نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: بهترین راه اجرای کلاس با کم ترین احتمال بسته شدن در پس زمینه اندروید

  1. #1

    بهترین راه اجرای کلاس با کم ترین احتمال بسته شدن در پس زمینه اندروید

    سلام من یک کلاس دارم ک نیاز دارم همیشه اجرا باشه . درحال حاضر از سرویس ها استفاده میکنم ولی گاهی اوقات ظاهرا بسته میشه
    ظاهرا دو راه برای اجرای کلاس در پس زمینه هست یکی Service هست و دیگری Foreground
    تفاوت این دو چیه؟کدوم حافظه و cpu کمتری استفاده میکنه؟و کدوم احتمال بسته شدنش کمتره؟توی سایت های خارجی و stackoverflow سرچ کردم اما چیز زیادی دستگیرم نشد در این رابطه.

  2. #2

    نقل قول: بهترین راه اجرای کلاس با کم ترین احتمال بسته شدن در پس زمینه اندروید

    سلام دوستان مشکلم حل شد
    اگر میخواین یک سرویس موقعی ک برنامه تون بسته میشه همواره اجرا بمونه میتونین از Foreground استفاده کنید
    ولی یک سرویس Foreground هم معایبی داره اونم اینه ک اگر رم کافی توی سیستم عامل وجود نداشته باشه بدون هیچ اجازه ای سرویس شما رو میبنده، و دیگری اینه ک با اجرای هر Foreground باید حتما یک Notification موقعی ک سرویس شما اجراست نمایش داده بشه ( مثل برنامه های تقویم ) البته اگر از Alarammanager هم استفاده کنید میشه سرویستون همواره اجرا باشه ولی چندان اصولی بنظر نمیرسه و پیشنهاد نمیشه .
    ولی در حال حاضر اجرای سرویس بصورت Foreground بهترین راه با کمترین احتمال بسته شدن در اندروید هست

    روش استفاده :
    برای اجرا بصورت Foreground باید در قسمت onCreate() سرویس موردنظرتون یک سرویس Notification ایجاد کنید و در انتها یک کد بهش اختصاص بدید و تابع startForeground رو اجرا کنید:
    startForeground(int, Notification)
    که Int برابر یک عدد هست ( میتونید رندوم بدید مهم نیست )
    و Notification هم همون نوتیفیکیشنی هست ک برای نمایش ساختین.

تاپیک های مشابه

  1. آموزش نوشتن کلاس با سی شارپ و غراخوانی آن در گرید ویو
    نوشته شده توسط reza97 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 10 مهر 1394, 09:13 صبح
  2. بهترین راه برای ارتباط با بانک
    نوشته شده توسط ya ali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 21 مهر 1392, 08:30 صبح
  3. بهترین راه خروجی گرفتن با فرمت اکسل
    نوشته شده توسط messengerman در بخش CodeIgniter
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 03 خرداد 1392, 15:15 عصر
  4. گفتگو: بهترین راه برای سایتی با چند زبان
    نوشته شده توسط navid3d_69 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 25 آبان 1391, 17:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •