نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: راهنمایی در مورد باز کردن دیتاست با پسوند data. در متلب

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    32
    پست
    181

    Question راهنمایی در مورد باز کردن دیتاست با پسوند data. در متلب

    با سلام.دوستان ی دیتاست از سایت uci گرفتم پسوندش data هستش .حالا میخوام تو متلب بازش کنم چکار کنم؟ممنون میشم راهنماییم کنید.
    لینک دیتاستمم گذاشتم
    http://archive.ics.uci.edu/ml/machin...-diabetes.data

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی در مورد باز کردن دیتاست با پسوند data. در متلب

    سلام
    کد زیر رو امتحان کنید:
    fid=fopen('name.dat','rt');
    A = fread(fid,'*float32');
    fclose(fid);

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    32
    پست
    181

    نقل قول: راهنمایی در مورد باز کردن دیتاست با پسوند data. در متلب

    ممنون.مهندس راهی نیست که بدون کد نویسی بشه دیتاست رو وارد متلب کرد؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    32
    پست
    181

    نقل قول: راهنمایی در مورد باز کردن دیتاست با پسوند data. در متلب

    نقل قول نوشته شده توسط mb1372 مشاهده تاپیک
    سلام
    کد زیر رو امتحان کنید:
    fid=fopen('name.dat','rt');
    A = fread(fid,'*float32');
    fclose(fid);
    چرا به فایل با پسوند dat تبدیلش کردین؟ و منظور از rt توی کدتون چی هست؟

  5. #5

    نقل قول: راهنمایی در مورد باز کردن دیتاست با پسوند data. در متلب

    نقل قول نوشته شده توسط misagh1370 مشاهده تاپیک
    چرا به فایل با پسوند dat تبدیلش کردین؟ و منظور از rt توی کدتون چی هست؟
    این کد رو با جستجو پیداش کردم و گفتم شاید به دردتون بخوره. از جزئیاتش اطلاعی ندارم.
    میتونید به جاش .data بذارید. ممنون میشم نتیجه رو هم اعلام کنید.
    ضمنا وارد کردن داده به متلب، معمولا برای تحلیل و پردازش های بعدی صورت میگیره و کد نویسی براش لازمه. شما اگه بخواید صرفا داده ها رو ببینید میتونید با Notepad این کار رو انجام بدید.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    32
    پست
    181

    نقل قول: راهنمایی در مورد باز کردن دیتاست با پسوند data. در متلب

    نقل قول نوشته شده توسط mb1372 مشاهده تاپیک
    این کد رو با جستجو پیداش کردم و گفتم شاید به دردتون بخوره. از جزئیاتش اطلاعی ندارم.
    میتونید به جاش .data بذارید. ممنون میشم نتیجه رو هم اعلام کنید.
    ضمنا وارد کردن داده به متلب، معمولا برای تحلیل و پردازش های بعدی صورت میگیره و کد نویسی براش لازمه. شما اگه بخواید صرفا داده ها رو ببینید میتونید با Notepad این کار رو انجام بدید.
    مهندس نمیخوام فقط اطلاعات رو باز کنم.باید وارد متلبشون کنم و داده ها رو پیش پردازش و انتخاب ویژگی و ... کنم.کد رو وارد کردم خطا داد.
    Error using fread
    Invalid file identifier. Use fopen to generate a valid file identifier.

  7. #7

    نقل قول: راهنمایی در مورد باز کردن دیتاست با پسوند data. در متلب

    نقل قول نوشته شده توسط misagh1370 مشاهده تاپیک
    مهندس نمیخوام فقط اطلاعات رو باز کنم.باید وارد متلبشون کنم و داده ها رو پیش پردازش و انتخاب ویژگی و ... کنم.کد رو وارد کردم خطا داد.
    Error using fread
    Invalid file identifier. Use fopen to generate a valid file identifier.
    کد رو امتحان کردم. جواب داد.
    احتمالا شما با همین نامی که توی لینک هست، کد رو امتحان کردید. باید تمام dash ها و فاصله ها رو از نام فایل حذف کنید. مثلا نام رو به prime.data تغییرش بدید.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    32
    پست
    181

    نقل قول: راهنمایی در مورد باز کردن دیتاست با پسوند data. در متلب

    نقل قول نوشته شده توسط mb1372 مشاهده تاپیک
    کد رو امتحان کردم. جواب داد.
    احتمالا شما با همین نامی که توی لینک هست، کد رو امتحان کردید. باید تمام dash ها و فاصله ها رو از نام فایل حذف کنید. مثلا نام رو به prime.data تغییرش بدید.
    مهندس اسم رو هم تغییر دادم بی فایدست.ولی با استفاده از ایکن import دیتاست رو تو متلب باز کردم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: باز کردن فایل با پسوند htm
    نوشته شده توسط hosein3000 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 04 خرداد 1391, 15:31 عصر
  2. باز كردن فايل با پسوند .frp
    نوشته شده توسط mojdeh6583 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 22 خرداد 1390, 20:59 عصر
  3. error در باز کردن صفحه با خصوصیات مورد نظر
    نوشته شده توسط zahracomputer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 31 شهریور 1385, 23:02 عصر
  4. error در باز کردن صفحه با خصوصیات مورد نظر
    نوشته شده توسط zahracomputer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 شهریور 1385, 16:56 عصر
  5. باز کردن فایلهای با پسوند doc در دلفی
    نوشته شده توسط mehdi_azad در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 10 آذر 1382, 08:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •