نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل زبان فارسی در خروجی گرفتن از اطلاعات دیتابیس با فرمت اکسل

  1. #1

    Unhappy مشکل زبان فارسی در خروجی گرفتن از اطلاعات دیتابیس با فرمت اکسل

    سلام دوستان. من میخوام با php اطلاعات دورن دیتا بیس MySQL رو به فایل اکسل وارد کنم. اما حروف فارسی رو به این صورت نشون میده: ؟؟؟؟؟؟
    لطفا راهنمایی کنید.
    [cc] <?php

    /*******EDIT LINES 3-8*******/
    $DB_Server = "localhost"; //MySQL Server
    $DB_Username = "user"; //MySQL Username
    $DB_Password = "password"; //MySQL Password
    $DB_DBName = "dbname"; //MySQL Database Name
    $DB_TBLName = "tablename"; //MySQL Table Name
    $filename = "excelfilename"; //File Name
    /*******YOU DO NOT NEED TO EDIT ANYTHING BELOW THIS LINE*******/
    //create MySQL connection
    $sql = "Select * from $DB_TBLName";
    $Connect = @mysql_connect($DB_Server, $DB_Username, $DB_Password) or die("Couldn't connect to MySQL:<br>" . mysql_error() . "<br>" . mysql_errno());
    //select database
    $Db = @mysql_select_db($DB_DBName, $Connect) or die("Couldn't select database:<br>" . mysql_error(). "<br>" . mysql_errno());
    //execute query
    $result = @mysql_query($sql,$Connect) or die("Couldn't execute query:<br>" . mysql_error(). "<br>" . mysql_errno());
    $file_ending = "xls";
    //header info for browser
    header ( 'HTTP/1.1 200 OK' );
    header ( 'Date: ' . date ( 'D M j G:i:s T Y' ) );
    header ( 'Last-Modified: ' . date ( 'D M j G:i:s T Y' ) );
    header ( 'Content-Type: application/vnd.ms-excel') ;
    header ( 'Content-Disposition: attachment;filename=export.csv' );
    /*******Start of Formatting for Excel*******/
    //define separator (defines columns in excel & tabs in word)
    $sep = "\t"; //tabbed character
    //start of printing column names as names of MySQL fields
    for ($i = 0; $i < mysql_num_fields($result); $i++) {
    echo mysql_field_name($result,$i) . "\t";
    }
    print("\n");
    //end of printing column names
    //start while loop to get data
    while($row = mysql_fetch_row($result))
    {
    $schema_insert = "";
    for($j=0; $j<mysql_num_fields($result);$j++)
    {
    if(!isset($row[$j]))
    $schema_insert .= "NULL".$sep;
    elseif ($row[$j] != "")
    $schema_insert .= "$row[$j]".$sep;
    else
    $schema_insert .= "".$sep;
    }
    $schema_insert = str_replace($sep."$", "", $schema_insert);
    $schema_insert = preg_replace("/\r\n|\n\r|\n|\r/", " ", $schema_insert);
    $schema_insert .= "\t";
    print(trim($schema_insert));
    print "\n";
    }
    ?> [/cc]

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: مشکل زبان فارسی در خروجی گرفتن از اطلاعات دیتابیس با فرمت اکسل

    من اینجا توضیحاتی دادم که میتونه مفید باشه.

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: خروجی گرفتن از جدول html با فرمت اکسل
    نوشته شده توسط usb.mini در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 19 فروردین 1394, 01:01 صبح
  2. سوال: مشکل در خروجی گرفتن از گرید در Excel
    نوشته شده توسط ostovarit در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: جمعه 07 مرداد 1390, 10:54 صبح
  3. سوال: مشکل زبان فارسی در ورود اطلاعات به دیتابیس
    نوشته شده توسط dentmoc در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 04 اردیبهشت 1390, 22:18 عصر
  4. مشکل در خروجی گرفتن از یکی از جداول بانک
    نوشته شده توسط نیما حتمی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 21 فروردین 1390, 13:54 عصر
  5. خروجی گرفتن از اطلاعات ذخیره شده در دیتابیس به اکسل
    نوشته شده توسط Mansi_abadan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 03 خرداد 1389, 14:01 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •