نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تغییر رنگ کادر EditText

  1. #1

    تغییر رنگ کادر EditText

    سلام چطور می تونم رنگ کادر EditText را در اندروید استودیو عوض کنم؟ چون خودش پیش فرض سفیده با رنگ پس زمینه سفید تشخیص داده نمیشه

  2. #2

    نقل قول: تغییر رنگ کادر EditText

    یک فایل xml با نام EditTextStyle.xml توی پوشه drawable بساز با مقدار های زیر
    <?xmlversion="1.0"encoding="utf-8"?>
    <shapexmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"

    android:thickness="0dp"

    android:shape="rectangle">
    <strokeandroid:width="3dp"

    android:color="#4799E8"/>
    <cornersandroid:radius="5dp"/>
    <gradient

    android:startColor="#C8C8C8"

    android:endColor="#FFFFFF"

    android:type="linear"

    android:angle="270"/> </shape>


    <EditText
    android:id="@+id/inputSearchEditText"

    android:layout_marginLeft="15dp"

    android:layout_marginTop="15dp"

    android:layout_marginBottom="20dp"

    android:layout_marginRight="15dp"

    android:layout_centerVertical="true"

    android:layout_width="match_parent"

    android:layout_height="wrap_content"

    android:ellipsize="start"

    android:gravity="center"

    android:hint="Search text"

    android:inputType="text"
    android:background="@drawable/EditTextStyle"/>



  3. #3

    نقل قول: تغییر رنگ کادر EditText

    این همه کد چیه یعنی خود اندروید استودیو واسه تغییر رنگ کادر هیچ پیش بینی نکرده؟

  4. #4

    نقل قول: تغییر رنگ کادر EditText

    نقل قول نوشته شده توسط kamal70 مشاهده تاپیک
    سلام چطور می تونم رنگ کادر EditText را در اندروید استودیو عوض کنم؟ چون خودش پیش فرض سفیده با رنگ پس زمینه سفید تشخیص داده نمیشه
    روی EditText کلیک کنید . بعد از قسمت Properties گزینه Background روی علامت اچار کلیک کنید . از منوی باز شده Color رو انتخاب کنید . ازونجا میتونید رنگ موردنظر رو انتخاب کنید

    روش دیگر هم بصورت برنامه نویسی هست
    :
    EditText et;
    et = (EditText) findViewById(R.id.editText);
    et.setBackgroundColor(Color.GREEN);
    et.setTextColor(Color.BLACK);
    .


    Background color = رنگ پس زمینه
    TextColor = رنگ متن

  5. #5

    نقل قول: تغییر رنگ کادر EditText

    منظورم رنگ کادر دور EditText بود

  6. #6

    نقل قول: تغییر رنگ کادر EditText

    نقل قول نوشته شده توسط kamal70 مشاهده تاپیک
    منظورم رنگ کادر دور EditText بود
    یک فایل XML در پوشه ی Drawable بساز با این مشخصات (برای مثال : backwithborder.xml ) :
    <shape xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    android:shape="rectangle">
    <solid android:color="#00000000" />
    <stroke android:width="1dip" android:color="#ffffff" />
    </shape>



    حالا برو توی ویژگی های Edittext و این خط رو اضافه کن : android:background="@drawable/backwithborder"

تاپیک های مشابه

  1. تغییر رنگ کادر
    نوشته شده توسط masoud444 در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 28 آبان 1393, 11:28 صبح
  2. تغییر رنگ کادر Groupbox
    نوشته شده توسط Raha323 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 10 خرداد 1391, 15:27 عصر
  3. سوال: تغییر رنگ کادر تکست باکس با قرار گرفتن فوکاس روی ان
    نوشته شده توسط mohammadyaser در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 11:51 صبح
  4. __ تغییر رنگ کادر Panel ___
    نوشته شده توسط hrbaban در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مرداد 1388, 12:46 عصر
  5. تغییر رنگ کادر Group Box
    نوشته شده توسط sm در بخش VB.NET
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 28 شهریور 1387, 11:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •