نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: راهنمایی در نصب api و platfrom مناسب

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    86

    راهنمایی در نصب api و platfrom مناسب

    سلام

    من اندروید استودیو 2.3.1 (آخرین ورژن) رو نصب کردم که فقط توش sdk ورژن 7 اندروید وجود داره...

    من میخوام برنامه ای برای ورژن 5.1 بنویسم و اگه اشتباه نکنم api 22 نیاز دارم

    لطفا بفرمایید من جز API به چه فایل هایی نیاز دارم یعنی کلا از ابتدا مراحل رو به همراه فایل های مورد نیاز بفرمایید (sdk platfom و sdk tools هم به جز api نیازه؟ )

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی در نصب api و platfrom مناسب

    نقل قول نوشته شده توسط reza4344 مشاهده تاپیک
    سلام

    من اندروید استودیو 2.3.1 (آخرین ورژن) رو نصب کردم که فقط توش sdk ورژن 7 اندروید وجود داره...

    من میخوام برنامه ای برای ورژن 5.1 بنویسم و اگه اشتباه نکنم api 22 نیاز دارم

    لطفا بفرمایید من جز API به چه فایل هایی نیاز دارم یعنی کلا از ابتدا مراحل رو به همراه فایل های مورد نیاز بفرمایید (sdk platfom و sdk tools هم به جز api نیازه؟ )

    ممنون
    سلام . چرا میخاین برای اندروید 5 بنویسید؟
    در حالت عادی نیازی به دانلود SDK های پایین تر از اندروید 7 ندارید .یه امکانی هست به اسم app compat که موقع ساخت پروژه اگر تیک بزنید فعال میشه و این امکان باعث میشه شما عناصر رو همونطور ک توی اندروید 7 میبینید در اندروید های پایین تر هم ببینید .
    همیشه برنامتون رو برای آخرین نسخه ی اندروید (SDK ) بنویسید.
    و همچنین برای اینکه تعیین کنید حداقل نسخه اندروید برای اجرای برنامتون تعیین کنید میتونیدMinimum SDK در فایل Gradle خودتون رو ویرایش کنید .(البته موقع ساخت پروژه هم میشه تعیین کرد)

    بهرحال اگر نیاز داشتین SDK های پایین تر رو دانلود کنید میتونید از منوی Tools و Android گزینه SDK Manager اجرا کنید اونجا میتونید با تیک زدن هرSDK که میخاستید رو دانلود کنید(در حالت عادی بدلیل تحریم نسخه های اندروید نمایش داده نمیشن . و باید از نرم افزار دور زدن تحریم استفاده کنید . برای راهنمایی در مورد دانلود SDK های پایین تر از Nougat میتونید به من پیام خصوصی بزنید )

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    86

    نقل قول: راهنمایی در نصب api و platfrom مناسب

    ممنون که جواب دادین

    راستش تو همه سایتا نوشته باید فایل های sdk همه api ها را دانلود و نصب کنی( تقریبا بالای 40 گیگ !! ) یعنی نیازی به اون کار نیست؟؟

    در واقع من بدون اون فایل های چند گیگی میتونم برنامه ای بنویسم که تو 5.1 بالا بیاد؟؟ (اندروید استودیو من به صورت bundle یعنی روش Api 25 بود )

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    86

    نقل قول: راهنمایی در نصب api و platfrom مناسب

    error واسه چیه؟
    Untitled.png

  5. #5

    نقل قول: راهنمایی در نصب api و platfrom مناسب

    نقل قول نوشته شده توسط reza4344 مشاهده تاپیک
    ممنون که جواب دادین

    راستش تو همه سایتا نوشته باید فایل های sdk همه api ها را دانلود و نصب کنی( تقریبا بالای 40 گیگ !! ) یعنی نیازی به اون کار نیست؟؟

    در واقع من بدون اون فایل های چند گیگی میتونم برنامه ای بنویسم که تو 5.1 بالا بیاد؟؟ (اندروید استودیو من به صورت bundle یعنی روش Api 25 بود )
    خیر نیازی نیست
    برای اجرا روی اندروید 5 به بالا کافیه توی فایل گردل برید و minsdkversion رو برابر 21 بگذارید . همیشه هم target api رو برابر اخرین ورژن اندروید که در حال حاضر 25 هست قرار بدید. با این کار اپ شما بدون هیچ مشکلی روی گوشی های اندروید 5 به بالا اجرا خواهد شد .

    این هم لیست api ها البته یک مقدار قدیمی و کامل نیست
    android2.jpg

  6. #6

    نقل قول: راهنمایی در نصب api و platfrom مناسب

    نقل قول نوشته شده توسط reza4344 مشاهده تاپیک
    error واسه چیه؟
    Untitled.png
    توی فایل build.gradle(project:) برید و بجای مقدار ()jcenter بنویسید ()mavenCentral
    اگر حل نشد میتونید این منابع رو هم مطالعه کنید :
    http://notif.ir/fix-error23-17-faile...unit-3527.html
    https://barnamenevis.org/showthread.php?518838-Error-(23-17)-Failed-to-resolve-junit-junit-4-12-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8
    %B3%D8%AA%D8%AF%DB%8C%D9%88

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    86

    نقل قول: راهنمایی در نصب api و platfrom مناسب

    خیلی لطف داری که پاسخگو هستید

    یه سوال:target api رو کجا باید تعیین کنم؟ و اینکه چون تو هر ورژن یه سری قابلیت ها کم یا زیاد میشه این مشکلی ایجاد نمیکنه؟

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    86

    نقل قول: راهنمایی در نصب api و platfrom مناسب

    این گزینه app compact رو پیدا نکردم ؟! میشه بگین دقیقا از کجا باس تیک بزنم

  9. #9

    نقل قول: راهنمایی در نصب api و platfrom مناسب

    نقل قول نوشته شده توسط reza4344 مشاهده تاپیک
    خیلی لطف داری که پاسخگو هستید

    یه سوال:target api رو کجا باید تعیین کنم؟ و اینکه چون تو هر ورژن یه سری قابلیت ها کم یا زیاد میشه این مشکلی ایجاد نمیکنه؟
    تعیین minsdk و targetapi
    Untitled.png

    شما target رو روی اخرین ورژن بزار(که معمولا برابر compilesdkversion میزارن) و مثلا روی اندروید 6 اجراش کن هیچ مشکلی نخواهد داشت. میتونی تست کنی .

  10. #10

    نقل قول: راهنمایی در نصب api و platfrom مناسب

    نقل قول نوشته شده توسط reza4344 مشاهده تاپیک
    این گزینه app compact رو پیدا نکردم ؟! میشه بگین دقیقا از کجا باس تیک بزنم
    موقعی ک اکتیویتی جدید میسازین این تیک رو فعال کنید (البته خودش بصورت پیش فرض فعال هست)
    Untitled.png

تاپیک های مشابه

  1. سوال: راهنمايي در نصب python روي visual studio 2010
    نوشته شده توسط MNDsoft در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 16 مرداد 1391, 11:45 صبح
  2. سوال: راهنمایی در نصب سایت روی سرور
    نوشته شده توسط omid6630 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 آبان 1389, 13:20 عصر
  3. سوال: راهنمایی در نصب sql
    نوشته شده توسط mahsa.s در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1388, 14:44 عصر
  4. راهنمایی در نصب سرور SQL
    نوشته شده توسط sm در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 10 فروردین 1386, 11:13 صبح
  5. راهنمایی در نصب دیباگر softice
    نوشته شده توسط young در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 04 دی 1384, 16:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •