نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نحوه نوشتن select در linq

  1. #1

    Question نحوه نوشتن select در linq

    با سلام
    من select زير را چگونه ميتوانم با linq بنويسم


    select k.mon1,k.desc_mon1,m.mon2,m.desc_mon2,m.cost

    , (select c.desc_cost from hf_cost c where m.cost=c.cost) as desc_cost

    from hf_kol k,hf_moein m

    where k.mon1=m.mon1



    لازم به توضيح است در select مذكور و در ارتباط با جدول cost بدين صورت است كه ليست مذكور اگر در جدول cost موجود باشد شرح Cost را نمايش دهد و اگر موجود نباشد شرح را بصورت null نمايش دهد .
    من عمل join را براي جدولهاي hf_kol , hf_moein انجام ميدهم ولي نميتوان عمل join را با جدول cost انجام دهم اگر از join براي جدول cost انجام دهم ليستي را كه نمايش ميدهد شامل costهايي است كه در جدول Cost موجود ميباشد و costهايي كه موجود نيست را نمايش نميدهد . من ليست مورد نظرم را با select بالا ميتوانم تهيه كنم ولي نحوه نوشتن آنرا با linq نميدانم . لطفا مرا راهنمايي كنيد.
    با تشكر ...
    آخرین ویرایش به وسیله سیروس مقصودی : شنبه 02 اردیبهشت 1396 در 12:27 عصر

  2. #2

    نقل قول: نحوه نوشتن select در linq

    با سلام
    تا حالا كسي چنين selectي ننوشته است ؟

  3. #3

    نقل قول: نحوه نوشتن select در linq

    سلام.
    به نظرم کاری رو که می خواید انجام بدید، توی _دو تا تابع که بتونن پارامتر where دریافت کنن_ تقسیم کنید و در جای مورد نظر با صدا زدن دو تابع با شروط مورد نظرتون ازشون استفاده کنید. مثلا:
    public TEntity Get(Expression<Func<TEntity, bool>> @where()
    {
    return Dbset.Where(where).FirstOrDefault();
    }



تاپیک های مشابه

  1. نحوه نوشتن select در linq
    نوشته شده توسط سیروس مقصودی در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 05 دی 1395, 14:27 عصر
  2. ارسال نتیجه حاصل از select در LINQ به DataTable
    نوشته شده توسط saeid69 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 16 دی 1388, 23:50 عصر
  3. سوال: نحوه نوشتن تابع در CR
    نوشته شده توسط hosseinsinohe در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 04 فروردین 1388, 15:33 عصر
  4. سوال: نحوه نوشتن دستور در store procedure
    نوشته شده توسط rahil_2007 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 15 مهر 1387, 01:26 صبح
  5. نحوه نوشتن اطلاعات در یک سلول از دیتاگرید به صورت چند خطی
    نوشته شده توسط C#‎_web در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 09 دی 1385, 21:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •