نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ارسال ایمیل در جنگو

  1. #1

    ارسال ایمیل در جنگو

    سلام
    من میخام در جنگو یه ایمیل ارسال کنم.
    باید اشاره کنم که این تایپیک رو در سایت برنامه نویس دیده ام:

    https://barnamenevis.org/showthread.p...86%DA%AF%D9%88

    و همین طور این رو در stackoverflow :

    http://stackoverflow.com/questions/3...ing-gmail-smtp

    اما باز هم نتونستم از ایمیل یا جیمیل ارسالی داشته باشم

    اینا تنظیمات settings.py :




    EMAIL_BACKEND = 'django.core.mail.backends.smtp.EmailBackend'

    EMAIL_USE_TLS = True
    EMAIL_HOST = 'smtp.mail.yahoo.com'
    EMAIL_HOST_USER = 'my_yahoo_account'
    EMAIL_HOST_PASSWORD = 'my_password'
    EMAIL_PORT = 587




    اینم دستوریه که در views.py نوشتم:







    send_mail(
    'hello',
    'Here is the message.',
    'my_yahoo_account',
    ['my_another_yahoo_account'],
    fail_silently=False
    )



    هیچ اتفاقی نمی افته. هیچ ایمیلی ارسال نمیشه.

  2. #2

    نقل قول: ارسال ایمیل در جنگو

    روی localhost میخوای بفرستی؟

    ایا میشه از روی localhost ایمیل فرستاد؟ فک کنم اول باید روی سرور قرار بگیره بعد بشه اینکارو کرد

  3. #3

    نقل قول: ارسال ایمیل در جنگو

    اره میخام از همین لبتاب خودم که به نت وصل هست یه ایمیل به یکی از دوستانم بفرستم.

    و فک می کنم که میشه همین طوری هم کار کرد چون من خودم قبلا ایمیل به همین طریق از طریق کد پایتون می فرستادم.
    اما الان میخام از send_email که فانکشن خود جنگو هست و در صفحه ی زیر هم بهش پرداخته شده یه ایمیل بفرستم
    https://docs.djangoproject.com/en/1....#quick-example

    فکر نمی کنم برای انجام اینکار نیازی به خرید هاست و دامنه باشه

    در هر صورت ممنون میشم اگه از دوستان کسی راهنمایی کنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sokote_bi_payan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    پاکدشت - تهران - تبریز - قزوین
    پست
    380

    نقل قول: ارسال ایمیل در جنگو

    تو stackoverflow بود :

    import smtplib
    fromMy = 'yourMail@yahoo.com'
    to = 'SomeOne@Example.com'
    subj='TheSubject'
    date='2/1/2010'
    message_text='Hello Or any thing you want to send'

    msg = "From: %s\nTo: %s\nSubject: %s\nDate: %s\n\n%s" % ( fromMy, to, subj, date, message_text )

    username = str('yourMail@yahoo.com')
    password = str('yourPassWord')

    try :
    server = smtplib.SMTP("smtp.mail.yahoo.com",587)
    server.login(username,password)
    server.sendmail(fromMy, to,msg)
    server.quit()
    print 'ok the email has sent '
    except :
    print 'can\'t send the Email'

تاپیک های مشابه

  1. چگونگي ارسال ايميل در جنگو
    نوشته شده توسط arman54 در بخش Python
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 10 مهر 1394, 20:53 عصر
  2. ارسال ایمیل در یاهو و نمایش عکس
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 23 اسفند 1384, 18:00 عصر
  3. مشکل ارسال ایمیل در وب ویز
    نوشته شده توسط refahmehr در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 مهر 1384, 09:32 صبح
  4. ارسال ایمیل در ASP
    نوشته شده توسط Rambod در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 شهریور 1383, 12:25 عصر
  5. مشکل ارسال ایمیل در سایت
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •