نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سوالی درمورد آدرس دهی

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار parsserver2
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    Tehran, Iran
    پست
    65

    Question سوالی درمورد آدرس دهی

    سلام دوستان عزیز...

    دوستان من با استفاده از .htaccess میخواستم آدرس هامو یکم تغیر بدم.

    مثلا: localhost/index.php?ctegory=daste&product=mahsol

    رو به : localhost/daste/mahsol.html
    تبدیل کردم. با این کد در htaccess


    RewriteEngine On
    RewriteRule ^([^/]*)/([^/]*)\.html$ /index.php?ctegory=$1&product=$2 [L]


    ولی خب به خاطر اینکه در اینجا باید به صفحه ایندکس دوتا پارامتر داد... و ممکنه بعضی وقتا یه پارمتری یا سه پارامتری به بالا باشه کار نمیکنه.
    اینجوری:
    localhost/index.php?ctegory=daste
    localhost/index.php?product=mahsol

    اینو باید چجوری تغییرش بدم؟ و اینکه حالا مثلا اگه به این آدرس localhost/index.php?ctegory=daste کاربر بره که به صورت localhost/daste باید تو آدرس بار نوشته بشه بعد از درخواست این صفحه چه کدی رو باید بنویسم که یه صفحه ای رو include کنم. یا اگر به این صفحه رفت: localhost/mahsol یه صفحه ی دیگه رو include کنم.

    ممنون میشم توضیح بدید..
    یه کدی هم برای htaccess پیدا کردم که اینکارو انجام میده فک کنم:


    <IfModule mod_rewrite.c>
    <IfModule mod_env.c>
    SetEnv HTTP_MOD_REWRITE On
    </IfModule>

    RewriteEngine on

    # RewriteUrl
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -s [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^.*$ - [NC,L]
    RewriteRule ^.*$ %{ENV:REWRITEBASE}index.php [NC,L]
    </IfModule>


    کل سوالم اینه که توی کد اولی اگر بنویسیم:

    $_GET['category'] که میشه به پارامتر اولی دسترسی پیدا کنیم.

    ولی توی این کد پایینی که توی htacces مشخص نشده پارامترها اگر آدرس به صورت: localhost/daste۱/kala۱ باشد پارامتر daste۱ و kala۱ چی هسش؟؟؟

    امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم ممنون میشم توضیح بدین...
    آخرین ویرایش به وسیله parsserver2 : چهارشنبه 06 اردیبهشت 1396 در 18:00 عصر

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار parsserver2
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    Tehran, Iran
    پست
    65

    نقل قول: سوالی درمورد آدرس دهی

    up..
    plz answer
    آخرین ویرایش به وسیله parsserver2 : چهارشنبه 06 اردیبهشت 1396 در 22:16 عصر

تاپیک های مشابه

  1. آدرس دهی صحیح
    نوشته شده توسط pouyan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1383, 12:17 عصر
  2. مشکل در آدرس دهی صفحات در یک وب سایت زمانیکه ...............
    نوشته شده توسط tayebeh در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1383, 08:41 صبح
  3. آدرس دهی در unix
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 26 مهر 1382, 16:51 عصر
  4. آدرس دهی عکس
    نوشته شده توسط shahabedeen در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 مرداد 1382, 11:12 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •