نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خواندن قسمت های مختلف یک فایل تکست

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    خواندن قسمت های مختلف یک فایل تکست

    سلام دوستان

    شاید این موضوع تکراری باشه

    اما برای خواندن قسمت های مختلف یک فایل تکست از چه کلاس یا توابعی باید استفاده کرد ؟

  2. #2

    نقل قول: خواندن قسمت های مختلف یک فایل تکست

    سلام
    Dim fileReader As System.IO.StreamReader
    fileReader =
    My.Computer.FileSystem.OpenTextFileReader("C:\\testfile.txt")
    Dim stringReader As String
    stringReader = fileReader.ReadLine()
    MsgBox("The first line of the file is " & stringReader)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: خواندن قسمت های مختلف یک فایل تکست

    تشکر از شما
    ببینید منظورم این هستش که :
    یک فایلی که ساختار زیر را دارد :
    $ PROGRAM INFORMATION PROGRAM "sami" VERSION "2.3"


    $ STORIES - IN SEQUENCE FROM TOP
    STORY "STORY4" HEIGHT 3 MASTERSTORY "Yes"
    STORY "STORY3" HEIGHT 3 SIMILARTO "STORY4"
    STORY "STORY2" HEIGHT 3 SIMILARTO "STORY4"
    STORY "STORY1" HEIGHT 2.7 SIMILARTO "STORY4"
    میخواستم قسمت های مختلفشو بصورت تصویری که ضمیمه کردم بدست بیاورم.

    برای اینکار بهترین کار چیه ؟ از توابع regex برای استخراج استفاده کنم ؟

    همچنین اگر بخوام داخل همین قسمت ها رو ویرایش کنم چیکار باید کرد؟

    ممنون میشوم راهنمایی کنید


    ;
    ;

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: خواندن قسمت های مختلف یک فایل تکست

    چیزی که به فکرم میرسه اگر ساختار همیشه به همین صورت هست کل تکست را داخل یه مولتی تکست باکس بریزی و با توابع رشته ای جداسازی کنی.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,164

    نقل قول: خواندن قسمت های مختلف یک فایل تکست

    اگر مقادیر هر خط توسط کاراکترهای مشخصی از هم جدا شده باشند شما میتونید داده های هر خط را با استفاده از متد Split برای داده های رشته ای جدا کنید و در یک ارایه ذخیره کرده و بعدا از اون ها استفاده کنید.

    مثلا در زمان خواندن اطلاعات خطوط یک فایل رسیدید به خط 5 و مقادیر رو در یک ارایه قرار دادید. و در خط بعدی با توجه به ایندکس مورد نظر، مقدار مورد نظر را در صورت وجود نمایش میدی و اگر مقداری وجود نداشت یک عبارت دلخواه نشون میدی و اینجوری مطمئن میشی که ردیف های متناظر در textBoxهای دیگر مرتبط به کدام ردیف در textBox دیگر است.

تاپیک های مشابه

  1. لینک کردن قسمت های مختلف یک عکس
    نوشته شده توسط mta.sce در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آذر 1392, 10:56 صبح
  2. طراحی قسمت های مختلف یک صفحه به صورت داینامیک
    نوشته شده توسط com.mohsen در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 11 بهمن 1391, 16:11 عصر
  3. سوال: انتخاب قسمت های مختلف یک متن
    نوشته شده توسط hamidreza1376 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 19 آبان 1391, 23:30 عصر
  4. نحوه تنظیم لود شدن قسمت های مختلف یک صفحه
    نوشته شده توسط محمد گلشن در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 13 تیر 1390, 09:14 صبح
  5. لینک دادن به قسمت های مختلف یک تصویر
    نوشته شده توسط mojdeh6583 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 22 خرداد 1389, 13:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •