نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نحوه استفاده از regex برای گرفتن مقدار title یک صفحه html

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نحوه استفاده از regex برای گرفتن مقدار title یک صفحه html

    سلام دوستان

    فرض کنید میخواهیم عنوان یک صفحه را بدست بیاوریم که بدین صورت هست :
    کد HTML:
     <title>استخراج متن توسط  Regex در #C</title>

    چگونه با regex عنوان رو بدست بیاورم؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: نحوه استفاده از regex

    با سلام.
    این عبارت رو تست بفرمایید:

    <title>(.*?)</title>


    البته برای اینکه نتیجه مطمئن بگیرید بهتره که از کتابخونه های آماده استفاده کنید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: نحوه استفاده از regex

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد صفا مشاهده تاپیک
    با سلام.
    این عبارت رو تست بفرمایید:

    <title>(.*?)</title>


    البته برای اینکه نتیجه مطمئن بگیرید بهتره که از کتابخونه های آماده استفاده کنید.
    ممنون از شما

    الان به خود عنوان چطوری دست پیدا کنم ؟ ینی تگ ها رو حذف کنم...درواقع الگوی REPLACE رو چطوری بنویسم

    در مورد کتابخونه هایی هم که ذکر کردید چند نمونه معرفی کنید
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : دوشنبه 04 اردیبهشت 1396 در 00:52 صبح

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 23
    آخرین پست: جمعه 04 مرداد 1398, 12:41 عصر
  2. سوال: استفاده از get_field برای گرفتن گالری های یک پست
    نوشته شده توسط Kurdia در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 فروردین 1395, 07:55 صبح
  3. سوال: نحوه استفاده از BackgroundWorker برای همزمان سازی
    نوشته شده توسط Saeed_m_Farid در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 28 شهریور 1389, 14:02 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 16 آذر 1386, 00:06 صبح
  5. نحوه استفاده از rss برای نمایش اخبار (تازه کار)
    نوشته شده توسط best_ariya در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 08 خرداد 1386, 09:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •