نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تابع مخرب

  1. #1

    تابع مخرب

    سلام دوستان ببخشید اگه سوالم مبتدی ه
    فرض کنید ما یک کلاس داریم و براش تابع مخرب رو مثل کد پایین می نویسیم

    class A
    {
    int *f;
    public:
    A(){f=new int;}
    ~A()
    {delete f;}
    };


    حالا این تابع مخرب رو باید توی main فراخوانی کنیم؟
    تو نت خیلی سرچ کردم نوشته بودن وقتی قرار باشه یه شی حذف بشه فراواخنی میشه اما از کجا بدونیم باید یه شی رو از بین ببریم بعد اونوقت تابع مخرب فراخوانی بشه

    تست که کردم وقتی از یک کلاس دو تا شی بسازی وقتی شی دوم رو تعریف می کنه تابع مخرب اجرا میشه یا وقتی برنامه تموم بشه

  2. #2

    نقل قول: تابع مخرب

    سلام
    به نظر من یکی از زمان‌هایی که نابودکنندهٔ شیٔ فراخوانی می‌شه، زمانی هستش که شیٔ به پایان بلاکی که شیٔ در آن تعریف شده می‌رسه. مثلاً برنامهٔ زیر رو در نظر بگیرید:

    #include <iostream>
    #include "MyClass.h"


    using namespace std;


    int main()
    {
    int x = 1;

    if (x == 1)
    {
    MyClass myObject;
    } // نابودکنندهٔ myObject در اینجا فراخوانی می‌شود.

    }


    تابع نابودکنندهٔ شیٔ myObject در خط ۱۵ اجرا می‌شود.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: آیا این تابع می تونه جلوی انواع حملات مخرب رو بگیره؟
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 شهریور 1390, 12:36 عصر
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 26 اسفند 1389, 10:31 صبح
  3. سوال: سوال در مورد تابع مخرب کلاس
    نوشته شده توسط omid2195 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 25 شهریور 1389, 13:36 عصر
  4. تابع مخرب یک کلاس
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 16 آبان 1386, 22:31 عصر
  5. تابع انتخاب تصادفی یک فیلد از بین رکوردهای بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط hesam_din در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 اسفند 1381, 04:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •