نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: روش append کردن یک المنت کپی شده (چندین بار append کردن)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Black_Hammer
    تاریخ عضویت
    تیر 1395
    محل زندگی
    نسیم شهر
    پست
    109

    روش append کردن یک المنت کپی شده (چندین بار append کردن)

    سلام سوالی دارم ممنون می شم راهنمایی کنید.
    فرض کنید چهار تا div پشت سر هم داریم که توی div اولی یک پاراگراف هست. بنده می خوام وقتی روی یک دکمه فشار دادم اون پاراگراف رو با متد ()clone کپی کنم و برای تمام sibling های div اولی که دربردارنده پاراگراف هست یک بار append کنم و div اولی رو پاک کنم.

    مشکل بنده همین جاست که وقتی یه همچین چیزی می نویسم فقط به div اخری append می کنه. درصورتی که من می خوام به تمام اونایی که loop زدم اضافه بشه ولی نمی شه . ممنون می شم راهنمایی کنید.
    var value = $('div').first().children('p').clone();
    $('div').first().next().nextAll().each(function() {
    $(this).append(value);
    });

    ممنون می شم راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: روش append کردن یک المنت کپی شده (چندین بار append کردن)

    توی حلقه کلون بگیر
    اینجوری هم آدرس دهی نکن

    $('div').first().next().nextAll() 


    این اگه یه المنت جابجا بشه کلش بهم میخوره بهتره یه div هاست یه کلاس بدی

    https://jsfiddle.net/y756pckx/

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Black_Hammer
    تاریخ عضویت
    تیر 1395
    محل زندگی
    نسیم شهر
    پست
    109

    نقل قول: روش append کردن یک المنت کپی شده (چندین بار append کردن)

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    توی حلقه کلون بگیر
    /
    توی حلقه نمی تونم کلون بگیرم . شما اینو در نظر بگیرید که قبل از لوپ div اولی حذف میشه. لطفا راهنمایی کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: روش append کردن یک المنت کپی شده (چندین بار append کردن)

    مشکلی نیست قبل حلقه بریزش توی یه متغیر
    بعد حذف کردی هم مهم نیس از اون متغیره کلون بگیر

    https://jsfiddle.net/y756pckx/1/

تاپیک های مشابه

  1. سوال: حذف کردن یک المنت اضافه شده
    نوشته شده توسط Black_Hammer در بخش jQuery
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 06 فروردین 1396, 17:51 عصر
  2. روش باز کردن و خواندن یک فایل txt از sd card برای چندین بار
    نوشته شده توسط arman.m.80 در بخش برنامه نویسی موبایل در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 26 دی 1394, 14:00 عصر
  3. سوال: چطور یک فایل کپی شده خودش اجرا می شود؟
    نوشته شده توسط fp-1388 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 06 اسفند 1391, 10:37 صبح
  4. سوال: كپي كردن فايلها از يك درايو مپ شده در شبكه
    نوشته شده توسط kienshien در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 08 آبان 1391, 10:50 صبح
  5. کپی کردن یک ناحیه select شده در یک clippoard
    نوشته شده توسط abbas.net در بخش Foxpro
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 29 فروردین 1386, 15:34 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •