نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: الگو اعداد

  1. #1

    Question الگو اعداد

    سلام
    ببخشید من این قطعه کد نوشتم و می خوام این اعداد را در text box نمایش بده
    1
    12
    123
    1234

    حالا فقط عدد 4 رو نمایش میده
    text box هم خاصیت multi line اشو trueکردم

    for(int i=1;i<=4;i++)
    {
    for(int j=1;j<=i;j++)
    {
    textBox1.Text= i.ToString();


    }
    اگه ممکنه راهنمایی کنید که مشکلش کجاست

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    نقل قول: الگو اعداد


    String n = "";
    for (int i = 1; i <= 4; i++)
    {
    textBox1.AppendText( n+ i.ToString() + System.Environment.NewLine);
    n =n + i;
    }

    بیرون از حلقه یک متغیر رشته ای با مقدار خالی دارید.
    از دستور Append باری اضافه کردن متن اضافه شده.
    i=1
    در حلقه اول مقدار n با مقدار شمارنده i جمع زده می شود و در انتها یک NewLine ایجاد میکند تا مقدار بعدی در خط جدید نمایش داده شود.
    در انتهای حلقه مقدار شمارنده i در متغیر n قرار میگیرد.
    i=2
    مقدار n=1 بعلاوه مقدار جدید شمارنده i=2
    مجددا متغیر n با مقدار شمارنده جمع زده می شود: 12
    i=3
    مقدار n=2 بعلاوه مقدار جدید شمارنده i=3
    مجددا متغیر n با مقدار شمارنده جمع زده می شود: 123
    و...
    در هر بار اجرای حلقه شما با مقادیر قبلی موجود در textBox کاری ندارید و فقط مقدار جدید به اون Append می شود.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 01 اردیبهشت 1396 در 13:35 عصر

  3. #3

    نقل قول: الگو اعداد

    ممنون
    اگه بخوایم این الگو رو بنویسیم باید چه طوری نوشت
    1
    22
    333
    4444

  4. #4

    نقل قول: الگو اعداد

    ببخشید من یه سوال دارم
    توی این سایت http://www.w3resource.com/csharp-exe...xercise-11.php
    چرا از Console.Write("\n\n"); استفاده کرده؟
    اصلا console چی هستش؟

    آخرین ویرایش به وسیله azitaj : جمعه 01 اردیبهشت 1396 در 11:33 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    نقل قول: الگو اعداد

    نقل قول نوشته شده توسط azitaj مشاهده تاپیک
    ممنون
    اگه بخوایم این الگو رو بنویسیم باید چه طوری نوشت
    1
    22
    333
    4444
    متغیر n رو حذف کن و داخل حلقه فقط کد زیر رو بنویس:
    textBox1.AppendText( string.Concat(Enumerable.Repeat(Convert.ToString(i  ),i)) + System.Environment.NewLine);
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 01 اردیبهشت 1396 در 13:35 عصر

تاپیک های مشابه

  1. نوشتن الگوریتم تر کیب اعداد
    نوشته شده توسط maryam206 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1390, 10:05 صبح
  2. نمایش اعداد به حروف
    نوشته شده توسط b_mohammadpoor در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 22 شهریور 1382, 15:55 عصر
  3. اعداد فارسی در Crystal Reports
    نوشته شده توسط Abbas Arizi در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 06 شهریور 1382, 11:29 صبح
  4. تعیین نوع اعداد را (فارسی / انگلیسی) در
    نوشته شده توسط habdolah در بخش Foxpro
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 مرداد 1382, 15:04 عصر
  5. نمایش اعداد به حروف
    نوشته شده توسط b_mohammadpoor در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 مرداد 1382, 20:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •