  1. طریقه نصب روتینگ در شبکه
    نوشته شده توسط b_mohammadpoor در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 18 تیر 1384, 21:39 عصر
  2. چگونگی بایند کردن کنترل ها همانند وی بی 6
    نوشته شده توسط روح اله معینی زاده در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 18 آبان 1383, 09:13 صبح
  3. منوها و کلیدهای همانند xp در vb.net
    نوشته شده توسط jafari1 در بخش VB.NET
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 16 تیر 1383, 22:07 عصر
  4. ایجاد Relation در VB6 همانند اکسس ؟
    نوشته شده توسط SRG در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 خرداد 1383, 08:31 صبح
  5. مقاله ‏TCP/IP "روتینگ داده " (بخش ششم )‌
    نوشته شده توسط الهام تفریشی در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 08 آذر 1382, 11:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •