نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اجرا شدن تکراری فایل ایندکس اصلی سایت بصورت خودکار

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    741

    اجرا شدن تکراری فایل ایندکس اصلی سایت بصورت خودکار

    با سلام


    دوستان یک مشکلی واسم پیش اومده که خیلی واسم عجیب هست هر کاری هم میکنم نمیتونم علتش رو بفهمم


    برای کارمون یک سرور اختصاصی توی شرکت واسمون کانفیگ کردن و از اون استفاده میکنیم
    ویندوز سرور 2008
    و زمپ


    مشکل :
    در روت اصلی سایت فایل htaccess شامل کدهای زیر هست

    RewriteEngine On
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-l
    RewriteRule ^(.+)$ index.php?url=$1 [L,QSA]



    و فایل ایندکس که در همان مسیر یعنی روت اصلی می باشد شامل کدهای زیر می باشد



    <?php


    $handle = fopen('C:\\xampp\\htdocs\\a.txt', "a");
    fwrite($handle,microtime(true).'---');
    fclose($handle);


    ?>





    وقتی من آدرس سایت رو میزنم فایل a.txt در مسیر داده شده ساخته میشه و وقتی بازش میکنم میبینم که دو بار دستورات اجرا شدن یعنی صفحه ایندکس دو بار فراخوانی شده ؟؟؟


    محتویات فایل A.txt بعد از اجرای یکبار سایت :


    1493094108.1172---1493094108.1484---


    علتش رو نمیدونم


    لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: اجرا شدن تکراری فایل ایندکس اصلی سایت بصورت خودکار

    با مرورگرهای مختلف تست کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    741

    نقل قول: اجرا شدن تکراری فایل ایندکس اصلی سایت بصورت خودکار

    با مرورگر های مختلف تست کردم از جمله موزیلا ، کروم ، اکسپلورر ، اپرا
    این مشکل فقط در کروم و اکسپلورر هست

تاپیک های مشابه

  1. فقط یکبار اجرا شدن کد های آمار بازدید سایت
    نوشته شده توسط AmirSky در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 29 اسفند 1390, 22:18 عصر
  2. لطفا برای پیدا کردن فایل ایندکس این سایت راهنمایی کنید
    نوشته شده توسط nekooee در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 17 خرداد 1390, 23:52 عصر
  3. سوال: اجرا شدن یک فایل با برنامه ی خود !!فوری!!
    نوشته شده توسط sinashahab در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 08 خرداد 1388, 04:43 صبح
  4. شناسایی اجرا شدن یک فایل خاص
    نوشته شده توسط دنیای دلفی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 16
    آخرین پست: چهارشنبه 22 اسفند 1386, 22:54 عصر
  5. اجرا شدن یک فایل بدون باز کردن آن در سایت
    نوشته شده توسط Fa_rezaey در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آذر 1385, 09:58 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •