نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: Vector class

  1. #1

    Unhappy Vector class

    با سلام
    دوستان کسی میدونه کد زیر دقیقا چ کاری انجام میده؟؟؟
    ممنون از کمکتون





    public class Vector implements WritableComparable<Vector> {

    private double[] vector;

    public Vector() {
    super();
    }

    public Vector(Vector v) {
    super();
    int l = v.vector.length;
    this.vector = new double[l];
    System.arraycopy(v.vector, 0, this.vector, 0, l);
    }

    public Vector(double x, double y) {
    super();
    this.vector = new double[] { x, y };
    }

    @Override
    public void write(DataOutput out) throws IOException {
    out.writeInt(vector.length);
    for (int i = 0; i < vector.length; i++)
    out.writeDouble(vector[i]);
    }

    @Override
    public void readFields(DataInput in) throws IOException {
    int size = in.readInt();
    vector = new double[size];
    for (int i = 0; i < size; i++)
    vector[i] = in.readDouble();
    }

    @Override
    public int compareTo(Vector o) {

    boolean equals = true;
    for (int i = 0; i < vector.length; i++) {
    int c = vector[i] - o.vector[i];
    if (c != 0.0d) {
    return c;
    }
    return 0;
    }
    // get and set omitted

    }



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: Vector class

    از اسمش مشخصه یک کلاس برای ذخیره و کار با ساختمان داده Vector یا همون بردار هست. همین!
    یک سری متدهای کاربردی هم مثل مقایسه، ذخیره در فایل و خواندن از فایل رو هم داره

  3. #3

    نقل قول: Vector class

    ممنون از پاسختون
    اگه امکانش باشه ی کمی جزئی تر توضیح بدید ممنون میشم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: Vector class

    دوست عزیز جزئیاتی نداره، کار پیچیده ای انجام نمیده.
    بستگی داره بخواید کجا استفاده کنید.
    مثلا برای ساخت وکتور (یا همون بردار) دو بعدی مینویسید new Vector(1,2) .
    برای ساخت بردارهای با ابعاد بیشتر، سازنده (constructor) نداره. ولی میتونید از فایل بخونید. هر چند خودتون هم میتونید تغییرش بدید.

    البته اگر از بردار (Vector) میخواهید استفاده کنید، نیازی به استفاده از این کلاس ندارید (مگر اینکه دلیل دیگه ای داشته باشید) و خود جاوا کلاس Vector داره که با هر سایزی میتونید بسازید. اینکه اسمش بردار هست شما رو به اشتباه نندازه که فقط برای مسائل هندسی است. نه. دقیقا یک لیست هست.
    اگر لینک مقابل رو بخونید https://www.tutorialspoint.com/java/...ctor_class.htm توضیحات خوبی در موردش داده.
    گفته شبیه ArrayList هست (اگر باهاش آشنا هستید) و برای ذخیره داده ها استفاده میشه وقتی اندازه آرایتون رو نمیدونید. حتی در JavaDoc هم اومده:
    Unlike the new collection implementations, Vector is synchronized. If a thread-safe implementation is not needed, it is recommended to use ArrayList in place of Vector.
    یعنی اگر نمیخواید در multi-threading استفاده کنید و باعث نشه thread ها باعث ایجاد خطا بشن، از Vector استفاده کنید، در غیر این صورت از ArrayList استفاده کنید. پس خیلی شبیه به همن.

  5. #5

    نقل قول: Vector class

    اها ، ممنون از راهنماییتون

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: مقایسه آرایه ، vector ، class و enum
    نوشته شده توسط Nabege در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 06 تیر 1392, 12:42 عصر
  2. make .exe file from .class file
    نوشته شده توسط navid_ad در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 22 آذر 1383, 22:47 عصر
  3. struct , class
    نوشته شده توسط همان مهمان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 01 مهر 1382, 00:13 صبح
  4. class procedures
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش مقالات مرتبط با Delphi/Win32
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 14 فروردین 1382, 12:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •