نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارسال درخواست HttpWebRequest از طریق آی پی ثانویه مشخص روی سرور

  1. #1

    ارسال درخواست HttpWebRequest از طریق آی پی ثانویه مشخص روی سرور

    سلام
    فکر میکنم کامل درخواست رو تو عنوان آوردم :D

    کد ارسال درخواست httpwebrequest با یه آی پی خاص که روی سرور به غیر از آی پی اصلی تعریف شده رو میخواستم ...

    برای مثال یه سرور داریم که آی پی های 10.10.10.1 و 10.10.10.2 رو داره ..
    برنامم قراره رو این سرور قرار بگیره و سایت دیگه ای رو ازش اطلاعات بگیره ..
    میخوام یه بار از طریق آی پی اول و یه بار از طریق آی پی دوم این کار رو انجام بده ..

    این کد رو تو گوگل پیدا کردم :

    string sendingIp = cmbIp.Text;
    int sendingPort = Convert.ToInt32(txtPort.Text);
    Uri uri = new Uri("http://localhost/aa.php");
    HttpWebRequest wr = (HttpWebRequest)WebRequest.Create(uri);
    ServicePoint sp = ServicePointManager.FindServicePoint(uri);

    sp.BindIPEndPointDelegate =
    (servicePoint, remoteEp, retryCount) =>
    {

    return new IPEndPoint(IPAddress.Parse(sendingIp), sendingPort);
    };
    var data = new StreamReader(wr.GetResponse().GetResponseStream()) .ReadToEnd();


    ولی نمیدونم چرا رو کامپیوتر خودم میفته تو یه loop و هی تکرار میشه اون قسمت delegate اش ..

    تو cmbIp هم آی پی های تعریف شده رو سیستم قرار داره و تو txtPort هم یه عدد برای SourcePort...

    کسی میتونه کمکم کنه کدش رو پیدا کنم ؟ :(

  2. #2

    نقل قول: ارسال درخواست HttpWebRequest از طریق آی پی ثانویه مشخص روی سرور

    برای آیندگان :

    کد درست بود ، فقط چون به localhost داشت رکوئست میفرستاد به مشکل میخورد چون لوکال هاست اصولا از کارت شبکه رد نمیشه دیتا هاش و لوپ بک حساب میشه ...


تاپیک های مشابه

  1. دیده نشدن سایت از طریق کلاینت از طریق آی پی
    نوشته شده توسط mehrdad_hellboy در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 18 شهریور 1392, 21:24 عصر
  2. طریقه اتصال به بانک اطلاعاتی با SQL از طریق آی پی کامپیوتر
    نوشته شده توسط vahab_vb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 18 مرداد 1391, 17:37 عصر
  3. سوال: گرفتن اطلاعات سيستم از طريق اي پي
    نوشته شده توسط saeid13608 در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 24 دی 1389, 23:43 عصر
  4. سوال: گرفتن اطلاعات سيستم از طريق اي پي
    نوشته شده توسط saeid13608 در بخش تالار های مرتبط با شبکه و امنیت
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 22 دی 1389, 08:06 صبح
  5. اتصال به بانک از طریق آی پی استاتیک
    نوشته شده توسط en.kamali.ir در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 30 بهمن 1387, 10:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •