نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ایجاد خطا در سوکت

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    www.iranapp.org
    پست
    569

    ایجاد خطا در سوکت

    سلام دوستان
    من از سوکت در کتابخونه ی net استفاده کردم که از اندروید بهش وصل میشم و هیچ مشکلی نیست واقعا عالی کار میکنه
    فقط اینکه بعضی مواقع خطای زیر رو میده نمیدونم برا چی خطا رو میده

    events.js:163 throw er; // Unhandled 'error' event ^
    Error: read ECONNRESET at exports._errnoException (util.js:1050:11) at TCP.onread (net.js:581:26)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ایجاد خطا در سوکت

    بعضی وقتا کانکشن برقرار نمیشه حالا به هر دلیلی - تایم اوت میده - مشکل سرور هست - مشکل اینترنت یا شبکه و .....
    شما باید هندل کنی این موارد رو و براشون کد بنویسی که در اینصورت چه اتفاقی بیفته (مثلا دوباره تلاش کنه / لاگ کنه که دقیقا مشکل از چی بوده که بتونی بعدا بیشتر بررسی کنی و ..... )
    وگرنه همچین اررور های میبینی ... به طور خلاصه کد داره میگه یه مشکلی هست من نمیدونم چیکار کنم و شما هم تعریف نکردی برام که چیکار کنم در این موقع


    http://stackoverflow.com/questions/3...est-econnreset

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    www.iranapp.org
    پست
    569

    نقل قول: ایجاد خطا در سوکت

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    بعضی وقتا کانکشن برقرار نمیشه حالا به هر دلیلی - تایم اوت میده - مشکل سرور هست - مشکل اینترنت یا شبکه و .....
    شما باید هندل کنی این موارد رو و براشون کد بنویسی که در اینصورت چه اتفاقی بیفته (مثلا دوباره تلاش کنه / لاگ کنه که دقیقا مشکل از چی بوده که بتونی بعدا بیشتر بررسی کنی و ..... )
    وگرنه همچین اررور های میبینی ... به طور خلاصه کد داره میگه یه مشکلی هست من نمیدونم چیکار کنم و شما هم تعریف نکردی برام که چیکار کنم در این موقع


    http://stackoverflow.com/questions/3...est-econnreset
    زنده باد دوست عزیز

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ایجاد خطا در بار گذاری CrystalDecisions.Web, Version=10.5.3700.0 ؟
    نوشته شده توسط Modifier در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 18 دی 1389, 21:59 عصر
  2. سوال: ایجاد خطا در اجرا کردنsp
    نوشته شده توسط zareei_ta در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 14 دی 1389, 10:18 صبح
  3. ايجاد خطا در هنگام ارسال ايميل
    نوشته شده توسط SAMARE در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 14 اردیبهشت 1389, 08:31 صبح
  4. سوال: ایجاد خطا در کامپایلر TC
    نوشته شده توسط unsung در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 13:06 عصر
  5. ایجاد خطا در ویرایش رکورد تکراری
    نوشته شده توسط farideh_en در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 مرداد 1385, 08:10 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •