نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ساخت پلاگین

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Saeid59_m
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    پست
    635
    تشکر کردن
    84
    109 بار تشکر شده در 66 پست

    ساخت پلاگین

    سلام
    می خوام یه برنامه مالی بنویسم که شام بخشهای حسابداری ، انبار و فروش و چک و بانک و ... است . نمی خوام تمام بخش ها در فایل اصلی باشه و هر مشتری که خواست بتونه بخش مورد نظر رو اضافه کنه . بهترین راه چیه ؟

    اگه هر قسمت باید یک پلاگین باشه چطور باید پیاده سازی اش کنم ؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار Mahmood_M
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    گیلان _ رشت
    پست
    2,440
    تشکر کردن
    1,364
    2,011 بار تشکر شده در 802 پست

    نقل قول: ساخت پلاگین

    راه های زیادی برای ساخت Plugin وجود داره
    می تونید هر بخش رو داخل یک DLL قرار بدید و اون رو فراخوانی کنید، در این صورت در استفاده از نوع های استاندارد دلفی مثل String یا کلاسهای خاص دلفی مثل TStream به مشکل می خورید
    همینطور می تونید از پکیج های BPL استفاده کنید که محدودیت های مربوط به نوع های استاندارد دلفی رو نداره، اما نسخه دلفی که باهاش پکیج رو کامپایل می کنید باید دقیقا همون نسخه ای باشه که برنامه اصلی باهاش کامپایل شده
    راه دیگه اینه که یک برنامه جداگانه بنویسید و در کنار فایل اصلی قرار بدید و در اجرای اون محدودیت بذارید، مثلا با پارامترهای خاصی و فقط توسط برنامه اصلی اجرا بشه و با راه هایی مثل ارسال Message با برنامه اصلی در ارتباط باشه
    راه دیگه استفاده از ابزارهای مخصوص این کار مثل TMS Plugin Framework یا این ابزار هستش
    راه دیگه ای که بیشتر برای نرم افزارهای عمومی کاربرد داره اینه که امکان نوشتن Script رو برای برنامه فراهم کنید که برای نرم افزاری که فقط خودتون قراره براش پلاگین بنویسید گزینه مناسبی نیست
    لطفا سوالات خود را از طریق پیام خصوصی مطرح نکنید، در سایت مطرح کنید
    ---------------------------------
    ---------------------------------
    گروه های پرسش و پاسخ در تلگرام : Delphi - Android - MySQL

  3. 2 کاربر از Mahmood_M به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  4. #3
    کاربر دائمی آواتار Saeid59_m
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    پست
    635
    تشکر کردن
    84
    109 بار تشکر شده در 66 پست

    نقل قول: ساخت پلاگین

    اگه از کامپوننت های ساخت پلاگین استفاده کنم ، پلاگینها می تونن به مثلا DataConnection دسترسی داشته باشند ؟

تاپیک های مشابه

  1. ساخت پلاگین
    نوشته شده توسط aryasoft2872 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 15:05 عصر
  2. ساخت پلاگین برای یاهو مسنجر
    نوشته شده توسط Asad.Safari در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 11 آذر 1387, 06:32 صبح
  3. ساخت پلاگین برای فایرفاکس - Plugin for FireFox
    نوشته شده توسط emoneycentre در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 اردیبهشت 1387, 20:04 عصر
  4. :: درخواست کمک از اساتید Delphi برای ساخت پلاگین::
    نوشته شده توسط fire-wizard در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 03 شهریور 1386, 06:39 صبح
  5. ساخت پلاگین با دلفی
    نوشته شده توسط mrt2081 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 21 مرداد 1386, 02:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •