نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: گرفتن 10 عدد از ورودی و نمایش حاصل جمع و تقسیم آن

  1. #1

    Question گرفتن 10 عدد از ورودی و نمایش حاصل جمع و تقسیم آن

    سلام
    وقت بخیر

    ببخشید من قصد دارم 10 عدد را از ورودی بگیرم وحاصل جمع و تقسیم رو در خروجی نمایش بدم
    چه طوری 10 عدد رامی توان ازtext box گرفت؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: گرفتن 10 عدد از ورودی و نمایش حاصل جمع وتقسیم آن

    با سلام
    یا ده تا تکست باکس بزارید یا برنامه رو طوری بنویسیذ که با هر بار زدن دکمه مقدار تکست باکس را با مقدار یا مقدارهای قبل جمع کند تا ده تا عدد بشه

  3. #3

    نقل قول: گرفتن 10 عدد از ورودی و نمایش حاصل جمع وتقسیم آن

    مشه از حلقه for استفاده کرد ویک تکست باکس گذاشت ولی نمی دونم چه طوری یکی یکی مقدار ها رو بگیره

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: گرفتن 10 عدد از ورودی و نمایش حاصل جمع وتقسیم آن

    خیر از لقه نمیتونید
    چون حلقه عملیات شما رو ان بار اجرا میکنه بدون وقفه
    ولی شما باید ده تا عدد از کاربرر بگیرید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: گرفتن 10 عدد از ورودی و نمایش حاصل جمع وتقسیم آن

    راحت ترین راه گذاشتن یه تکست باکس و گرفتن ده عدد از اونه

  6. #6
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: گرفتن 10 عدد از ورودی و نمایش حاصل جمع وتقسیم آن


    int x = 0;


    int[] array = new int[10];


    array[x] = int.Parse(textBox.Text);


    if (x < 10)
    x++;
    else
    {
    return;
    }
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: گرفتن 10 عدد از ورودی و نمایش حاصل جمع و تقسیم آن

    برنامه رو براتون نوشتم با راحت ترین شکل ممکنه
    برنامه فقط اعداد رو با هم جمع میکنه و حاصل رو نشون میده
    بقیش دیگه با خودتون
    کار برنامه هم مشخصه یه ریچ تکست باکس داریم و شما توی هر خطش باید یه عدد بنویسید و مجموع اعداد خطوط رو بهتون میده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله group45 : یک شنبه 03 اردیبهشت 1396 در 09:53 صبح

  8. #8
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: گرفتن 10 عدد از ورودی و نمایش حاصل جمع و تقسیم آن

    با سلام.
    در صورتی که هر عدد در یک خط نوشته شده باشه برای نمایش حاصل جمع:

    MessageBox.Show(textBox1.Lines.Select(x=> int.Parse(x)).Sum.ToString());
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. سوال: گرفتن دو عدد از ورودی و انجام 4 عمل اصلی بر روی آن
    نوشته شده توسط hesamrkia در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 19 آبان 1394, 16:57 عصر
  2. گرفتن دو عدد از ورودی و جمع آن
    نوشته شده توسط barnamenevisjavan در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 28 تیر 1393, 22:44 عصر
  3. سوال: گرفتن یک رشته از ورودی و بصورت led بحرکت در آوردن آن رشته بر روی مانیتور با حروف بسیار بزرگ
    نوشته شده توسط k1csharpdeveloper در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 27 خرداد 1390, 10:15 صبح
  4. برنامه ای که 10 عدد از ورودی بگیرد وکوچکترین و بزرگترین آن را چاپ کند.
    نوشته شده توسط mf_arian در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 07 بهمن 1388, 05:19 صبح
  5. گرفتن عدد از ورودی
    نوشته شده توسط hmd6613 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 08 اسفند 1385, 12:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •