نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نحوه فراخواني اكشن از كنترلر

  1. #1

    Question نحوه فراخواني اكشن از كنترلر

    با سلام
    من در داخل كنترلر يك اكشن بصورت زير نوشته ام

    public class AccountController : Controller
    {
    .
    .

    public ActionResult Search_Kol2(string nm_mon1 = "")
    {
    .
    .
    .
    }

    ودر ويو و در قسمت Form فراخواني اكشن را بصورت زير فرخواني ميكنم

    @using (Html.BeginForm("Search_Kol2", "Account", FormMethod.Post))
    {
    .
    .
    .
    }

    ولي نميدانم چرا هنگام اجرا هنگامي كه كليدي كه Type آن Submit ميباشد را فشار ميدهم پيغام ميدهد كه اكشن Search_Kol2 را پبدا نمي كند .علت چيست ؟

    با تشكر ...

  2. #2

    نقل قول: نحوه فراخواني اكشن از كنترلر

    چون شما در بالای اکشن Search_Kol2 اتریبیوت لازم برای یک اکشن پست رو قرار ندید و بصورت پیشفرض اون اکشن رو HttpGet لحاظ میکنه .
    اگر میخواید اطلاعات رو به یک فرم Post کنید ، نیاز هستش که در بالای اکشن [HttpPost] رو قرار بدید .


    [HttpPost]
    public ActionResult Search_Kol2(string nm_mon1 = "")
    {
    .
    .
    .
    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 25 مرداد 1390, 11:39 صبح
  2. سوال: نحوه فراخوانی checkbox از Access
    نوشته شده توسط T_E_X_A_S در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 خرداد 1390, 17:35 عصر
  3. نحوه فراخوانی تابعی از فرم دیگر
    نوشته شده توسط akobar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 05 شهریور 1389, 14:22 عصر
  4. نحوه فراخوانی تصاویر از بانک
    نوشته شده توسط hentjanson در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 04 اسفند 1386, 17:21 عصر
  5. نحوه فراخوانی عکس از بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط sheidacity در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 25 مرداد 1385, 15:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •