نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: خیلی فوری ( جلوگیری از خطای کاربری در فراخوانی عکس (image)

  1. #1

    خیلی فوری ( جلوگیری از خطای کاربری در فراخوانی عکس (image)

    سلام دوستان من یک برنامه ای نوشتم که وقتی کاربر به اشتباه مثلا یک نام دیگری رو توی Filename وارد می کنه و فراخوانی میکنه ارور میده و از برنامه خارج میشه لطفا کمکم کنین تا این مشکل رو حل کنم
    Untitled.jpg

  2. #2

    نقل قول: خیلی فوری ( جلوگیری از خطای کاربری در فراخوانی عکس (image)

    لطفا بیشتر توضیح بدین
    یه تیکه کد لااقل بزارین ببینیم موضوع چیه اصلا


    خوب وقتی اون فایل تو این مسیر نباشه ارور میده ها

    اینو بزار بالای کدت ارور نده
    On Error Resume Next

  3. #3

    نقل قول: خیلی فوری ( جلوگیری از خطای کاربری در فراخوانی عکس (image)



    Private Sub Command7_Click()
    Dim sFile As String
    With CD1
    .DialogTitle = "ÇäÊÎÇÈ ÊÕæíÑ ÑÇåäãÇ"
    .CancelError = False
    'ToDo: set the flags and attributes of the common dialog control
    .Filter = "Picture (*.JPG)|*.JPG"
    .ShowOpen
    If Len(.FileName) = 0 Then
    Exit Sub
    End If
    sFile = .FileName
    Label69.Caption = CD1.FileName
    End With
    End Sub

    Private Sub Label69_Change()

    Image3.Picture = LoadPicture(Label69.Caption)

    End Sub


  4. #4

    نقل قول: خیلی فوری ( جلوگیری از خطای کاربری در فراخوانی عکس (image)

    داداش کدت تویسیستم من داره کار میکنه قشنگ عکس لود میشه.

    اگه میتونی به تلگرامم پیام بده بتونم با تیم ویور بیام تو سیستمت مشکلو از نزدیک ببینم
    @AmvajAbi

  5. #5

    نقل قول: خیلی فوری ( جلوگیری از خطای کاربری در فراخوانی عکس (image)

    سلام دوست عزیز شما دو راه داری

    اول اینکه همونطور ک دوست عزیزمون گفتن با کد on error resume next از خارج شدن برنامه جلوگیری کنی
    یا اینکه براش یک کد خطا تعریف کنی ک خارج نشه از برنامه

    دوم اینکه با استفاده از تابع API به اسم File system object استفاده کنی و قبل از اینکه بخوای عکس رو لود کنی
    اصلا چک کنی ببینی همچنین فایلی وجود داره یا نه

    موفق باشی

  6. #6

    نقل قول: خیلی فوری ( جلوگیری از خطای کاربری در فراخوانی عکس (image)

    سلام دوست عزیز من از کد on error resume next استفاده کردم حتی دوست عزیزمونم دیدن تو کامپیوتر ایشون با وجود این کد ارورنمیده ولی تو سیستم من ارور میده حتی من ویژوال بسیک رو حذف کردم و دوباره نصب کردم نشد و حتی نسخه اصلی ویژوال استدیو 6 رو نصب کردم بازم ارور میده نمی دوم مشکل ارور کجاست

  7. #7

    نقل قول: خیلی فوری ( جلوگیری از خطای کاربری در فراخوانی عکس (image)

    سلام
    دلیل رو تو تاپیک زیر که ایجاد کردین توضیح دادم

    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2364579
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : دوشنبه 11 اردیبهشت 1396 در 11:01 صبح
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: خیلی فوری ( جلوگیری از خطای کاربری در فراخوانی عکس (image)

    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام
    دلیل رو تو تاپیک زیر که ایجاد کردین توضیح دادم
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2364579
    لینک خرابه

  9. #9

    نقل قول: خیلی فوری ( جلوگیری از خطای کاربری در فراخوانی عکس (image)

    سلام
    لینک تو همون پست اصلاح شد
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خیلی فوری(خوندن از اکسل و ریختن در دیتابیس)
    نوشته شده توسط shadi khanum در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 25 مهر 1388, 13:16 عصر
  2. خیلی مهمه استفاده از sql server در دلفی؟
    نوشته شده توسط احسان آریانو در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 24 آذر 1383, 15:41 عصر
  3. 8 روش برای جلوگیری از هک کردن در Asp.Net
    نوشته شده توسط SoheilKH در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 12 خرداد 1383, 13:26 عصر
  4. جلوگیری از هک شدن در y! messenger
    نوشته شده توسط iranboy در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 15
    آخرین پست: سه شنبه 07 بهمن 1382, 17:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •