نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از دو نسخه متفاوت .NET Framework در یک Solution

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    استفاده از دو نسخه متفاوت .NET Framework در یک Solution

    سلام

    آیا امکانش هست در یک Solution از دو نسخه متفاوت .NET Framework استفاده کرد؟ (مثلا 3.5 و 4.5). آیا ارتباطی با مفهوم Multi Targeting داره؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.

    باتشکر

  2. #2

    نقل قول: استفاده از دو نسخه متفاوت .NET Framework در یک Solution

    در یک solotion شما میتونید از چند تا نسخه استفاده کنید
    .net framwork برای پروژه ها ست میشن.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    نقل قول: استفاده از دو نسخه متفاوت .NET Framework در یک Solution

    پروژه خودم با نسخه 4.5 کار شده و الان یک Component دارم که باید با نسخه 3.5 کار کنه و اگر پروژه 4.5 باشه خطا میده و حتما باید روی 3.5 تنظیم بشه. حالا چطور این دو رو با هم در یک پروژه استفاده کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hi level hdd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    حکیمیه
    پست
    165

    نقل قول: استفاده از دو نسخه متفاوت .NET Framework در یک Solution

    سلام.
    با تغییر فریم ورک، برنامه یک فایل کانفیگ براتون میسازه که داخل اون این تگ رو بذارید:
    <startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">
    <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.0"/>
    </startup>
    در اینجا من از دات نت 4 استفاده کردم ولی کامپوننتی دارم که با دات نت 2 نوشته شده. اگر این useLegacyV2RuntimeActivationPolicy نباشد برنامه با خطا هنگام اجرا مواجه می شود.
    شما به دات نت دلخواه سوییچ کنید و فایل کانفیگی که به صورت خودکار ایجاد می شود را به روش بالا تغییر دهید.
    آخرین ویرایش به وسیله hi level hdd : چهارشنبه 30 فروردین 1396 در 16:17 عصر دلیل: خطای تایپ

تاپیک های مشابه

  1. سوال: استفاده از دو DataSource متفاوت در یک گزارش با استیمول ریپورت
    نوشته شده توسط hastiam در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 14 دی 1393, 19:52 عصر
  2. استفاده از دو یا چند دستور select در یک استرود؟
    نوشته شده توسط dariavosh در بخش T-SQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 22 فروردین 1393, 00:24 صبح
  3. پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 05 دی 1391, 22:37 عصر
  4. سوال: لطفا کمک کنید . ناتوان در استفاده از ورژن های مختلف net framework
    نوشته شده توسط kenman در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 دی 1391, 15:45 عصر
  5. گفتگو: استفاده از دو زبان VB و #C در یک برنامه
    نوشته شده توسط baran_mehr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 28 شهریور 1387, 17:52 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •