نمایش نتایج 1 تا 27 از 27

نام تاپیک: کمک برای ایجاد یک پروژه بانک اطلاعاتی دانشجویان

  1. #1

    Lightbulb کمک برای ایجاد یک پروژه بانک اطلاعاتی دانشجویان

    سلام.
    خواهشا بهم کمک کنید تا بتونم یه پروژه بسازم.
    قراره یه برنامه بنویسم که در یک بانک اطلاعاتی یا همون access چند جدول بسازم که یه جدول اطلاعات درس.یه جدول اطلاعات سال ورود دانشجویان باشه.یه جدول نمرات دانشجویان باشه. یه جدول اطلاعات خود دانشجویان باشه.و یه جدول هم برای کد باشه که کد درس و کد دانشجو کد سال ورود و کد نیم سال رو انتخاب کنیم با combobox. و کل این جدول ها با هم در ارتباط باشند.
    حالا قراره که با vb6 یه نوار ابزار به اسم فایل ایجاد کنم که زیرمجموعه اش ورود اطلاعات درس.ورود اطلاعات نیم سال.ورود اطلاعات دانشجو.ورود اطلاعات نمره باشه که با کلیک رو هر کدوم بره ورمش رو باز کنه تا بتونی اطلاعات رو ذخیره کنیم و توی هر فرم حذف و اضافه و ویرایش و سرچ و نمایش اطلاعات رو داشته باشه.


    حالا من نمیدونم که دستورش توی ویژوال چیه که اطلاعات رو توی access بریزه و حذف کنه و ویرایش کنه و سرچ کنه واطلاعاتم رو نمایش بده.
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : شنبه 09 اردیبهشت 1396 در 15:28 عصر

  2. #2

    نقل قول: کمک!! <برای ایجاد ساخت یک پروژه >کمک!!

    سلام

    خوب شما شروع کنید هر کجا به مشکل برخوردید پیام بذارید تا اونجا که امکانش هست منم کمکتون میکنم .

    تا شروع نکنی بجای نمیرسی.

  3. #3

    نقل قول: کمک!! <برای ایجاد ساخت یک پروژه >کمک!!

    سلام.. خو این کارا که کاری نداره که !
    این همه کد ارتباط با اکسس .. کد سرچ .. کد ایجاد ویرایش ذخیره چاپ انتقال ... از اینا استفاده کنا و برنامتو بساز ها کاری نداره که.
    اگه اصلا کار با بانک اطلاعاتی رو بلد نیستی خوب اون بحثش جداس

  4. #4

    نقل قول: کمک!! <برای ایجاد ساخت یک پروژه >کمک!!

    سلام خیلی ازتون ممنونم که هوامو دارید و کمکم میکنید.
    راستش من جدولامو طراحی کردم توی بانک اطلاعاتی.مونده کارم با vb.

  5. #5

    نقل قول: کمک!! <برای ایجاد ساخت یک پروژه >کمک!!

    سلام.ممنونم که هوامو دارین و بهم کمک میکنید.
    درسته کاری نداره.منتها من دستوراشو بلد نیستم بعد میخوام ازتون کمکم بگیرم که مرحله به مرحله درست پیش برم طوری که برنامه رو قشنگ بفمم که استاد گفت جایی از برنامه رو تغییر بدم بدونم باید چیکار کنم.
    و بانک اطلاعاتی هم تا حدی بلدم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: کمک!! <برای ایجاد ساخت یک پروژه >کمک!!

    خب شما دوست عزیز همینجا تک تک سوال هایتان را بپرسید حتی اگر تکراری هم باشه هم من و بچه های دیگر جواب شما را می دهند<br><br><br>(به قول معروف شما چهارستون خونه را با اِسکلتاش ببرید بالا اون وقت ما بهتون میگیم چه از ملاتی باید استفاده کنید)&nbsp;

  7. #7

    نقل قول: کمک!! <برای ایجاد ساخت یک پروژه >کمک!!

    نقل قول نوشته شده توسط www.pc3enter.tk مشاهده تاپیک
    خب شما دوست عزیز همینجا تک تک سوال هایتان را بپرسید حتی اگر تکراری هم باشه هم من و بچه های دیگر جواب شما را می دهند<br><br><br>(به قول معروف شما چهارستون خونه را با اِسکلتاش ببرید بالا اون وقت ما بهتون میگیم چه از ملاتی باید استفاده کنید)&nbsp;
    خیلی خیلی ازتون ممنونم.
    الان که من تا جایی پیش رفتم که قراره اطلاعات رو از اکسس ببینم برنامه ویژوال من گزینهMicrosoft Data Grid Control 6.0 رو نداره بجاش (OLEDB)(SP5)Microsoft Data Grid Control 6.0 رو داره.
    حالا مراحل رو رفتم میخوام اطلاعات رو نشون بده ولی این رو میارهUntitled.png
    چیکار کنم؟؟؟
    مشکلش چیه؟من اسمشونم تغییر ندادم.
    فقط یه چیزی من توی اکسس چنتا جدول دارم بجای یکی ولی فکر نکنم ازین باشه اخه جدول ورود دانشجوم رو انتخاب کردم تا فقط اونو نشون بده.

  8. #8

    نقل قول: کمک برای ایجاد یک پروژه بانک اطلاعاتی دانشجویان

    سلام
    اسم جدول ورود دانشجویان چیه ؟
    اگر میتونید فایل اکسس رو بزارید
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  9. #9

    نقل قول: کمک برای ایجاد یک پروژه بانک اطلاعاتی دانشجویان

    سلام .اسمش data danshjo
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: کمک برای ایجاد یک پروژه بانک اطلاعاتی دانشجویان

    خب دوست عزیز من فایل شما را دانلود کردم
    اولین مشکلی بهش گرفت اینکه شما ستون جدول های خودتان را فارسی نوشته اید که اینکار اشتباه است و شما را دچار مشکل میکند

    و اکنون من بر رویش کار میکنم و همینجا میزارم
    آخرین ویرایش به وسیله www.pc3enter.tk : یک شنبه 10 اردیبهشت 1396 در 10:36 صبح

  11. #11

    نقل قول: کمک برای ایجاد یک پروژه بانک اطلاعاتی دانشجویان

    سلام

    خب جواب رو خودتون دادین دیگه، اسم جدول data daneshjo هستش در صورتیکه شما تو تنظیمات فقط data رو زدین، البته اگر data daneshjo گذاشته باشید چون فاصله بینش داره باید اسمش رو داخل کروشه بزارید [data daneshjo]
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: کمک برای ایجاد یک پروژه بانک اطلاعاتی دانشجویان

    دوست عزیز من یک بار دیگه فایل دیتای شما و کل برنامه را باز نویسی کردم که می تونید از لینک زیر دانلود کنید

    فقط ببین همه چی درست هست یا نه
    اینو دانلود بکن و پروژه قبلی ات را پاک بکن تا قدم قدم بهت بگم باید چه کار کنی. (تا به صورت کامل یادت بدم)
    (درضمن اینو بهت بگم که اگر میخواهی با این سرعت پیش بری ایشاالله پروژه سال آینده تموم میشه اگر دوست داشتی میتونید با پیام خصوصی یا به من یا به دیگر کاربران شماره تماس بدهی تا سریعتر کمکت کننم)
    دانلود
    آخرین ویرایش به وسیله www.pc3enter.tk : یک شنبه 10 اردیبهشت 1396 در 15:32 عصر

  13. #13

    نقل قول: کمک برای ایجاد یک پروژه بانک اطلاعاتی دانشجویان

    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام

    خب جواب رو خودتون دادین دیگه، اسم جدول data daneshjo هستش در صورتیکه شما تو تنظیمات فقط data رو زدین، البته اگر data daneshjo گذاشته باشید چون فاصله بینش داره باید اسمش رو داخل کروشه بزارید [data daneshjo]
    سلام ممنونم.
    اسمش که همون data daneshjoبود رو انتخاب کردم چون برام اوردش حالا بزارین امتحانش کنم داخل کروشه بزارمش.مشکل داشت بازم پیام میدم.

  14. #14

    نقل قول: کمک برای ایجاد یک پروژه بانک اطلاعاتی دانشجویان

    نقل قول نوشته شده توسط www.pc3enter.tk مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من یک بار دیگه فایل دیتای شما و کل برنامه را باز نویسی کردم که می تونید از لینک زیر دانلود کنید

    فقط ببین همه چی درست هست یا نه
    اینو دانلود بکن و پروژه قبلی ات را پاک بکن تا قدم قدم بهت بگم باید چه کار کنی. (تا به صورت کامل یادت بدم)
    (درضمن اینو بهت بگم که اگر میخواهی با این سرعت پیش بری ایشاالله پروژه سال آینده تموم میشه اگر دوست داشتی میتونید با پیام خصوصی یا به من یا به دیگر کاربران شماره تماس بدهی تا سریعتر کمکت کننم)
    دانلود
    سلام.
    خیلی ممنون از زحمتی که کشیدین. همه چیزش درست بود.ممنون میشم بگین بعد چیکارکنم مرحله بعدش چیه؟
    (فقط اینکه من دوست دارم زودتر انجام بدم منتها چون صبح میرم شب میام فقط شب ها وقت انجام کار رو دارم.حتما پیام میدم)

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: کمک برای ایجاد یک پروژه بانک اطلاعاتی دانشجویان

    خب ببین راسیتش من تاحالا برنامه نویسی در زمینه دانشجو و دانشگاه نکردم
    و ساز و کار اصلیش را نمیدونم ولی از نظر کد نویسی کمبودی ندارم

    حالا در مرحله اول شما تمام دکمه ها و تکس باکس ها و غیره ... که هر کدام از فرم هایت نیاز دارند را جایی گذاری بکن و بعد یک ندا به من بده تا بهت بگم باید چه کار کنی
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : پنج شنبه 04 خرداد 1396 در 01:19 صبح

  16. #16

    نقل قول: کمک برای ایجاد یک پروژه بانک اطلاعاتی دانشجویان

    خیلی ممنونم ازتون.
    منم بیشتر تو کد نویسی مشکل دارم. بانک اطلاعاتیش که کار زیادی نداره انجامش بشه فقط ایجاد عنوانینشه
    بیشتر کارم با VB هست که با جدول هامو دونه به دونه به هر قسمت ورود اطلاعات ارتباط بدم.
    من اون کارارو قبلا انجامش دادم.
    مونده ارتباط دهیش به بانک اطلاعاتی
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : دوشنبه 11 اردیبهشت 1396 در 09:10 صبح

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: کمک برای ایجاد یک پروژه بانک اطلاعاتی دانشجویان

    خب باشه هر موقع اون کارهایی که برای مقدمات بود انجام دادید خبر بدید و یک عکس بفرستید تا کد های لازم اولیه را بدم
    (من هرروز این صفحه چک میکنم)

  18. #18

    نقل قول: کمک برای ایجاد یک پروژه بانک اطلاعاتی دانشجویان

    سلام .من تونستم بانک اطلاعاتمو به vb وصل کنم.و همینطور اینکه اطلاعات رو به نمایش بزارم.حالا میخوام اطلاعات وارد شده به بانک رو که وارد کردیم رو نشون بده.وقتی اجرا میکنم این گزینه میاد برای کد ملی و کد دانشجویی و نام خانوادگی و وقتی گزینه نمایش اطلاعات رو میزنم این 3 تارو نشون نمیده.
    Untitled.png

    و یه سوال دیگه
    الان من برای هر ورود اطلاعات که توی نوار ابزار دارم و وقتی روش کلیک میکنم میره پنجره مختص خودش رو میاره باید برای هر کدوم یه ارتباط به بانک اطلاعاتی بزارم؟
    چون جدولاشونم جداگونس و اینکه و فقط یه جدوله که باید این 4 جدولی که توی بانک اطلاعاتی درست کردم رو بهم ارتباط بدم که از هر جدول یه فیلد رو انتخاب کردیم.
    و اینکه دوباره برای نمایش اطلاعات مربوط به هر نوار ازار باید یه فرم جداگونه داشته باشم.درسته؟
    خیلی ممنونم.

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: کمک برای ایجاد یک پروژه بانک اطلاعاتی دانشجویان

    جواب اول
    ببین عزیزم انگار شما به حرفم گوش نکرده اید من قبلا به شما گفتم:

    اولین مشکلی بهش گرفت اینکه شما ستون جدول های خودتان را فارسی نوشته اید که اینکار اشتباه است و شما را دچار مشکل میکند

    و برای شما نشسته ام دوباره از اول زحمت کشیدم بانک اطلاعاتی درست کردم ولی شما توجه نکرده اید
    پیشنهاد من به شما اینکه از همان فایلی که درست کردم استفاده کنید.



    جواب دوم : شما اصلا لازم نیست که این کار را بکنید
    من برای شما تو اون فایل یک کد نوشتم که همه ی این کارها را میکند

    اگر شما از طریق نوار ابزار ادرس دهی کنید بعدا که میخواهید بروید به استاد فایلتان را نشان بدهید روی سیستم اون مجبور هستید دقیقا ادرسی که برای اون تعریف کرده اید را پیاده سازی کنید
    که این کار حرفه ای و عاقلانه ای نیست

  20. #20

    نقل قول: کمک برای ایجاد یک پروژه بانک اطلاعاتی دانشجویان

    من اون فایلی که شما زحمتش رو کشیدین رو استفاده کردم.مشکلی هم نداشت ارتباط دهیش هم کرد بعد که یکی از دوستان عزیز گفتن که اگه بین اسم جدول فاصله نزارم درست میشه این کار رو کردم دیدم ارتباط دهیش کرد و گفتم فارسی باشه بهتره .منم برا ذخیره اطلاعاتم از همون جدول اطلاعات خودم استفاده کردم.ولی اگر برا ذخیره اطلاعات مشکل همونه پس از همون جدولی که شما زحمتش رو کشیدین اسفاده میکنم.دست شما هم درد نکنه خیلی ممنونم.
    فقط یه چیزی.توی ذخیره اطلاعات فقط اون سه تا گزینه که نام خانوادگی و کد ملی و کد دانشجویی هست رو ذخیره نمیکنه و اون هشدار رو میده بقیرو ذخیره میکنه!

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: کمک برای ایجاد یک پروژه بانک اطلاعاتی دانشجویان

    باید ببینم مشکل از چیه می تونی کل پروژه را یک جا آپلود کنی و بزاری

    و اینکه نگران سر اسم ستون های جدولت نباش
    می تونی از این کد استفاده کنی
    مثلا
    که اینو یک گوشه برنامه ات جایگذاری(پِیست) می کنی و بعد تو فروم لود فقط مینویسی ChangeLabel

    Sub ChangeLabel() 
    With DataGrid1
    .Columns(0).Caption = "کد": .Columns(1).Caption = "نام": .Columns(2).Caption = "درس"
    End With
    End Sub


    و برای ثبت اطلاعات هم می تونی از این کد ساده استفاده کنید

    Adodc1.Recordset.AddNew
    Adodc1.Recordset.Fields!ID = Trim("21") ' فقط به یاد داشته باش که اگر جدولت /آی دی/ اش به صورت خودکار تنظیم شده باشد (که شده است) نیازی به نوشتن این خط کد نداری
    Adodc1.Recordset.Fields!Name = Trim("آقای بوق")
    ' بعد از گزینه و یا کد Fields! باید نام سر ستون یکی از جدول هایت را اضافه کنی
    Adodc1.Recordset.Fields!Address = Trim("همین بقل")
    Adodc1.Recordset.MoveLast
    آخرین ویرایش به وسیله www.pc3enter.tk : چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396 در 12:53 عصر

  22. #22

    نقل قول: کمک برای ایجاد یک پروژه بانک اطلاعاتی دانشجویان

    سلام
    من نمایش اطلاعات و ذخیره کردن اطلاعات تو بانک رو انجام دادم با تشکر از سایت بسیار عالی و کاربران عزیزی که هست تونستم تا اینجا پیش برم.البته میتونستم کارامو زود انجام بدم اما بخاطر امتحانات و بعضی مسائل دیگه نتونستم ادامه بدم پروژه رو.
    حالا مونده حذف و ویرایش اطلاعاتم و جستجو.
    میخواستم برای جستجو وقتی روی دکمه جستجو کلیک میکنم برام یه کادر بیاد که بر اساس شماره دانشجویی وقتی شماره دانشجویی رو وارد کردیم و اوکی کردیم اطلاعات فرد رو برام بیاره.
    من این کد رو نوشتم نمیدونم درسته یا نه واجرا که کردم از refresh ایراد گرفت.مشکلش چیه؟
    Dim strr As String
    (":کد دانشجويي خود را وارد کنيد", "جستجو کنيد!")strr = InputBox
    " ' "& sql = "SELECT * FROM DataDaneshjo WHERE Left(IDStudent," & Len(strr) & ")=' " & Trim(strr)
    Adodc1.RecordSource = sql
    Adodc1.Refresh


  23. #23

    نقل قول: کمک برای ایجاد یک پروژه بانک اطلاعاتی دانشجویان

    سلام
    وقتی برنامه پیام میده کد دانشجویی رو وارد کنید که کسی دیگه کد نصفه وارد نمیکنه بنابراین به شکل زیر بنویسید
    sql = "SELECT * FROM DataDaneshjo WHERE IDStudent = " & Trim(strr)

    البته اگر فیلد کدتون کاراکتری هست که بعیده اینطور باشه، به این شکل بنویسید
    sql = "SELECT * FROM DataDaneshjo WHERE IDStudent = '" & Trim(strr) & "'"
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  24. #24
    دیگه نیازی نیست که به adodc وصلش کنم؟چون میخوام اطلاعات فرد و بعد از اوکی کردن نشونم بده؟

    و دو تا سوال دیگه هم داشتم.
    اول اینکه یه فرم اطلاعات ورود نمره دارم مثل بقیه فرم هام که به اکسس مرتبطش کردم این رو هم وصل میکنم ولی وقتی دیتا گرید رو ایجاد میکنم و با adodc ارتباطش میدم اصلا دیتا گرید رو وصل نمیکنه و اطلاعات رو نشون نمیده مراحلم درسته چند سری هم حذف کردم و ایجاد کردم فرمم رو دیگه واقعا مغزم به جایی قد نمیده.مشکلش چیه؟

    دوم اینکه میخوام با استفاده از یه دیتا گرید و adodc جدولم رو به چندین جدول مرتبط کنم به عنوان مثلا هر کدوم از دانشوجویان برای خود یه سطر دارن که عنوان های ستون هاشون که مثلا نام درس.تعداد واحد.نمره تایید شده.سال ورود رو که هر کدوم از این ستون ها توی یه جدوله دیگس اطلاعاتش رو با استفاده از دیتا گرید بهم نشون بده
    ینی میشه چند جدول رو با یه دیتا گرید وصل کرد و نشون داد؟؟؟


    برنامم تکمیله فقط مشکلاتم همیناس.خواهشا راهنماییم کنید تا این پروژه رو به سرانجام برسونم!ممنون میشم.

    این رو هم بگم که یه وقت سردرگم نیشید.
    من باکامپوننت ارتباط دهی کردم

    و سومین سوال هم اینه که
    میخوایم که متن توی تکست شماره حروف وارد نشده و وقتی حروف رو وارد کردیم پیام بده که عدد وارد کنیم. وهمینطور برعکسش برای تکست نام.
    من این کد رو نوشتم ولی اجرا نشد مشکلش چیه؟
    Private Sub Text1_KeyPress(KeyAscii As Integer)
    If (keyascii65 < 90) Then
    Text1.Text
    Else: MsgBox "بايد متن وارد کنيد!", vbOKOnly + vbCritical
    End If
    End Sub

    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : پنج شنبه 04 خرداد 1396 در 01:29 صبح

  25. #25

    نقل قول: کمک برای ایجاد یک پروژه بانک اطلاعاتی دانشجویان

    سلام

    خب اگر متصل نکنید که نمیتونید نشون بدید

    در مورد سوال دوم هم باید پروژتون رو بزارید تا مشکلش بررسی بشه، شاید RecordSource رو درست ندادین

    برای سوال سوم هم بستگی به ساختار و طراحی بانک اطلاعاتی داره ولی در حالت کلی میشه بین دو یا چند جدول ارتباط یک به یک بوجود آورد که نیازمند دانستن دستورات Sql هستش که نمیدونم تا چه حد آشنا هستین

    کلا طراحی یک برنامه بانک اطلاعاتی یک قسمت مهمش طراحی و پیاده سازی خود بانک اطلاعاتی هستش و این نیست که فقط چند تا جدول بسازید و تموم بشه
    ایجاد ارتباط بین جداول، ساخت کوئری ها، ایندکس ها و ... مواردی هست که باید انجام بشه
    باید طراحی منطقی بانک اطلاعاتی رو بدونید

    ممکنه برای یک برنامه ساده بشه از یک یا چند جدول ساده استفاده کرد ولی تو برنامه های بزرگتر دیگه اینطوری جوابگو نیست

    سوال آخر هم اینطوری بنویسید تا فقط عدد وارد کنه و برای اینکه فقط حروف وارد کنه شرط رو معکوس کنید
    Private Sub Text1_KeyPress(KeyAscii As Integer)

    If KeyAscii < 48 Or KeyAscii > 57 Then
    KeyAscii = 0
    MsgBox "لطفا فقط عدد وارد نماييد", vbOKOnly + vbCritical
    End If


    End Sub
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: کمک برای ایجاد یک پروژه بانک اطلاعاتی دانشجویان

    میخوایم که متن توی تکست شماره حروف وارد نشده و وقتی حروف رو وارد کردیم پیام بده که عدد وارد کنیم. وهمینطور برعکسش برای تکست نام.

    در خصوص این جواب می توانید از کد خیلی ساده و راحتری استفاده کنید البته با کمی تغییر

    Select Case KeyAscii
    Case 48 To 57, 8: Case Else: KeyAscii = 0
    End Select

    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : یک شنبه 07 خرداد 1396 در 17:26 عصر

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار saeedzx
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    گــیل دیــتــا
    پست
    539

    نقل قول: کمک برای ایجاد یک پروژه بانک اطلاعاتی دانشجویان

    با سلام ..
    توضیحات سریع می دم

    1. اتصال بانک به برنامه از کد

    Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\db.mdb;"
    Adodc1.RecordSource = "Select * from NameTabel"
    Adodc1.Refresh
    Set DataGrid1.DataSource = Adodc1


    کد کد بالا بانک رو لود سپس در دیتا گرید نمایش می دهد ..

    برای اینکه فقط از اعداد جستجو و یا ثبت کنید از کد زیر استفاده کن

    Private Sub Text1_KeyPress(KeyAscii As Integer)
    Dim StrValid As String
    StrValid = "0123456789-/\"
    KeyAscii = Asc(UCase(Chr(KeyAscii)))
    If KeyAscii > 26 Then
    If InStr(StrValid, Chr(KeyAscii)) = 0 Then
    KeyAscii = 0
    End If
    End If
    End Sub


    برای جستجو از تکست در دیتا گرید بانک هم از این کد استفاده کن

    If Text1.Text = "" Then
    Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\db.mdb;"
    Adodc1.RecordSource = "Select * from nametabel"
    Adodc1.Refresh
    Set DataGrid1.DataSource = Adodc1
    End If
    If Text1.Text <> "" Then
    ado.RecordSource = "Select *from dast where code like'" & Text1.Text & "%'"
    ado.Refresh
    Exit Sub
    End If

تاپیک های مشابه

  1. ساخت يک پروژه ستاپ برای نصب چند برنامه
    نوشته شده توسط krasus در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 شهریور 1393, 18:08 عصر
  2. کمک در ساخت یک پروژه اداری
    نوشته شده توسط mohammad5593 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 13 فروردین 1393, 10:05 صبح
  3. کمک برای ارائه یک پروژه اندرویدی
    نوشته شده توسط e.kavoshgar در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 10 دی 1392, 17:58 عصر
  4. سوال: کمک برای الگوریتم ساخت یک بازی ساده
    نوشته شده توسط ricky22 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 04 اردیبهشت 1389, 22:52 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •